Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7460, 20

Аттіла Віднянський: Від театрала нонкомформіста - до знаменитого європейського режисера

Коротка розмова зі знаменитим закарпатцем Аттілою Віднянським, який очолює Національний театр Угорщини, але з особливою любов’ю ставиться до свого дітища — Берегівського угорського національного театру.

Ліс — не лише деревина

Недеревні промисли в лісовому господарстві Закарпаття.

Генріх Розман: Кожного разу на Закарпатті паводки будуть руйнівнішими. Через людей

Повертаюся до цієї теми, бо болить. Усього два дні не таких вже й потужних опадів і половина нашої області опинилася під водою. Принаймні кажуть про те, що навіть у межах Ужгорода рівень води перевищив історичний максимум.

В Ужгороді випускники однієї зі шкіл відмовилися псувати   природу повітряними кульками

Щоб отримати кілька секунд сумнівного естетичного задоволення, люди на масових гуляннях запускають сотні, а то й тисячі повітряних кульок і навіть не думають про те, що ці кульки потім десь колись «осядуть». А осідають вони на полях, в лісах та водоймах.

Педагог із Закарпаття знову стала депутатом Європарламенту

У країнах Євросоюзу відбулися вибори до Європарламенту. В Угорщині впевнену перемогу здобула провладна партія «Фідес», яка набрала майже 53 % голосів, що дозволило їй отримати 13 місць у Європарламенті.

На Тернопільщині засуджено жителя Рівненщини, що силоміць утримував в будинку закарпатця

Прокурорами Кременецької місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо   жителя одного із сіл Радивилівського району Рівненської області, який силоміць утримував у будинку   мешканця Закарпатської області.

Підприємці з Івано-Франківщини порушили правила тендерних зобов'язань щодо замовника зі Сваляви

За результатами розгляду звернення Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Івано-Франківським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України встановлено, що під час проведення відділом освіти Свалявської районної державної адміністрації закупівлі деревини (паливна деревина, паливні брикети) (ідентифікатор закупівлі – UA-2017-09-07-002093-c, лот № 2), учасники процедури закупівлі приватне підприємство «ОБРІЙ-ІВ» (м. Івано-Франківськ) та товариство з обмеженою відповідальністю «МІДАС-ІФ» (м. Івано-Франківськ) узгодили свою поведінку, внаслідок чого конкуренцію між ними під час участі у цих торгах було усунуто.

Єдина літня зона відпочинку в місті буде без туалету

Влада Ужгорода визначила, що зоною літнього відпочинку буде 1000 квадратних метрів Ботанічної набережної біля Ужа.

Учора а Ужгороді та Мукачеві сталося кілька хибних замінувань

У всіх випадках правоохоронці не знайшли на місці жодної вибухівки, триває слідство.

Чотири причини перейти на 4G

У епоху цифрових технологій все змінюється надзвичайно стрімко. Лишень 20 років тому мобільний телефон був розкішшю, про яку ми тільки мріяли. А тепер ми не можемо уявити свого життя без нього. Цей маленький пристрій перетворився на справжній комп’ютер. Завдяки йому ми можемо працювати віддалено, спілкуватися у соціальних мережах, навчатися, слухати музику, дивитися фільми.

У Перечинському районі автобус потрапив у ДТП

Це сталося коло джерела "Білі ведмеді". Травмовано двох пасажирів.

Свічу пам'яті не переноситимуть

Сьогодні на сесії Ужгородської міської ради депутати не підтримали зміну місця розташування монументу жертвам Голодомору «Свіча пам’яті» – із набережної Незалежності (біля медичного факультету УжНУ), на вулицю Тиху (підніжжя Кальварії).

Прокуратура оскаржить рішення суду, яким виправдано обвинувачення у вбивстві

Мукачівська місцева прокуратура оскаржить вирок Мукачівського   міськрайонного суду щодо обвинуваченого в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України) та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України), який виправданий судом за вчинення вбивства, а засуджений до 6 років тільки за умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень   небезпечних для життя в момент заподіяння.

У Минаї вбито місцевого мешканця через помсту

У приватному будинку в селі Минай Ужгородського району   виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Сергей Ратушняк: Порошенко подельник Медведчука по глобальной контрабанде

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк розповів про те, чому Медведчук вирішив опонувати президенту Зеленському

На Перечинщині затримано нелегалів та їхніх провідників

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спецпідрозділи поліції спільно з прикордонниками у селі Сімер Перечинського району затримали 8 нелегалів та двох українців-водіїв. Разом з тим у м.Київ поліцейські затримали іноземця, підозрюваного у організації переправи.

На Перечинщині чоловік пішов у ліс за дровами, заблукав, зламав ногу і добу чекав на порятунок

Під час заготівлі дров в лісовому масиві поблизу села Сімер Перечинського району, втратив орієнтир та заблукав громадянин 1942 р.н.

У Львові поліцейські встановлюють обставини травмування закарпатки, котра випала з вікна багатоповер

Внаслідок падіння з сьомого поверху п'ятнадцятирічна мешканка Закарпаття отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Знайдена в річці на Тячівщині мертва дівчинка виявилась громадянкою Румунії

Проведення впізнання загиблої малолітньої дівчинки, тіло якої виявили у річці Теребля під мостом на Закарпатті, підтвердило, що це була шестирічна мешканка румунського села.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат