Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7560, 20

Позиція лісівників щодо звинувачень прокуратури у нанесені збитків державу в сумі 2,6 млн. грн

Прокуратура Закарпатської області наголошує, що службові особи лісового господарства вчинили кримінальне правопорушення «зловживаючи своїм службовим становищем, кваліфікуючими ознаками якого є умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди в для юридичної особи використання службовою особою становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам». На думку представників правоохоронних органів загальна сума збитків державі складає 2,6 мільйона гривень.

В одному з сіл Воловецького району сортують сміття вже 8 років

У селі Верхні Ворота налагоджене сортування сміття. У селі встановлено 55 спеціальних контейнерів для скла, пластику та металу.

Відомому досліднику української ботанічної лексики, професору Іванові Сабадошу — 75

Ім’я Івана Васильовича Сабадоша відоме не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

В Ужгороді відбувся один із найбільших у Центральній Європі турнірів із петанку «Сакура»

Цього разу участь у турнірі взяли 130 петанкістів із 16-ти країн — України, Росії, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії, Швеції, Данії, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Болгарії, США, Марокко, Монголії.

Активісти: Андріїви вивозять гроші за кордон

Активісти просять прокуратуру перевірити факти про вивезення Андріївами півмільйона доларів за кордон.

На Закарпатті судитимуть директора рекламної агенції за розпалювання національної ворожнечі

Ще вночі 20 жовтня 2018 року на території Закарпатської області були розклеєні провокативні білборди зі зображенням угорських закарпатських діячів: нардепа Ласла Брензовича, заступника голови облради Йосипа Борто та депутата облради Ілдики Орос. Під їхніми зображеннями напис: «Зупинимо сепаратистів».

Перемога, як пропаганда

Факт беззаперечний: була війна, яка забрала десятки мільйонів життів. Нацизм вдалося перемогти. І потім про війну дедалі менше згадували, як про страшний наслідок, а просто почали використовувати перемогу в цілях пропаганди. Особливо зараз. Росія розкручує бренд «Безсмертний полк» і георгіївську стрічку. Як такий собі символ непереможності Росії. Щось таке, що повинно налаштувати росіян на любов до батьківщини і на ненависть до всіх незгодних.

У селі Плоский Потік на пожежі виявлено тіло людини

11 травня о 00:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у   с. Плоский Потік Свалявського району.

У Нижніх Реметах чоловік ледь не забив односельця металевим ломом

Вчора, 10 травня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Берегівської   районної лікарні про те, що до них у важкому стані доставлено 30-річного мешканця с.Н.Ремети.

Поліція Закарпаття проводить службове розстеження відносно правоохоронців Міжгірщини

Працівники ГУНП в Закарпатській області з’ясовують   обставини інциденту за участі працівників Міжгірського відділення поліції, що стався учора.

Лісівники спростовують обвинувачення Прокуратури у незаконній рубці в Ужгородському лісгоспі

Сьогодні, 10 травня, на офіційному сайті та на офіційних сторінках у соціальних мережах розміщене так зване повідомлення про вручення підозри одному із заступників начальника Закарпатського обласного управління лісомисливського господарства та директору одного з місцевих лісових господарств, які зловживаючи своїм службовим становищем, заподіяли бюджету понад 2,6 млн грн збитків.

Чиновники Ужгородського лісгоспу давали дозвіл на рубку в природньо-заповідному фонді

Прокуратура повідомила про підозру одному із заступників Закарпатського обласного управління лісомисливського господарства та директору одного з місцевих лісових господарств, які зловживаючи своїм службовим становищем, заподіяли бюджету понад 2,6 млн грн збитків.

П’ятьох закарпатців відзначено державними нагородами та почесними званнями

Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка від 4 травня 2019 року №188/2019 "Про відзначення державними нагородами України", п’ятеро закарпатців отримали президентські нагороди та почесні звання.

Заарештовано жителя Виноградівщини, який обкрадав церкви

Суд задовольнив клопотання слідчого Виноградівського відділення поліції й ухвалив рішення про взяття під варту 25-річного жителя села Веряця Виноградівського району, якого поліція підозрює в скоєнні крадіжок із церков у Виноградівському районі.

Закарпатські митники виявили 11200 пачок прихованих цигарки

Працівники Закарпатської митниці ДФС припинили вивезення з України значної кількості тютюнових виробів. Правопорушення припинено на митному посту «Неветленфолу» Закарпатської митниці ДФС в напрямку «виїзд з України». Незаконно переміщував через кордон тютюнові вироби громадянин України вантажним автомобілем.

В Ужгороді відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Закарпатська станція переливання крові просить допомоги донорів

Закарпатська станція переливання крові потребує В(ІІІ) Rh - та АВ(ІV) Rh - груп крові.

На Закарпатті затримали велику групу нелегалів і чотирьох провідників з Києва

На Перечинщині та Свалявщині працівники поліції, спільно з працівниками КОРДу та прикордонниками затримали групу іноземців, які мали намір нелегально перетнути кордон.

У Ясіня викрали гроші, а у Мукачеві телефони

Правоохоронці   Мукачівського та Рахівського відділків поліції встановили осіб, причетних до крадіжки грошей з будинку жителя селища Ясіня та двох мобільних телефонів з квартири мукачівця. Речові докази вилучені. За обома фактами розпочато слідство.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат