Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7580, 20

Під час ліквідації пожежі, чопські вогнеборці виявили тіло літньої жінки

7 квітня о 17:04 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в багатоквартирному житловому будинку, що в м. Чоп на вул. Миру. Осередком загорання стало помешкання на третьому поверсі міської п'ятиповерхівки. Про те, що з квартири йде дим, повідомили стурбовані сусіди.

У автопригоді на Мукачівщині загинув 49-річний житель Ключарок

Правоохоронці слідчого управління розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у селі Ключарки Мукачівського району. У аварії травмувались обидва водії і пасажир однієї з машин. Усіх доставлено до районної лікарні.

На Вінничині під колесами потяга загинув закарпатець

5 травня на перегоні між станціями «Козятин-Кордишівка» під колеса пасажирського потягу потрапив 43-річний чоловік. Від отриманих травм він загинув на місці пригоди.

На Свалявщині втопився пенсіонер

Учора в річці Дусинка, втопився чоловік 1951 р. н., мешканець села Росош Свалявського району.

Закарпатські лісівники за перший квартал сплатили 100 млн гривень податків

За перший квартал поточного року підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства сплачено до бюджетів усіх рівнів – 99,5 мільйонів гривень податків, зборів та обов’язкових платежів.

Чому скасували авіарейс із Ужгорода до Києва

Як каже директор аеропорту Руслан Лііс, підприємство веде перемовини про щоденні рейси без пересадки у Львові.

Офіційно щодо накопичення транспортних засобів на митних постах Закарпатської митниці ДФС

У зоні діяльності митних постів Закарпатської митниці ДФС   накопичилась значна кількість транспортних засобів. Пункти пропуску Закарпатської митниці ДФС працюють в шатному режимі.

Для боротьби з контрабандистами на Закарпаття прибули додаткові резерви прикордонників

Держприкордонслужбою вживаються активні заходи щодо забезпечення надійної охорони кордону. Зокрема створюються мобільні резерви, які у випадку загострення обстановки на тій чи іншій ділянці кордону здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію, а підрозділи охорони кордону забезпечуються новою технікою та технічними засобами тощо.

Черги на українсько-угорському кордоні виникли через збій системи на угорській митниці

Сьогодні вранці вийшла з ладу база даних Прикордонної поліції Угорщини на всій ділянці українсько-угорського кордону. Проводяться відновлювальні роботи.

У середу в Ужгороді стартує 20-й ювілейний турнір пам`яті В. Герея

8 травня в ужгородському СК «Юність» стартує ювілейний XX–ий міжнародний турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування пам’яті заслуженого тренера України та майстра спорту СРСР Василя Герея.

Подробиці учорашнього вбивства жінки в Ужгороді від Головного управління поліції

Особу підозрюваного у вбивстві встановили. Чоловік не місцевий. Його затримано до ізолятора тимчасового тримання.

"Наша Файта" готує нові серії мультсеріалу

Керівники "Нашої Файти" повідомили, що після трьох років перерви, проект знову запрацює.

В Ужгороді по гарячих слідах затримали жінковбивцю

Сьогодні, близько 17-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про те, що на балконі одного з будинків сталася сварка між чоловіком та жінкою. Подія мала місце на вулиці Підгірній. Зі слів заявника, чоловік погрожує жінці фізичною розправою й між ними зав'язалася бійка.

Тячівські правоохоронці встановлюють обставини ДТП зі смертельним наслідком

Працівники поліції Тячівщини розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в селі Крива. В результаті ДТП водій транспортного засобу помер дорогою до лікарні, пасажир не постраждав.

У кількох селах Мукачівщини асфальт міняють на бруківку

У чотирьох селах Мукачівщини: Верхній Коропець, Буковинка, Німецька Кучава і Куштановиця вирішили відмовитися від асфальту на користь бруківки.

Коли Місяць сипле сріблом...

З незатаєним щемом і ностальгією згадуються ті благословенні молоді літа 40-річної давності, коли я працював кореспондентом обласної газети «Молодь Закарпаття». Якоїсь днини поріг кабінету скромно переступив невисокий, з приємною усмішкою на кругловидому лиці молодий чоловік.

Як в Ужгородському університеті досліджують космос

Серед унікальних за науковим значенням об’єктів УжНУ чільне місце посідає Лабораторія космічних досліджень. Її історія сягає самого початку космічної ери — 1957 року, коли звідси велося спостереження за польотом першого штучного супутника Землі. З того часу на основі Лабораторії виросла ціла наукова школа, кілька поколінь фізиків-астрономів, а сама Лабораторія по праву вважається однією з кращих в Україні.

На стадіоні «Авангард» вранці можна бігати безкоштовно

На нещодавно оновленому стадiонi «Авангард» вiдтепер може займатися спортом кожен бажаючий.

Петиція з вимогою заборони будівництва в історичному центрі Ужгорода зібрала потрібну кількість підп

Петиція, яку ініціювала група активістів на сайті міськради ще 17 квітня, набрала необхідні 250 голосів за тиждень до закінчення терміну голосування. Саме стільки — 250 голосів потрібно було набрати за 20 днів, протягом яких петиція була актуальна.

Ужгородські дороги після ремонту не пройшли випробування дощем

В Ужгороді після першого ж серйозного дощу всі щойно відремонтовані вулиці та площі затопило. Після першого ж дощу під водою опинилася реконструйована частина площі Петефі. Нагадаємо, що ремонт цієї площі та інших площ та вулиць міста сягав не один десяток мільйонів гривень з кишень ужгородців. А тепер площі Петефі, Кирпи, вулиці Шумна, Капушанська пішли під воду — мерія бездарно «утопила» десятки мільйонів гривень, не зробивши нормальної зливової каналізації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат