Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7680, 20

Жінка, яка плює на перехожих та обливає їх сечею, перебралася з Мукачева до Ужгорода

Її звати Вікторія, однак мукачівці прозвали її «Плювачкою». Саме напередодні туристичного буму в період цвітіння сакур Ужгород отримав від Мукачева шокуючий «подарунок»: жінку, яка протягом минулого року дошкуляла мукачівцям тим, що їздила по центру міста на інвалідному візку, плювала на перехожих, часто ображала їх, кидала у людей всім, що потрапляло під руки та обливала містян сечею.

У справі про забудову території біля драмтеатру суддя взяв відвід

У середу в Закарпатському апеляційному суді відбулося резонансне судове засідання палати з розгляду кримінальних справ у складі колегії суддів І.Стана, Г.Гошовського, Н.Мишинчук.

Українець ввозив із Чехії 117 мобільних телефонів

На митницях в Ужгороді та Чопі виявлено контрабанду.

Начальник відділення Мукачівського прикордонного загону підозрюється у хабарництві

Начальник відділення прикордонного загону розробив схему переправлення громадян через контрольно-пропускний пункт без відповідного митного та прикордонного оформлення.

Сквер Героїв Майдану в Ужгороді: Реконструкція буде радикальною

Трохи дивно, що сквер у самому центрі міста та ще й перед такою серйозною структурою, як СБУ, є захаращеним і недоглянутим.

Чому закарпатські прикордонники не пустили румунського політика

У закарпатському Чопі на КПП «Тиса» на українсько-угорському кордоні закарпатські прикордонники не пропустили в Україну відомого румунського політика, дипломата, лідера Демократичного союзу угорців Румунії Келемена Хунора.

На початку травня в Польщу можна буде потрапити безпосередньо із Закарпаття

Протягом п’яти днів працюватиме пішохідний перехідний пункт пропуску «Лубня – Волосате». В подальшому тут з'явиться повноцінний КПП.

Через засмічення Тиси угорці готові подати позов про відшкодування збитків

Геннадій Москаль доручив екологічній інспекції розібратися зі сміттєзвалищем у Рахові.

Українські прикордонники спільно з румунськими колегами затримали двох водолазів (Відео)

Прикордонники Мукачівського загону, спільно з румунськими колегами затримали двох чоловіків у гідрокостюмах та 6 пакунків сигарет.

В Ужгороді в рамках фестивалю "Нове українське кіно", покажуть нову стрічку "Стрімголов" (Трейлер)

Показ фільму відбудеться у вівторок, 16 квітня о 17.00 в Закарпатській обласній науковій універсальній бібліотеці ім. Ф. Потушняка.

На площі Театральній в Ужгороді запланували кардинальну реконструкцію (ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгородській міськраді львівський архітектор Ольга Криворучко презентувала свій проект реконструкції площі Театральної в Ужгороді

Закарпатка намагалася вкрасти дитину у Львові

53-річна жінка, перебуваючи у Львові вдома у знайомої, забрала її 8-річну доньку і направлялась з нею у Закарпатську область.

Партія «Основа» починає активну підготовку до участі в парламентських виборах

Партія «Основа» йде на парламентські вибори. Таке рішення було прийнято 8 квітня на зустрічі лідерів цієї політичної сили, в ході якої «Основа» підвела перші підсумки участі в президентській кампанії.

У суботу в Ужгороді урочисто відкриють реконструйований стадіон «Авангард»

Реконструкцію легкоатлетичного ядра стадіону «Авангард» розпочали в серпні минулого року за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та місцевого співфінансування.

На Тячівщині від вибуху газу постраждав 83-річний дід

У вівторок, 9 квітня, у селі Криве по вулиці Народній у надвірній споруді одного з помешкань, спалахнула газо-повітряна суміш.

Поліція просить постраждалих від банди крадіїв опізнати викрадені речі

Поліція просить зголоситися громадян, які стали жертвою організованої злочинної групи, викритої нещодавно правоохоронцями. Якщо ви впізнали свої речі на фото, звертайтеся з заявами до правоохоронців.

Москаль відправив мешканців Петрово до Кабміну і Балоги

Голова ОДА прокоментував заяви мешканців Петрова на Виноградівщині щодо жахливого стану міжнародної траси М-26.

Державний реєстратор змінював дані про власність на земельні ділянки

Державний кадастровий реєстратор одного з районних відділів Головного управління Держгеокадастру в Закарпатській області незаконно здійснив зміни у єдиній державній геоінформаційній системі (Державному земельному кадастрі) безпідставно видаливши дані про законного власника.

У Дубках буде закладено дендропарк

У лісфонді поблизу села Дубки планується створення дендропарку. Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства на чолі з керівником Валерієм Івановичем Мургою, радо запрошує долучитись до «зеленої» акції та внести свій вклад у заліснення Українських Карпат.

На Іршавщині зробили масштабне прибирання лісу

Минулими вихідними лісові господарники ДП «Іршавське ЛГ» провели суботник, який відбувався в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат