Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7620, 20

На Мукачівщині у ДТП загинув 75-річний мотоцикліст

30 квітня у селі Клячаново водій мопеду, місцевий житель, в’їхав у автобусну зупинку. Від отриманих травм чоловік помер в лікарні.

На території ДП «Ясінянське ЛМГ» розпочинається сезон активного відпочинку

Українські Карпати цілий рік заманюють туристів своєю красою, екстремальним відпочинком, гірськими прогулянками та неповторною атмосферою дрімучих лісів. З настанням травня на території ДП «Ясінянське ЛМГ» розпочинається розпал сезону активного відпочинку і пікніків на природі та масових походів у гори.

На Перечинщині чоловік побив свою дружину

29 квітня, до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканки села Зарічево про те, що її сусід б'є свою дружину та дітей.

На Рахівщині чоловік вдарив ножем іншого чоловіка

29 квітня, до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рахівського району про те, що знайома йому особа в смт Великий Бичків по вул. Головній нанесла його брату ножем тілесні ушкодження.

Поліція розслідує смертельну автопригоду в Рахові, внаслідок якої загинув неповнолітній

Сьогодні опівночі в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Рахів мотоцикл наїхав на людей, а мотоцикліст втік з місця події.

На Закарпатті в рамках лісовідновлювальної акції висадять 10 мільйонів дерев

Ще 21 березня на Закарпатті стартувала акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». За час її проведення у найбільш лісовому краї України з’являться 10 мільйонів дерев, повідомляє прес-служба ЗОУЛМГ.Кожному студентові та учню школи спеціальне завдання: висадити кілька десятків дерев упродовж одного дня.

Роберт Юрош: Бокс — це моя професія, яку я дуже люблю

Роберт Юрош очолює спортивний клуб «Пантера» та виховує майже сотню юних боксерів міста.

В Україні новий президент. Чи буде в Закарпатті свій Саакашвілі

Чи був несподіваним другий тур виборів президента? Був. Але не тим, що переміг Володимир Зеленський, а тим, що переміг він із більшим відривом, ніж давали прогноз навіть у його штабі. 73 % йому дала Україна. Понад 80 % йому дало Закарпаття.

В Ужгороді подали петицію з вимогою зупинити знищення   зелених насаджень — триває збір підписів

На одну з найболісніших тем Ужгорода — знищення зелених насаджень — ужгородці зареєстрували петицію. Авторами стали кандидат біологічних наук Олег Колесник, Олександр Ровняк та Микола Сюсько.

На Ужгородщині у пожежі загинув чоловік

Це сталося учора у селі Есень, поблизу Чопа.

В Ужгороді жінка зарізала чоловіка

Вчора, 25 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те що, в Ужгороді в будинку по вулиці Сечені чоловік отримав ножове поранення.

Поліція Закарпаття затримала кримінального авторитета, який мав вплив на криміногенну ситуацію в обл

У ході проведення операції «Мігрант» правоохоронці затримали раніше судимого кримінального авторитета, який незаконно перебував в Україні.

Поліція проводить обшуки у причетних до масової бійки у Берегові

Сьогодні, 25 квітня, правоохоронці проводили обшуки за місцем проживання фігурантів причетних до правопорушень 20 та 21 квітня у місті Берегово.

Лісівники Міжгірщини рятують ялинові ліси від шкідників

Однією з найбільш поширених причин всихання смерекових насаджень останні декілька десятків років є зростання чисельності верхівкового короїда. Все це відбувається на фоні посушливих років і зниження рівня грунтових вод.

На Берегівщині у пожежі загинула 1,5-річна дитина

Сьогодні вночі у селі Балажер по вулиці Акації сталася пожежа у будинку.

На Закарпатті відбудеться перший професійний турнір з нард

У четвер, 25 квітня, о 15:00   у конференц-залі ресторану «Кілікія» відбудеться виїзне засідання Ужгородського прес-клубу, головною темою якого стане проведення   4 травня - І-го Закарпатського турніру з нард «Аль-Ідрісі».

У селищі Вишково у вогні загинула пенсіонерка

24 квітня у селі Вишково по вулиці 1-го Травня сталася пожежа у житловому будинку 82-річної жінки.

Трьох закарпатців нагороджено почесними нагородами

У Камінному залі облдержадміністрації троє мешканців Закарпаття отримали почесні відзнаки державного та обласного рівня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат