Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7660, 20

Пасажир погрожував таксисту пістолетом (Відео)

Близько 5-ої ранку на лінію 102 звернувся один з ужгородських таксистів і повідомив, що йому погрожують пістолетом.

На площі Народній в Ужгороді проходить фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!»

Напередодні великого свята Воскресіння Господнього у четвер, 18 квітня, ось уже п’ятий рік поспіль на площі Народній в Ужгороді відбувся фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!» Цей унікальний захід внесений до Книги рекордів України, адже лише тут навесні дерева зацвітають тисячами різноманітних писанок.

Контрабандисти освоюють повітряний простір

«Гексакоптер» виявили сьогодні близько 2-ї години ночі прикордонники відділення «Великий Бичків» Мукачівського прикордонного загону.

У військовому лісництві біля Мукачева знову незаконно вирубали дуб

В Ужгородському військовому лісництві знову зафіксували незаконну вирубку лісу. Поблизу Мукачева в районі військового полігону (обхід №18, квартал 69-70) вирубали здорові дуби, які зникли в невідомому напрямку.

В області за два дні згоріли три деревообробні підприємства

Подібні пожежі сталися у Сваляві, Усть-Чорній та Приборжавському.

В Ужгороді під час гасіння пожежі сухої трави на відкритій території рятувальники виявили тіло людин

15 квітня о 17:11 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на перехресті вулиць Тімірязєва-Г.Венеліна, що в м. Ужгород. Горіла суха трава та листя на відкритій території.

Прокурора Берегівської місцевої прокуратури звільнено з займаної посади через бійку з поліцейським

Ця подія сталася ще в жовтні минулого року, однак прокурора звільнили лише зараз.

У четвер на головній площі Закарпаття відкриють традиційний Великодній фестиваль «Воскресни, писанко

Участь у святковому заході, присвяченому Воскресінню Христовому, візьмуть переможці місцевих етапів з усіх адміністративно-територіальних одиниць області, навчальні заклади обласного підпорядкування системи освіти та заклади професійно-технічної освіти.

Посол Бельгії в Україні та керівництво ОДА обговорили перспективи залучення на Закарпаття бельгійськ

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Алекс Ленартс навідався на Закарпаття з кількаденним ознайомчим візитом.

Контрабандисти намагалися переправити за кордон 50 ящиків з сигаретами

О 2.30 годині ночі на ділянці відділення прикордонної служби «Великий Бичків» було виявлено групу осіб, які несли в бік кордону обгорнуті у поліетилен пакунки. На законні вимоги та попереджувальні постріли прикордонників особи не відреагували, натомість покинули свої ноші та вдались до втечі.

Указом Порошенка збільшено площу трьох Національних природних парків у Закарпатській області

Президент України Петро Порошенко підписав низку Указів щодо створення та розширення територій та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, якими збільшено площу природно-заповідного фонду України на понад 80 тис.гектарів, частина яких входить до складу Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Закарпатські лісівники борються з короїдом за допомогою феромонних пасток

У пошуках кращого методу боротьби з короїдом-друкарем вчені виявили, що шкідники чуйно реагують на запахи. Для моніторингу чисельності та боротьби з короїдом, зокрема у Мокрянському лісомисливгоспі почали встановлювати феромонні пастки.

У Закарпатській області припинено діяльність 10 нелегальних гральних закладів

Під час обшуку в яких виявлено комп’ютерну техніку та 128 тис грн.

Ужгородські поліцейські розслідують ДТП з постраждалими малолітніми

Вчора, 13 квітня, близько 11:20 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в Ужгороді на вулиці Берчені сталася ДТП за участю трьох автомобілів, внаслідок якої постраждали люди.

Володимир Бочкор: Закарпатець, що створив транспортний бізнес у Лондоні

Закарпатець із Рахова, засновник і керівник компанії Rubbish Taxi в Лондоні — про мрії, шляхи до забезпеченого життя і плани на майбутнє.

Завдяки європейському фінансуванню в скансені запрацювала перша музейна школа екскурсоводів

Ужгородський музей архітектури і побуту в кінці березня оголосив про набір підлітків у так звану Школу юного музейного екскурсовода. На анонсованих заняттях були обіцяні розповіді та дослідження найцікавіших музейних хатинок та експонатів.

Українців штрафуватимуть і пустять перевірки по домівках: Що зміниться вже у травні

В Україні комунальна реформа повноцінно набуде чинності вже у травні 2019-го. З цього моменту запрацює закон про комерційний облік комунальних послуг і новий базовий закон про ЖКП. Головний принцип — платити доведеться за кожен кубометр води і Гкал тепла, а тих, хто затримує платежі, каратимуть штрафами і відключенням.

Кого дебати

Виборча кампанія вже нагадує театр абсурду. Кандидати провокують один одного пісяти в баночки та запрошують на дебати. Щоб було більше цирку, то дебати пропонується провести на стадіоні.

Ужгородські комунальники, через халатність яких дерево покалічило дівчинку, відбулися штрафом

Аніта Білей з того часу перенесла 28 операцій, цього тижня відбулося судове засідання по справі дворічної давності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат