Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7760, 20

У мисливських угіддях Воловеччини порахували диких тварин

Користувачі мисливських угідь спільно з лісівниками – ДП «Воловецьке ЛГ»(ДМР), ГО ЗТМР Лісівник та ГО Воловецька РО УТМР завершили плановий облік мисливської фауни.

Мер Ужгорода ще на волі. Судове засідання призначене на 25 квітня

Сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді прокурором було зачитано меру Ужгорода Богдану Андріїву обвинувачувальний акт.

Поліція вилучила у закарпатців товари без акцизних марок

У ході санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів кримінальних проваджень, на Свалявщині та Виноградівщині правоохоронці вилучили велику кількість горілчаних та тютюнових виробів без акцизних марок.

Сергій Тарута пояснив, чому він підтримав Юлію Тимошенко

Сергій Тарута продовжив кампанію, у якій агітує за Юлію Тимошенко і за об'єднання всіх проукраїнських сил.

Литовець позбувся дороговартісного BMW через контрабанду сигарет

На Українсько-Румунському кордоні (КПП "Дяково") прикордонники зупинили контрабанду сигарет.

Загиблий від вибуху в Києві "правосек" був одним з організаторів стрілянини на Закарпатті

28-річний Луан Кінгісепп, котрий загинув від вибуху в київській багатоповерхівці минулої суботи (23.03), входив до підрозділу «Правого сектору» «Сонечко», який влаштував стрілянину в Мукачеві в липні 2015 року.

Поліцейські розшукують підозрюваного у вбивстві мукачівця

Працівники Мукачівського відділу поліції встановлюють місцезнаходження Кампова Володимира.

Рятувальник не дав жінці скоїти самогубство

В Ужгороді жінка намагалася накласти на себе руки, стрибнувши з даху 4-поверхового будинку. Подія сталася ввечері 25 березня на вулиці Мукачівській

Великоберезнянські лісівники успішно підтвердили міжнародний сертифікат FSC®

Нещодавно Великоберезнянське лісове господарство успішно витримало другий наглядовий аудит та підтвердило сертифікат Лісової опікунської ради (FSC® ). Це означає, що ведення лісового господарства на підприємстві ефективне, прозоре, таке, що відповідає міжнародним нормам.

В Ужгороді, п`яний неповнолітній водій скоїв ДТП

Сьогодні, близько першої години ночі, на вулиці Станційній, ужгородські патрульні помітили автомобіль Хюндай, з явними механічними пошкодженнями. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у хлопця ознаки алкогольного сп’яніння.

У селі Лисичово, що на Іршавщині, вже більше двохсот років діє унікальна водяна кузня (ВІДЕО)

Її історія розпочинається на початку 18 ст. Із цього часу кузня була власністю багатьох вельмож та місцевої аристократії. Сьогодні ж опікуються пам’яткою архітектури лісівники Довжанського лісомисливського господарства. Враховуючи вік кузні, за нею потрібен постійний догляд.

На пожежі в Мукачівському районі загинула людина

23 березня о 19:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Санаторній, в смт Чинадієво Мукачівського району.

У Ясіня чоловіка змусили викрасти вантажний автомобіль

Вчора, 22 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення   від 20-річної жительки смт. Ясіня Рахівского району. Жінка повідомила, що до неї додому зайшли невідомі чоловіки, які побили її 35-річного чоловіка, заштовхали його в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

Місія мистецтва — збагачувати життя духовно

Інтерв’ю з заслуженим художником України Антоном Ковачем.

Історія успіху. Повірити у себе допомагає служба зайнятості

Тетяна Черешня мала успішну кар’єру в одному з банків обласного центру Закарпаття та життя розпорядилося інакше — воно вимагало змін. Саме тому вона звернулася до фахівців Ужгородського міського центру зайнятості, де її вислухали та запропонували відвідати семінари «Як розпочати власний бізнес» та «Від бізнес-ідеї до власної справи». Тут жінка отримала чимало корисної інформації, пов’язаної з організацією підприємницької діяльності. У кожного, хто починає свою справу, є сумніви: чи вдасться, чи вийде, чи вистачить сил досягти намічених результатів. Після отриманої інформації та прикладів щодо успішного ведення бізнесу у центрі розвитку підприємницької діяльності Ужгородського міського центру зайнятості Тетяна сповнилася бажанням розпочати свою власну справу. Отримані кошти від служби зайнятості для організації підприємницької діяльності та заощаджені власні кошти жінка витратила на відкриття винного простору «СироВина».

Чому зиму «пережили» лише дороги, які ремонтувалися іноземцями

Коли закарпатці їдуть у бік Львова, то відразу за перевалом починається якісна дорога і без ям. Там дорогу робила турецька компанія, яка слідкувала за станом дороги і після її ремонту.

На Закарпатті активісти знову хочуть перекривати дороги

Кожної весни наші дороги мають жалюгідний стан. Хоча останнім часом місцями дороги вже будують капітально і там, де це роблять іноземці, дороги таки витримують зиму. Але таких доріг дуже мало.

На Закарпатті діагностуватимуть туберкульоз   у 1000 разів швидше

Закарпатські медзаклади отримали три сучасні генетично-молекулярні лабораторії «GeneXpert» («Джин Експерт»).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат