Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7800, 20

У Виноградові сталася пожежа на території навчального закладу

Осередком виникнення загоряння стала кімната вахтера в будівлі Виноградівського державного коледжу Мукачівського державного університету (вул. Станційна).

На Тячівщині у ДТП загинув пішохід

У селі Тисалово водій «Таврії» збив пішохода. 34-річний потерпілий від отриманих травм загинув.

Вогнеборці врятували від знищення підприємство у Нижніх Воротах

17 березня о 06:44   до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в приміщенні приватного цеху для виробництва паливних брикетів, що на вул. Верховинській   у с. Нижні Ворота Воловецького району.

Лісівники оголосили зелений фотоконкурс «Посади дерево»

Треба посадити дерево, сфотографувати, відправити світлину на конкурс і отримати приз.

Біатлон. Останній день Чемпіонату світу в Швеції став справжнім випробовуванням

Сніг і вітер вирівняв всіх. Чисто не відстрілявся ніхто. Але саме два промахи дали можливість Доротеї Вірер стати чемпіонкою світу. Росіянка Юрлова - друга. Геррманн з Німеччини - третя.

В урочищі «Дубки», що на Ужгородщині, лісові господарники висадили молоді смерічки

Як розповідає лісничий Ужгородський лісництва Роман Стегура, днями лісівники поприбирали в лісі та посадили рядок смерічок біля затишного будиночка-бесідки, в якому полюбляють відпочивати лісові гості.

Житлово-експлуатаційні організації Ужгорода відмовляються укладати договір із Закарпаття­енергозбуто

У двох з половиною сотнях під’їздів багатоповерхівок Ужгорода відключили електрику.

Колією до Європи: Безвіз відкриває українцям дороги

Перший щоденний прямий безпересадковий потяг рейсом «Мукачево—Будапешт», якого чекали з нетерпінням не тільки закарпатці, стартував 9 грудня. А вже в кінці лютого голова правління ПрАТ «Укрзалізниці» Євген Кравцов проанонсував наступний маршрут до Європи — потяг «Мукачево—Кошице».

Українські та румунські прикордонники затримали на березі Тиси неповнолітнього водолаза

Дві спроби незаконного переміщення тютюнової контрабанди попередили минулої доби прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів. В обох випадках організатори незаконних оборудок намагались переправити сигарети річкою Тиса.

Як ся кличеш, юний закарпатцю?

Закарпатці дотепер традиційно давали своїм нащадкам звичні імена. Називали синів переважно так, як батька й діда. «Без «вихилясів», — говорить про це один із ужгородських професорів. — Тому у нас навіть відомі люди — керівники всеукраїнського масштабу — такі, як колишній очільник МНС і віце-спікер парламенту та перший заступник керівника уряду Дурдинець — Василь Васильович; екс-міністр зовнішніх економічних зв’язків Герц — Іван Іванович; авторитетний керівник закарпатської митниці Майор — Василь Васильович; голова облвиконкому Мальованик — Михайло Михайлович; народний художник України Ілько — Іван Іванович; поети Кузан і його тезка Кухта — Василі Васильовичі і т. д.».

Міністр Гриневич підтвердила, що угорськомовні вчителі Закарпаття отримують доплату від уряду Угорщи

Міністр освіти та науки Лілія Гриневич підтвердила, що угорські вчителі Закарпаття отримують грошову допомогу з Угорщини. І сказала це міністр із тривогою, в контексті того, що угорськомовні вчителі підтримують Угорщину в тому, щоб викладання предметів в угорськомовних школах було виключно на угорській мові.

В Ужгороді скажений собака покусав господаря

Ще 10 березня до державної ветлікарні в Ужгороді звернувся господар собаки з проханням про допомогу. Собака був у агональному стані, а через деякий час загинув.

Jabil відкрив другу лінію заводу в Ужгороді

Компанія Jabil, яка працює в сфері промислового дизайну, виробництва, поставок і управління продуктами, 15 березня офіційно розширила свій завод.

Правоохоронці України, Чехії, Словаччини та Польщі припинили діяльність міжнародного угрупування з п

Правоохоронними органами України, Чехії, Словаччини та Польщі ліквідовано транскордонне злочинне угруповання, чисельністю близько 35 осіб, до якого входили громадяни України, Узбекистану, В’єтнаму, Словаччини та Білорусі. Створена для цього, чотиристороння спільна робоча група правоохоронців отримала умовну назву «Long Way».

Як Закарпаття зустрічало Ревізора

До нас знову з ревізією приїжджав президент Порошенко. Влада переконувала, що це не передвиборний візит, а виключно робочий. Мовляв, перезапуск аеропорту, бізнес-конференція, урочистості з нагоди Карпатської України. І жодної агітації. Ну це зрозуміло, бо візити президентів завжди можна підлаштувати під щось, щоб не було прив’язки до агітаційності.

У Рокосово чоловік убив жінку і підірвав будинок

У селі Рокосово Хустського району чоловік під час сімейної сварки вбив свою співмешканку та підірвав газом будинок. Сам утік і переховувався. Причетного до злочину поліцейські розшукали.

Ужгородцям розказали як отримати безкоштовну освіту в європейських вузах  

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбувся веб-семінар „Безкоштовна освіта в Чехії – від мрії до реальності֨”.

Президент нагородив посмертно орденом Свободи міністра Уряду Карпатської України Степана Клочурака

Міністра Уряду Карпатської України і Президента Гуцульської Республіки Степана Клочурака Указом Президента України посмертно нагородили орденом Свободи. Про це під час урочистого віче з нагоди 80-ї річниці проголошення Карпатської України оголосив Петро Порошенко.

На Мукачівщині у пожежі загинув чоловік

14 березня, у селі Станово загорівся житловий будинок. Помітив пожежу пересічний перехожий, коли клуби диму вже виривались назовні.

Чиновник облавтодору завдав збитків на 1,9 млн. грн

Викрито злочинну схему заволодіння бюджетними коштами виділеними на ремонт доріг області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат