На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який зі зброї поранив свого односельця

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 19.02.2024 11:08 КРИМІНАЛ

18 лютого ввечері до поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками у селі Середнє Водяне Тячівського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група Тячівський районний відділ поліції. На місці зʼясувалося, що під час сутички між двома чоловіками одного з них було поранено зі зброї. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado».

На пошуки фігуранта було орієнтовано всі наряди поліції. В результаті зловмисника розшукали та затримали за «гарячими» слідами.

Підозрюваним виявився 61-річний місцевий житель. У нього вилучили зареєстровану рушницю «Typhoon F12 Basic», з якої він і стріляв у 25-річного потерпілого. Останній отримав вогнепальне поранення ноги та був госпіталізований до лікарні.

Такі дії зловмисника слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосування зброї. Самого фігуранта, відповідно до статті 208 КПК України, помістили до ізолятор тимчасового тримання.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат