Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7780, 20

До виборів президента залишився тиждень

Усі кандидати витягають із заначок свої головні козирі. Як позитив про себе, так і негатив про конкурентів. Йде боротьба за тих майже 20 % виборців, які ще не визначилися, за кого голосувати.

Поліція Балі затримала хустського екс-міліціонера, за пограбування магазину

Зловмисником виявився колишній слідчий закарпатської міліції, якого внутрішня безпека викрила у вчиненні злочину. Після реформи правоохоронної системи чоловік спробував пройти конкурсний відбір та стати поліцейським знову.

В Ужгороді поліцейські перевіряли, як водії реагують на сигнал сирени і проблискового маячка (ВІДЕО)

Вчора, патрульні спільно з каретою швидкої виїхали на чергове відпрацювання. Із проблисковими маячками й сиреною. Операція "Маячок" проводиться на Закарпатті 2-3 рази на рік.

Зелену зону у словацькій забудові на Можайського забудовувати не будуть

Прокуратура спільно з громадськістю домоглись у суді відмови забудовникам зеленої зони одного із спальних районів Ужгорода у поновленні договору оренди землі.

Вже цієї весни модернізований стадіон «Авангард» прийматиме перші міжнародні змагання

На стадіоні «Авангард» тривають роботи із облаштування футбольних полів та бігової доріжки. Роботи на спортивному об'єкті стартували у 2018 році та будуть завершені вже у першому півріччі 2019 року.

В рамках транскордонного співробітництва на Закарпатті реалізують ряд проектів

21 березня в с.Нижнє Солотвино Ужгородського району у комплексі «Деренівська купіль» відбулась міжнародна заключна конференція програми «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна» на 2007-2013 рр.

Лісівники попереджають: У лісах області настав пожежонебезпечний період

На Ужгородщині розпочалася масштабна підготовка до пожежонебезпечного періоду. Учора відбулась нарада за участі працівників Державної прикорданної служби, Ужгородського лісгоспу та УДСНС в Закарпатській області.

Москаль хоче відібрати статус учасника війни у члена ГО "Доста"

Геннадій Москаль підписав розпорядження «Про рішення комісії для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни». Цим документом рішення комісії Хустської міськради від 26 лютого 2019 року про встановлення мешканцю Хуста Бовкуну І.В. (на фото) статусу учасника війни визнано таким, що суперечить законодавству.

Нетверезий мукачівець викрав автомобіль і потрапив у ДТП

25-річний мешканець Мукачева, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль «ВАЗ-2104», який був припаркований на однієї з вулиць села Залужжя. Дорогою до Мукачева на автодорозі Мукачево-Рогатин, неподалік села Зубівка автокрадій виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із «Volkswagen Polo».

На Перечинщині стався розбійний напад на цілодобовий магазин

У селі Дубриничі Перечинського району двоє молодиків, погрожуючи охоронцеві пістолетом, скоїли вночі розбійний напад на цілодобовий магазин. Поліція затримала нападників, вилучено речові докази.

Валерій Мурга озвучив основні досягнення лісівників

Начальник ЗОУЛМГ Валерій Мурга підвів підсумки роботи закарпатських лісівників. Під час прес-конференції, головний лісівник краю розповів журналістам чим запам’ятався рік що минув для лісової галузі. Розпочав із запланованих акцій, а саме “Майбутнє лісу у твоїх руках”, яка щорічно стартує   21 березня, з нагоди відзначення Міжнародного дня лісів. Минулого року, в рамках акції, лісівники провели заліснення на площі 2791 га. Цього року ця площа становитиме 2244 га. Зменшення площі, Валерій Мурга пояснює зменшенням суцільних зрубів.

На 10 тис грн хабара викрито військовослужбовця Чопського прикордонного загону (ФОТО)

20 березня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Чопському прикордонному загону УВВБ «Захід», задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби – начальником кінологічної групи відділення інспекторів прикордонної служби «Новоселиця» ВПС «Великий Березний» Чопського прикордонного загону.

Чиновниця Великоберезнянської РДА підроблювала документи, щою збільшити відсоток премії

Прокуратура повідомила про підозру колишній працівниці Великоберезнянської РДА, яка, підробивши документи, збільшила відсоток премії трьом колегам у 2,5 рази, а собі - у 5 разів. Крім цього, упродовж півтора року, вона з порушенням проводила нарахування зарплати працівникам.

На Мукачівщині зіткнулися два легковика, постраждали п`ятеро осіб

Сьогодні, 20 березня, близько 09.40 у на автодорозі Київ-Чоп с. Ракошино сталося ДТП.

Ужгородські патрульні затримали двох чоловіків, які грабували перехожих на вулицях міста

Вчора, близько 14-ої години, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Вокзальній, в Ужгороді, двоє невідомих побили заявника та заволоділи його телефоном.

В Ужгороді засудили митника за адміністративне правопорушення пов`язане з корупцією

Ужгородський міськрайонний суд області підтримав позицію прокуратури Закарпатської області та визнав винним працівника митного посту «Ужгород-центральний» у несвоєчасному повідомленні про суттєві зміни у майновому стані.

Пам'ятник жертвам Голодоморів перенесуть на Кальварію

На сайті міськради закінчилося голосування щодо обрання місця для розміщення монументу жертвам Голодоморів в Ужгороді.

Департамент екології ОДА не давав добро на будівництво вітряків на Боржавській полонині

Позитивний висновок департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації щодо будівництва вітрової електростанції (ВЕС) на Боржавській полонині не є підставою для початку будівельних робіт. А закиди, що через вітряки не будуть літати птахи чи перестануть родити чорниці, не підтверджені науковими дослідженнями і є голослівними.

Сергій Тарута вирішив підтримати Юлію Тимошенко на виборах президента

Лідер партії «Основа» Сергій Тарута вирішив підтримати на президентських виборах 31 березня 2019 кандидата на пост Президента України від партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

ОВК №69 знову потрапила в епіцентр скандалу (відео)

Один із членів комісії розповів історію про те, як обирали засіб масової інформації для оприлюднення рішень окружної виборчої комісії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат