Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7740, 20

У підозрілому пакунку на Ужгородському залізничному вокзалі, виявлено вибухівку

Сьогодні, 31 березня, близько 01:00, на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілого пакунку на залізничному вокзалі в Ужгороді. На місце події прибули поліція, вибухотехніки, рятувальники та медики. Правоохоронці евакуювали громадян, обстежили дану територію та виявили вказану сумку.

В Ужгороді на проспекті Свободи патрульні затримали неадекватного велосипедиста (ВІДЕО)

29 березня, близько 23-ої години ночі, ужгородські патрульні помітили компанію молодиків, які, рухаючись на велосипедах проспектом Свободи, наражали на небезпеку себе та інших.

Революція з субсидіями: Хто залишиться без допомоги   і кому «подарують» 4 тисячі

В Україні за рік кількість субсидіантів скоротилася на 50 %. Правила посилили, у той же час тим, хто все ще отримує «знижку» й економить на комуналці, дали можливість заробляти на енергоефективності.

В Ужгороді хулігани обстріляли жінку

Сьогодні, близько 5-ої години ранку, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Гагаріна.

У Мукачеві відбувся турнір з петанку пам'яті Володимира Гвоздя

Цим турніром закарпатські петанкісти відкрили сезон.

СБУ спільно з іноземними колегами блокувала потужний транснаціональний канал контрабанди героїну до

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України та УСБУ в Закарпатській області спільно з правоохоронними органами Румунії та Німеччини провели багатоетапну спецоперацію з викриття та ліквідації потужного міжнародного каналу контрабанди героїну до Європейського Союзу.

П’ятнадцятеро закарпатців отримали відзнаки Президента України, Кабінету міністрів та облдержадмініс

У п’ятницю (29.03), в Камінному залі облдержадміністрації Геннадій Москаль в урочистій обстановці вручив відзнаки 15-ом закарпатцям, удостоєним державних та обласних нагород.

У Довжанському лісництві лісівники збудували великий рекреаційний пункт

Відпочинок з комфортом створюють лісівники ДП "Довжанське ЛМГ".

На Закарпатті СБУ викрила на хабарі суддю районного суду

На Закарпатті співробітники СБ України спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Національним антикорупційним бюро викрили на отриманні неправомірної вигоди суддю Рахівського районного суду.

Чому це не жарти

У неділю зроблять свій вибір щодо того, хто стане Президентом України.

На Воловеччині син виграв у матері тендер на поставку хліба в школи

На тендері відділу освіти Воловецької райради щодо поставок хліба для шкіл змагалися... матір та син.

Віра в себе, професійний саморозвиток — запорука успіху

Втрата роботи і потрапляння до категорії безробітних, її самостійний пошук, скажімо, після демобілізації з лав Збройних сил України, стає для багатьох не лише проблемним питанням у матеріальному вимірі, але й серйозною психологічною травмою.

Алея в Боздоському парку. Питання про її брукування   ще не вирішене

Спочатку місцеві ЗМІ повідомили, що бруківку, яку зняли з набережної Незалежності, чомусь перевезли до Боздоського парку. А вже згодом з’явилася інформація від мерії, що цією бруківкою хочуть вистелити ...широку алею парку.

Посадовець посприяв незаконному продажу держпідприємства у Батьові

Повідомлено про підозру, вже колишньому головному державному виконавцю одного з відділів управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, через протиправні дії якого, відчужено цілісний майновий комплекс державного підприємства «Батьовський КХП».

Судитимуть головного лікаря обласного кардіологічного диспансеру

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно головного лікаря Закарпатського обласного клінічного кардіологічного диспансеру, який обвинувачується у розтраті коштів місцевого бюджету та підробці документів.

Троє чоловіків, не розрахувавшись за замовлення, спробували втекти з кафе

Вчора, близько 14-ої години, ужгородським патрульним надійшов виклик про те, що троє осіб після відпочинку у кафе, на вулиці Митрака, не розрахувалися за замовлення та покинули заклад, утікаючи в напрямку вулиці Руська.

У місті затверджено нові тарифи з техобслуговування ліфта та системи диспетче­ризації

Вартість послуги з технічного обслуговування ліфта та системи диспетчеризації затвердили на виконкомі Ужгородської міської ради.

В Ужгороді обрали найгарнішу дівчину

В Ужгороді відбувся конкурс «Міс Ужгорода 2019». Сама імпреза пройшла в Закарпатському драмтеатрі при переповненій залі. Всього в конкурсі взяли участь 14 учасниць.

Правоохоронці Закарпаття викрили злочинну групу, яка підозрюється у вчиненні понад 40 злочинів

Чотирьох учасників злочинного угрупування, які обгрунтовано підозрюються у серії пограбувань, автомобільних крадіжок, пошкоджень майна шляхом підпалу та угонах, за ухвалою суду, вже взято під варту.

Москаль: Чому з нелегальними казино борються нардепи і адміністрація, а не поліція?

На адресу голови Закарпатської ОДА надійшло звернення від народного депутата України Володимира Куренного щодо нелегальних гральних закладів у Тячівському районі, які маскуються під вивісками різноманітних лотерей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат