Скандал у футбольній академії в Угорщині: тренер-педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків

19.02.2024 12:59 КРИМІНАЛ

В Угорщині новий скандал, пов'язаний з розбещенням неповнолітніх. Попередній завершився відставкою президентки країни Каталін Новак, яка підписала помилування для посібника педофілів у дитячому інтернаті.

Тепер у справі замішаний закарпатець з міста Берегово, який працював у футбольній академії в угорському місті Тарпа.

Про черговий жахливий сексуальний злочин проти дітей в Угорщині довідалися журналісти видання Blikk.

Як стало відомо, йдеться про тренера та лікаря-масажера Ласло Немеша. Його фото нині розміщено на сторінці угорської поліції police.hu серед розшукуваних.

Управління поліції міста Вашарошнамень видало ордер на його арешт через втечу з-під домашнього арешту три місяці тому.

Згідно з підозрою, 54-річний педофіл неодноразово ґвалтував дітей, які займалися спортом у футбольній академії в Тарпі.

«За обґрунтованою підозрою, до обов’язків чоловіка, який працював тренером, входило також нагляд за дітьми, які ночували в інтернаті. У листопаді 2022 року підозрюваний вчинив статевий акт зі сплячим неповнолітнім хлопчиком. Через кілька днів він зробив те саме з іншим неповнолітнім хлопцем. Ці дії були повторені в листопаді 2022 року», – розповів Ласло Сіладі, речник прокуратури області Саболч-Сатмар-Берег.

Ласло Немеша допитала поліція як підозрюваного в сексуальному насильстві над особою, яка перебувала під її наглядом, і яка не досягла 18 років, тобто була не здатна захистити себе. За інформацією угорського видання, потерпілим дітям виповнилося лише 14 років.

«Чоловік перебував під арештом з 6 грудня 2022 року до 7 листопада 2023 року, а потім суд призначив за ним кримінальний нагляд, так званий домашній арешт. Утім підозрюваний 19 листопада 2023 року зник у невідомому напрямку. Зараз він перебуває під слідством за втечу з-під арешту», – додав речник прокуратури.

Ґвалтівник, якому загрожує до 15 років позбавлення волі, родом із закарпатського міста Берегово. Під час домашнього арешту його брат орендував поблизу міста Тарпа будинок, яку йому не дозволяли покидати. Він також повинен був щотижня з'являтися в поліцію, але замість цього втік. Журналісти припускають, що підозрюваний міг повернутися у рідне місто, в Україну.

З достовірного джерела також стало відомо, що під час скоєння злочинів він перебував на базі спортивного клубу, де йому було доручено нагляд і супровід 42 дітей із Закарпаття.

mukachevo.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат