Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7900, 20

Ужгородський аеропорт може стати вантажним пунктом

Аеропорт Ужгород пропонують розвивати як вантажний хаб, в якому оброблятимуться авіавантажі на шляху з Азії в країни Євросоюзу. При цьому вантажні термінали можуть бути розташовані як на українській території, так і на території Словаччини.

На Рахівщині виник конфлікт на релігійному грунті (ВІДЕО)

На Закарпатті на релігійному грунті виник конфлікт між представниками ПЦУ та УПЦ.

На хабарі попався посадовець із МВС

Чиновник вимагав 300 доларів із автовласника за визнання його авто таким, що відповідає усім екологічним нормам.

Як розподілити 130 млрд соціальної підтримки справедливо: У Мінсоцполітики назвали три складові

На сьогодні майже половина жителів України одержують ті чи інші види соціальної підтримки. Якщо розділити суму у 130 мільярдів гривень, передбачених на соціальні виплати у державному бюджеті 2018 року, на число наших співгромадян, що легально працюють і сплачують податки (а таких близько 16 мільйонів) — на кожного припаде майже по 8000 гривень.

Лікар Рахівської райлікарні вимагав хабар за можливість лікуватися

Правоохоронці викрили на хабарництві завідуючого реанімаційного відділу Рахівської ЦРЛ. Лікар вимагав від чоловіка 300 євро, за перебування його матері у лікарні.

Троє молодиків пограбували перехожого в Ужгороді

Вчора, близько 21-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про грабіж на вулиці Тімірязєва.

Лісівники Закарпаття висадять 4 мільйони дерев

Природоохоронна Всеукраїнська екологічна акція з лісовідтворення «Майбутнє лісу в твоїх руках» розпочнеться традиційно 21 березня, у Міжнародний день лісів. Протягом березня, квітня та травня кожен охочий зможе взяти участь в посадці молодих дерев. Все, що для цього потрібно - звернутися в Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства або ж державні лісові господарства, підвідомчі Закарпатському ОУЛМГ.

Як Гордон екзаменував Сергія Таруту

Дмитро Гордон вже 19 років екзаменує найвидатніших політиків та публічних людей. Саме стільки виходить відома програма-інтерв’ю «В гостях у Дмитра Гордона». Днями гостем цієї програми став кандидат в Президенти України Сергій Тарута.

В Ужгороді неповнолітні пограбували пенсіонерку та чоловіка

До поліції звернулася 69-річна ужгородка і повідомила, що на проспекті Свободи на неї напали троє неповнолітніх хлопців, зірвали з вух золоті сережки і втекли.

З початку року в Закарпатті свої доходи вже задекларували 33 мільйонери

Четверо задекларували майже 68 млн грн, двоє отримали дохід від продажу майна, один – інвестиційний прибуток та ще один громадянин задекларував заробітну плату у розмірі 6 млн грн.

Лісівники Рахівщини прихистили козулю

Працівники державної лісової охорони Кобилецько-Полянського лісництва ДП "В.Бичківське ЛМГ" при проведенні патрулювання лісових угідь знайшли європейську козулю.

Лісівники підготували понад 100 будиночків для туристів

Сірими зимовими вечорами, сидячи за філіжанкою карпатського чаю, згадуєш яскраві картинки з минулого літа. Ти переносишся в недавнє минуле і знову тебе зігрівають спогади про сонячне Закарпаття, гарний ліс та подумки забирає назад ... Хоча теплі приємні спогади можуть бути також і від прогулянки лісом взимку, неймовірних краєвидів полонин та посиденьок з лісівниками у мисливському будиночку.

Будівля банку в історичному центрі Ужгорода перейшла у власність родини мера

Родина мера Ужгорода Богдана Андріїва продовжує скуповувати місто.

Арабу, що порізав індуса у нічному клубі Ужгорода, оголосили про підозру

33-річного громадянина Єгипту підозрюють у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження 24-річному студенту з Індії.

У горах знову шукають туриста, цього разу заблукала дівчина з Дніпра

Учора ввечері до Служби порятунку звернувся турист із Києва і повідомив, в районі гори Пилипець загубилася його подруга з Дніпра.

Limejet vs Машзавод та міськрада: Хто зацікавлений?

Одна з найпопулярніших служб таксі Ужгорода — Limejet — опинилася ось уже понад півроку ледь не в заручниках ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса» та місцевої влади.

У Сторожниці з гранатомета розстріляли будинок Бровді

На Ужгородщині сьогодні вночі невідома особа вистрелила з гранатомету у будинок місцевої мешканки. Обійшлося без жертв. Правоохоронці встановлюють обставини злочину, за фактом замаху на вбивство розпочате розслідування.

В Угорщині шукають закарпатців, які незаконно отримують угорську пенсію

14 мільярдів форинтів (1,4 мільярда гривень) отримують закарпатські пенсіонери з бюджету Угорщини.

В Ужгороді розпочавсь "Медовуха Фест"

В Ужгороді, біля історико-культурного центру «Совине гніздо», розпочався традиційний триденний «Медовуха Фест».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат