Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7920, 20

Брустурянський ЛМГ вклав понад 9 млн. грн на розвиток інфраструктури

Останніми роками лісівники Брустурянського лісомисливського господарства проводить модернізацію та оновлення контор лісництв. Зі слів директора держлісгоспу Михайла Бігуна, поряд із веденням лісового господарства, значна фінансова увага приділяється й розвитку інфраструктури.

В ужгородських школах скасовується карантин

Із понеділка, 18 лютого, в ужгородських школах відновлюється навчання. Таке рішення сьогодні, з огляду на показники захворюваності на ГРВІ та грип, прийняли на засіданні протиепідемічної комісії у міській раді.

Сергій Тарута: Україні потрібні не слуги, а ефективні управлінці — і країна запрацює

Громадяни України чекають від нового президента результатів. А для досягнення результатів президенту знадобляться три якості: реальний досвід ведення бізнесу, вміння знайти компроміс і володіння навичками управління.

На Виноградівщині від отруєння померла дитина

Вчора, 14 лютого, до поліції надійшло повідомлення про раптову смерть 10-річного мешканця села Боржавське, що на Виноградівщині.

Москаль: У ГО «Доста» - вбивці, ґвалтівники, розбійники та наркомани…

Москаль вимагає позбавити реєстрації скандальну громадську організацією, яка по своїй суті є організованим злочинним угрупованням.

«Наскільки ти закарпатець?». Веселі тести заполонили мережу

«Наскільки добре ти знаєш Ужгород?», «Наскільки ви закапатець чи закарпатка?» та «Як добре ви пам’ятаєте закарпатські співанки?» — ці поки що три тести протягом тижня просто здригнули закарпатсько-український сегмент Фейсбуку.

Мер Андріїв кинув оком на Театральну

Ужгородська міськрада вирішила реконструювати Театральну площу і тишком-нишком провести якісь заочні дистанційні так звані "громадські слухання", повідомляють у групі ФБ Save Uzhhorod.

Протягом минулої доби закарпатські митники оформили рекордну кількість «євроблях»

На митних постах Закарпатської митниці ДСФ протягом минулого дня оформлено понад 500 транспортних   засобів з іноземною реєстрацією. Загалом із 25 листопада 2018 року, після внесення змін у податкове і митне законодавство, станом на 14 лютого 2019 року в Закарпатській митниці ДФС оформлено 11786 транспортних засобів громадян. Це принесло до держбюджету надходжень понад 734 млн грн. Середня митна вартість таких авто склала 3600 дол. США.

В одному з нічних клубів Ужгорода порізали студента-іноземця

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини інциденту, внаслідок якого постраждав 23-річний студент-іноземець.

У Мукачеві службовий собака-поліцейський допоміг повернути вкрадене майно

Вчора, 13 лютого, до правоохоронців Мукачева надійшло повідомлення про крадіжку з одного з домогосподарств міста.

Двоє контрабандистів із Солотвина намагалися втягнути прикордонників у протиправну діяльність

Організатори тютюнової контрабанди не полишають спроб втягнути прикордонників у незаконні оборудки на кордоні.
Чергову спробу підкупу військовослужбовців Мукачівського прикордонного загону зафіксовано вчора на ділянці відповідальності відділу «Ділове», - повідомляє прес-служба Мукачівського загону.

Активіст ГО "Доста" Павло Павлов перебуватиме під домашнім арештом

Мешканцю селища Великий Березний, який підозрюється у вчиненні смертельного наїзду на ужгородця, обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного браслету, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

В Ужгороді демонтували фотозону на площі Поштовій

Сьогодні демонтували фотозону "Я люблю Ужгород", яка була розташована біля міськради.

34-річний житель Мукачівщині підозрюється у вбивстві батька

Перед самим Новим роком, 31 грудня, у селі Павшино загинув 63-річний пенсіонер. Правоохоронці встановили, що до смерті батька причетний його син.

Прикордонники зупинили спробу контрабанди крупної партії сигарет (Відео)

Сьогодні вночі поблизу румунського кордону прикордонники відділення «Солотвино» помітили осіб, що рухалися в бік річки Тиса.

Сергій Тарута знає рецепти одужання України. Країна запрацює!

Сергій Тарута йде в президенти України і він знає, що успіх економіки України - це перш за все нові робочі місця з гідною зарплатою.

Розбив вікна та чіплявся до перехожих – ужгородські патрульні затримали хулігана-ексгібіціоніста

Сьогодні, близько 12-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про хуліганські дії на вулиці Заньковецької.

Унікальний регіон. Як лісівники Закарпаття розвивають туризм

Закарпатська область – особлива. Коли ми вимовляємо назву Закарпаття, в голові відразу виникає картинка могутних лісів, красивих гірських масивів, бурхливих річок, озер і водоспадів. Для тих, хто ніколи не був на Закарпатті, скажімо, – неодмінно потрібно поїхати в цей благодатний край. Окрім прекрасної природи у ньому поєднуються різні ландшафти, безліч природних пам’яток і лікувальних санаторіїв з цілющою водою.

Закарпатець у складі банди обікрав банкомат у Волинській області

Учора вночі на Волині затримано злочинне угруповання, яке обкрадало банкомати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат