Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7980, 20

Де в Ужгороді можна купити медикаменти за програмою "Доступні ліки"

Із 1 лютого діє новий перелік препаратів програми “Доступні ліки”, який затвердило Міністерство охорони здоров’я України.

Cпівробітники держприкордонслужби викрили   на хабарі двох прикордонників

Днями на Закарпатті викрито 2 військовослужбовців на хабарництві. Останні вирішили «підзаробити» на контрабанді тютюнових виробів.

В Ужгороді відбудуться фінальні матчі Чемпіонату Закарпаття з хокею

Вже цими вихідними, 9-10 лютого, на ужгородській ковзанці «Ice Land» відбудеться фінальний етап VIII Чемпіонату області з хокею.

Влада Ужгорода карає підприємців за сніг на тротуарах

В Ужгородській міськраді засідала адміністративна комісія на чолі з першим заступником мера міста Ігорем Фартушком.

Міська влада продовжує лізти з примітивною бруківкою в історичну зону Ужгорода

Це кара якась для ужгородців. Мер намагається де треба і де не треба втулити мармурову плитку, бо як писали деякі ЗМІ, там є інтерес родини і збут цієї плитки приносить дохід в сім'ю.

На Закарпатті у розпалі епідемія грипу

Понад 8 тис. випадків захворювання на грип зафіксовано в області протягом минулого тижня. В основному хворіють діти. Епідемічний поріг перевищено на 21 %.

Закарпатські митники припинили схему ввезення ліків, які потім продавали за завищеними цінами

Протягом   2018-2019 років в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС зафіксовані неодноразові спроби незаконного переміщення через митний кордон України лікарських засобів.

Суд: Мінфін виділив Закарпаттю надто малу частку коштів для ліквідації наслідків стихійного лиха

Із необхідних 184,1 мільйонів область отримала лише 48,5 мільйонів гривень.

Вихідні в Хусті врятували життя чиєїсь дитини

Окрім льодових бурульок, які загрожують жителям міста над Тисою, з’явилася ще одна небезпека — при центральному вході 6-ої школи-комплекс обвалюється бетонна штукатурка.

Прикордонники Мукачівського загону виявили велику партію прихованих тютюнових виробів

Учора, 2 лютого, в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону виявили спільно з співробітниками митниці велику партію прихованих   тютюнових виробів.

Пакетам — торба!

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який обмежить використання поліетиленових пакетів у супермаркетах.

Сніг на голову

Цього тижня потепліло і брили снігу та льоду посипалися з міських дахів...

Специфіка закарпатців: Дружні до Угорщини і лояльні до контрабандистів — соцопитування

У Закарпатській області наприкінці минулого року Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні було проведене соцопитування, яке показало, що закарпатці таки трошки специфічні.

На Закарпатті зникли дороги

Ця зима не є якоюсь особливою, але наші дороги все одно не витримують. Влітку чиновники вихваляються тим, що десь щось полатали, десь щось заасфальтували, але всі ми навчені якістю тих ремонтів і латань, тому з острахом чекаємо зими, а потім і відлиги.

У Мукачеві викрито судового експерта НДКЦ при отриманні хабара

Правоохоронці затримали судового експерта Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (НДКЦ) МВС України, що обслуговує один з територіальних сервісних центрів в Мукачеві.

Поліція Виноградівщини розкрила розбійний напад на іноземця

Працівники Виноградівського відділення поліції оперативно встановили осіб, які підозрюються у скоєнні розбійного нападу на іноземця.   Нападників затримали в порядку статті 208 КПК України. Розпочато слідство.

На Закарпатті хочуть відновити історичну стежку

Днями у Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася зустріч лісівників Воловецького та Міжгірського лісгоспу, працівників обласного управління та головою Правління громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» Валентином Волошином та Олександром Бурсановим, керівником Туристичного товариства «Карпатські стежки».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат