Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8080, 20

Синки Кучми хочуть знищити журналіста, якого не змогли знищити разом з Гонгадзе

Олексій Подольський продовжує боротьбу за справедливість

Ранкове пограбування магазину у Грушеві - правоохоронці затримали грабіжника

Вчора, 16 січня, близько 9.00, до правоохоронців надійшло повідомлення про грабіж у селі Грушево, що на Тячівщині.

На пожежі у будівлі колишнього дитячого садка у селі Н. Бистрій виявлено загиблого

Учора ввечері у селі Нижній Бистрий, Хустського району, горіла будівля колишнього дитячого садочку. Як з'ясували пожежники, осередок займання знаходився в мансардному приміщенні будівлі.

Тарута: Зарплати в Україні повинні відповідати рівню доходів в країнах Східної Європи

Україна все ще є найбіднішою країною в Європі. І хоч уряд декларує ріст економіки на 3%, цього занадто мало. У 2019 на кожного українця буде створено валового внутрішнього продукту на суму 3,13 тисяч доларів, прогнозує МВФ. Але якщо порівняти ці цифри з цифрами навіть сусідніх країн Східної Європи, то стає зрозумілим, що розвитку економіки у нас, на жаль, не передбачається.

У Великих Лучках сталося вбивство жінки, підозрюється співмешканеь

Учора у одному з помешкань села Великі Лучки, що на Мукачівщині, працівники соціальної служби виявили тіло жінки без ознак життя.

В Карпатах знову загубився лижник

Учора ввечері в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час катання на лижах в районі гори Драгобрат Рахівського району, втратив орієнтир на місцевості та заблукав мешканець Одеси, 1983 року народження.

Сільські амбулаторії Закарпаття отримають 21 спецавтомобіль

Станом на середину січня 2019 року в області вже закуплені 12 спецавтомобілів, які будуть обслуговувати новостворені сільські амбулаторії. Відповідно до затверджених Мінрегіоном переліків, для відповідних потреб на Закарпатті використовуватимуть 21 автомобіль.

Міжгірський держлісгосп відкрив цех переробки деревини

Будівлю, яка не використовувалась багато років, лісівники відремонтували та переобладнали у деревообробний цех.

Museum Selfie Day в Ужгородському скансені

Сьогодні — Міжнародного дня селфі в музеях. З цієї нагоди Ужгородський музей-скансен уже третій рік поспіль долучається до акції #MuseumSelfie, що відбудеться 16 січня.
Потрібно зробити лише кілька кроків:

Сам у горах, або «Та це ж всього лише Карпати!..»

Гірський гід Костянтин Балабанов упевнений, що до біди в горах приводить у першу чергу легковажність туристів

Прокуратура оскаржила рішення Мукачівського міськвиконкому, який проігнорував результати тендеру

Прокуратура Закарпатської області подала позов до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Закарпатські митці мають змогу отримати президентську стипендію

Стартує прийом документів на здобуття стипендій Президента для молодих письменників та митців.

На Міжгірщині прокуратура викрила провідного фахівця центру зайнятості при отриманні 6 тис грн хабар

Правоохоронці затримали провідного фахівця Міжгірського центру зайнятості при отриманні 6000 грн неправомірної вигоди.

На Закарпатті виокремлено понад 200 об’єктів природно-заповідного фонду

Незважаючи на активну роботу працівників лісової галузі спрямовану на пропаганду екологічно прийнятного лісокористування,   окремими «квази природолюбами»   активно поширюється думка про масштабні вирубки лісу на Закарпатті, обсяги якої начебто невпинно зростають, а результатом цієї діяльності є залишені пні та оголені площі.

Тячівщина: Де кедри підпирають небо

Де кедри підпирають небо і ростуть вікові дерева, які «бачили» ще Марію – Терезію; де «плекають» квітки з каменю і бережуть пам'ять про земляка, котрий у далекому 1967 р. здобув перемогу на світовій першості лісорубів у Канаді.

У Ясінях урочисто відзначили 100-річчя Гуцульської Республіки

У неділю, 13 січня, у смт Ясіня на Рахівщині відбулися урочисті заходи з нагоди 100-ї річниці утворення Гуцульської Республіки. У центрі селища на площі імені Героїв Гуцульської Республіки біля пам’ятника її Президенту Степану Клочураку відбулося велелюдне Віче. Для участі у заході прибули керівники області, Рахівського району, представники гуцульських товариств із різних куточків України та сусідньої Румунії.

Чому зупинилося будівництво «Корони»?

В Ужгороді розгорівся найбільший скандал за останні роки. Ще при мерові Погорєлові шустрі закарпатські ділки за копійки прихопили унікальний історичний готельно-ресторанний комплекс «Корона» в центрі Ужгорода. Легендарна «Корона» розцвітала при угорцях і чехах, переформатувалася у «Верховину» при комуняках і потім почала чахнути при незалежній Україні. Було багато конфліктів, заяв, протестів, але ділки прикупили суддів та прокурорів і все минулося. Почалася реконструкція, проект виглядав непогано.

Сьогодні офіційно було відкрито фестиваль "Василля" в Ужгороді (Фото)

У п’ятницю, 11 січня, на площі Народній офіційно відкрили ІІ Міжнародний гастрономічний і колядницький фестиваль «Василля».

Заблукалих на Різдво на Закарпатті лижників знайшли

У Різдвяну ніч рятувальники отримали повідомлення від лижників, які піднімалися на гору Гимба, що вони заблукали. Лижників було троє. Телефонний дзвінок надійшов о 5-й годині вечора. Рятувальники порадили рухатися їм у бік Свалявського району вниз з гори. Однак лижники проігнорували поради рятувальників і продовжили підйом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат