Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8180, 20

Угорськомовні депутати Закарпаття звернулися до Президента Порошенка

Голова ГО «Товариства угорської культури Закарпаття» Брензович та Голова Демократичної спілки угорців України Зубанич звернулися до української влади щодо утисків угорськомовних депутатів.

Лісівникам Закарпаття вручили державні нагороди та «золотого ведмедика»

Сьогодні, у День Святого Миколая, керівник краю Геннадій Москаль вручив нагороди закарпатцям, відзначеним на державному рівні.

Підприємець з Рахівщини підозрюється у незаконній порубці дерев вартістю понад 650 тис грн

Рахівським відділом Тячівської прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого приватного підприємця, який обвинувачується у незаконній порубці дерев на території Чорнотисянського лісництва ДП «Ясінянське лісомисливське господарство».

У Хусті під час пожежі рятувальники евакуювали 7 людей

18 грудня о 19:50 до рятувальників надійшло повідомлення про   пожежу на вул. Пирогова в м. Хуст.

У Берегові згорів магазин автозапчастин

Сьогодні вночі сталася пожежа в будівлі магазину з продажу автомобільних запчастин, що в м. Берегово на вул. Мукачівській. Пожежу помітила донька власника торговельного закладу, яка мешкає неподалік.

26-річну ужгородку впіймали за крадіжкою в магазині уже втретє

Ужгородські дільничні оперативно розкрили крадіжку продуктів з місцевого магазину. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

В Ужгородській центральній біблотеці пройшов творчий вечір Юрія Шипа

18 грудня в Ужгородській   центральній   міській   бібліотеці   зібралися   шанувальники творчості відомого   в нашому краї поета, пісняра, гумориста, сатирика, байкаря і публіциста Юрій Шипа.

Брати Андріїви піаряться використовуючи адмінресурс

Прес-служба Ужгородської міськради поширила прес-реліз з явним підтекстом політичної реклами.

Мирослав Гісем: Хочу об’єднати та консолідувати людей справи на Закарпатті

Нещодавно відомий український політик та підприємець, лідер партії «Основа» Сергій Тарута представив керівника закарпатського обласного осередку партії «Основа» Мирослава Гісема. Сергій Тарута наголосив, що Мирослав Гісем є людиною з величезним організаторським досвідом і це призначення є значним підсиленням осередку партії.

У четвер в Ужгороді відбудеться ХХІ фестиваль ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ

20 грудня, о 18:00 «ПАДІЮНі» відбудеться ХХІ Міжнародний ромський фестиваль джазового мистецтва «ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ – 2018».

На Тячівщині правоохоронці припинили незаконну діяльність трьох гральних закладів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області,   працівниками УЗЕ в Закарпатській області нацполіції України та слідчими ГУНП в Закарпатській області проведено 7 санкціонованих обшуків на території м.Тячева та Тячівського району, за результатами яких припинено незаконну діяльність трьох гральних закладів.

Лісівники Закарпаття проводять рейди із виявлення незаконних рубок новорічних ялинок

На Закарпатті триває операція «Збережи ялинку», яка щороку проводиться лісогосподарськими підприємствами щодо дотримання норм та лімітів заготівлі новорічних ялинок, рейдові перевірки з виявлення незаконних рубок та перевезення новорічних ялинок, а також контроль за дотриманням правил торгівлі, законності продажу і придбання новорічних ялинок в населених пунктах області.

У Воловецькій райлікарні виявили неефективне використання бюджетних коштів

Держаудитслужба провела фінансовий аудит виконання бюджетних програм Воловецької ЦРЛ.

На Закарпатті реставрують унікальні зразки дерев’яної сакральної архітектури

Сакральні мистецтво та архітектура – це та частина інфраструктури, яка чи не найбільше потребує збереження і відновлення. Офіційно на відповідному обліку в області знаходяться більше 120 старовинних дерев’яних церков, будівництво яких датовано від середини XV до кінця ХІХ ст. Це і діючі храми, і туристичні об’єкти, на які щороку приїздять подивитися тисячі гостей Закарпаття.

В Ужгороді крадій, тікаючи з місця злочину, повис на паркані

Сьогодні, близько 7-ої години ранку, ужгородські патрульні отримали виклик про незаконне проникнення до житла.

Євросоюз відкрив небо для регулярних польотів в Ужгород

За словами міністр інфраструктури Володимира Омеляна, вперше в історії міжнародного партнерства Євросоюз відкриває своє небо для країни - не члена ЄС, зокрема в частині повітряного простору Словаччини.

ТК "Тиса 1" тепер називатиметься UA: Закарпаття

16 грудня Закарпатська філія Суспільного розпочала мовлення в телевізійному ефірі з новим логотипом UA: ЗАКАРПАТТЯ.

Г.Москаль і Л.Непоп засудили антиугорські провокації й обговорили спільні українсько-угорські проект

У Берегові на базі колишньої російської школи можна відкрити українсько-угорську школу – це була би своєрідна школа дружби

Юнацькі команди Ужгорода зіграли у турнірі "Стрімкий мяч"

13-16 грудня у СК «Юність» проходили змагання ІІ-го туру Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005-2006 р.р.н.

Закарпатський рибоохоронний патруль з початку грудня зафіксував 33 порушення

З початку грудня інспекторами Закарпатського рибоохоронного патруля було здійснено 18 рейдів на водоймах та ринках області. В результаті проведених заходів викрито 33 порушення правил рибальства. З них п’ять порушень є грубими.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат