Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8240, 20

В неділю Віфлеємський вогонь приїде до Ужгорода

Благословенний Вифлеємський вогонь миру приїде до Ужгорода в неділю, 16 грудня. За традицією його передаватимуть пластунам і вперше в історії це здійснять скаути зі Словаччини.

Андріїв простягнув руки до психоневрологічного диспансеру

Ужгородська міськрада в черговий раз намагається ліквідувати Ужгородську міську поліклініку, а з нею і її психоневрологічне диспансерне відділення. На чергову сесію виноситься відповідний проект з “метою поліпшення якості медичного обслуговування, … збільшенню фінансової та господарської автономії”. Чия світла голова придумала такий нонсенс?

На Мукачівщині оголошена операція «Новорічна ялинка»

Наближаються новорічні і Різдвяні свята. Обов’язковим атрибутом цих радісних, веселих торжеств є новорічна красуня – ялинка. Духмяний аромат свіжої глиці створює неповторну атмосферу свята.

Гандбол. Закарпатські СДЮШОРівці боряться за фінал

4-8 грудня гандболісти СДЮСШОР відстоювали честь Закарпатської області у Чемпіонатах України з гандболу «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.р.н.

Лісівники Іршавщини врятували та прихистили козуль

Річанське лісництво, Довжанського лісомислиського господарства, стало домівкою для трьох козуль. На території підприємства лісівниками було збудовано спеціальний вольєр, де на сьогоднішній день знайшли прихисток три козулі.

«Своєрідність письма, читабельність…»

Людно було днями в бібліотеці-філії № 2 Ужгородської ЦМБС на вулиці 8 Березня.

Чи законно закарпатський юрист за три роки дослужився до генерала

Полковник юстиції запасу, почесний працівник прокуратури України, ветеран прокуратури України Анатолій Маркевич на ресурсі «Резонанс» розповів про дивне присудження з нагоди Дня прокуратури звання генерала юристу з Закарпаття Олегу Ціцаку, — розповідає Prozak.info.

«Аллах Акбар» — це «Слава Богу». Тест на цивілізованість

Новина про те, що останнім часом почастішали випадки агресії ужгородців щодо іноземних студентів не дуже здивувала. Скоріше, засмутила... Темношкірі студенти-медики почали з’являтися в Ужгороді з 2014 року. Тоді з Луганського національного медичного університету до УжНУ було переведено 570 іноземних студентів-медиків, здебільшого, громадян Індії. Вони зразу стали для нашого люду екзотикою. Та все ж у багатонаціональному Ужгороді, який так пишається своєю толерантністю, не мало б бути ніяких проблем ще з кількома національностями. Але це за ідеального розвитку подій, який у цьому випадку, на жаль, не спрацював...

Чергова незаконна забудова в Ужгороді? Думка першого мера «незалежного» Ужгорода

На вулиці Перемоги, 6а колись була стара громадська вбиральня, побудована ще в 30-х роках чехами. А потім вбиральні зруйнували і почали якесь будівництво, яке незабаром припинилося і стало притулком для безпритульних, пацюків та бродячих собак.

Люди похилого віку повинні отримувати гідну турботу від держави

Ми дивуємося, коли бачимо, що за кордоном люди старшого віку активно подорожують по всьому світу і насолоджуються життям. Натомість, у нас для людей старшого віку не створено жодних умов для гідного життя.

У Виноградові чоловік вїхав у натовп людей

Співробітники Виноградівського відділення поліції за фактом умисного наїзду автомобілем марки «Mitsubishi Lancer» на п’ятьох місцевих мешканців проводять слідство. Внаслідок удару 34-річна сестра водія загинула, інші четверо отримали тілесні ушкодження.

Місцеві бюджети за 11 місяців: лідери Ужгород та Мукачівський район, аутсайдери – Мукачево та ОТГ

За січень – листопад цього року місцеві бюджети Закарпаття виконали планові показники доходів загального фонду в середньому на 103,5 відсотків.

В Іршавському районі будуть переглянуті ціни на дрова

Для забезпечення ведення лісового господарства на засадах сталого, економічного обґрунтованого розвитку підприємства, постійного контролю щодо фінансово - господарської діяльності підприємства спрямовану на підвищення продуктивності праці, досягнення найвищих результатів при мінімальних витратах матеріальних, трудових і фінансових ресурсів в Іршавському районі переглянули ціни на дрова для населення.

На Іршавщині продовжують ремонт обласної дороги «Берегово – Іршава»

Поки дозволяє погода, на Закарпатті триває ремонт автомобільних доріг. У Іршавському районі підрядник продовжує середній поточний ремонт дороги обласного значення «Берегово – Кам’янське».

Працівники поліції встановлюють обставини смертельної ДТП в Ужгороді

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на об’їзній дорозі в Ужгороді. Внаслідок травм, отриманих від наїзду автомобіля «Toyota», 58-річний ужгородець помер на місці події.

Найсумлінніших платників податків Закарпаття відзначили у Києві

У Києві відбулося нагородження платників податків, які брали участь і стали переможцями в конкурсі «Сумлінні платники податків-2017».

Сергій Тарута в Ужгороді оголосив про підсилення команди партії «Основа» на Закарпатті

На Закарпаття прибули лідери партії «Основа» Сергій Тарута та Андрій Ніколаєнко.

В Ужгороді чиновник збив на площі Петефі новий ліхтар і втік

За номерами журналіст Віталій Глагола вирахував власника автомобіля.

Кількість розмитнених авто на Закарпатській митниці постійно зростає – вже 215

Станом на сьогодні, 4 грудня 2018 року, в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС оформлено 215 легкових автомобілів, які дозволено оформляти згідно з Законом України від 8 листопада 2018 року № 2612-VIII.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат