Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8280, 20

Чоловік на велосипеді намагався перевезти до Угорщини 1000 пачок сигарет

47 – річний українець віз до Угорщини більше 1000 пачок сигарет. На заваді горе-контрабандисту стали військовослужбовці відділення «Горонглаб».

Угорці передали Закарпаттю як гуманітарну допомогу партію інсуліну (+ ФОТО)

Медичний препарат французького виробництва вартістю близько 4-х мільйонів гривень буде розподілений рівномірно по всій області.

Лісівники Закарпаття готуються до ялинкового ажіотажу (Відео)

Невід’ємним атрибутом кожної домівки у зимові свята, звичайно залишається ялинка. Тож закарпатські лісівники вже активно розпочали підготовку до Новорічно-Різдвяних свят.

Відкриті люки: В Ужгороді люди травмуються через відкриті зливові системи та люки

Щодня люди наражають себе на небезпеку через вiдкритi каналiзацiйнi люки, а інколи й падають у них. Часто ями засипані листям, подекуди сміттям і людям не видно, що люк — відкритий... Таким чином люди падають і травмуються у півметрових люках.

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені шлагбауми та паркувальні бар’єри

Виконавчий комiтет Ужгородської мiської ради зобов’язав комунальникiв демонтувати бетоннi стовпцi, шлагбауми, загороджувальнi бетоннi блоки та паркувальнi бар’єри у близько сорока мiсцях по всьому мiсту.

Дороги, пункти пропуску, аеропорт – ключові інфраструктурні проекти області на 2019-2021 рр.

Головними пріоритетами у розбудові інфраструктури Закарпаття є ремонт і відновлення автошляхів, відкриття нових пунктів пропуску з країнами ЄС та відновлення роботи Міжнародного аеропорту «Ужгород». Про це під розширеного засідання Ради регіонального розвитку області розповів керівник краю Геннадій Москаль.

Як розвиватиметься Закарпаття в наступні три роки

У четвер, 29 листопада, в сесійній залі Закарпатської ОДА відбулося розширене засідання Ради регіонального розвитку області, де керівник краю Геннадій Москаль озвучив ключові позиції перспективного плану розвитку Закарпаття на 2019-2021 роки.

Прес-конференція за темою: Закарпатському футболу — 125

Завтра, 30 листопада, в Ужгороді (СК «Буревісник», 18 аудиторія (біля ст. «Авангард») відбудеться наукова конференція на тему: «Закарпатському футболу — 125 років: 1893–20018 рр.) — витоки, традиції та досягнення». Початок о. 11.00.

На Тячівщині у Тернові відновлюють дамбу, прорив якої загрожував підтопленням

Уже другий тиждень поспіль фахівці акціонерного товариства «Карпатнафтобуд» проводять масштабні роботи по зміцненню дамби в Тернові.

Стала відома вартість новорічних ялинок для закарпатців (ІНФОГРАФІКА)

Закарпатські лісівники активно готуються до Новорічно-Різдвяних свят. Невід’ємним атрибутом кожної домівки у зимові свята, звичайно є ялинка. Саме тому закарпатськими лісівниками вже розпочато роботу щодо реалізації «новорічних красунь» для потреб місцевого населення.

У ДФС планують реконструкцію та побудову нових пунктів пропуску. У ПП "Ужгород" з"явиться пішохідна

26-27 листопада в Ужгороді відбулося засідання Українсько-Словацької міжурядової комісії з питань транскордонного співробітництва.

Закарпатські рятувальники відзначили дівчину, яка під час пожежі врятувала своїх чотирьох братів та

28 листопада працівники Рахівського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області навідалися з подарунками в гості до помешкання, де зараз тимчасово проживає сім’я погорільців із с. Кобилецька Поляна.

Звернувшись на "гарячу лінію", можна отримати консультації з питань захисту прав споживачів

Державна установа Закарпатський обласний контактний центр спільно з Управлінням захисту споживачів Головного Управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області з метою проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення 29 листопада 2018 року проведуть прийом звернень громадян у телефонному режимі для мешканців Закарпатської області.

На Берегівщині чоловік вдарив пляшкою по голові свого товариша, а потім добив поліном

Вчора, 27 листопада, до поліції із заявою про виявлення тіла свого 49-річного співмешканця звернулася 34-річна берегівчанка.

Обласна прокуратура підозрює шістьох поліцейських у хабарництві

Прокуратура Закарпатської області оголосила підозру шести працівникам Перечинського РВ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області у вимаганні та одержанні неправомірної   вигоди.

Закарпатська ДФС пояснює які податки та митні платежі сплачувати для розмитнення авто

Фахівці Закарпатської митниці ДФС під час брифінгу розповіли про новації ввезення громадянами на митну територію України транспортних засобів на іноземній реєстрації.

Ужгородці зареєстрували петицію про зміну місця та новий конкурс щодо меморіалу "Свіча пам'яті"

24 листопада в Ужгороді урочисто відкрили меморіал жертвам Голодомору "Свіча пам'яті". Однак подія набула такого резонансу, що вже через два дні на сайті міськради з'явилась петиція ужгородців "Про зміну місця розташування пам`ятника жертвам Голодоморів та відповідність умовам конкурсу".

Митники пояснили схему розмитнення автомобіля

У   понеділок керівництво Закарпатської митниці провело брифінг, де розповіли пресі та протестувальникам про повернення в Україну авто на іноземній реєстрації, які виїхали на «пересічку» 25 листопада й не встигли повернутися, детальніше роз’яснили формулу розмитнення «євроблях» та розповіли про нові штрафи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат