Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8220, 20

На Березнянщині відкрились спеціальні пункти реалізації дров

Останнім часом дуже часто говорять про постійне подорожчання традиційних джерел енергії, особливо газу. Відтак обігріти приміщення цим видом палива нині для багатьох стає розкішшю. І тут у пригоді стануть джерела енергії, які покликані прийти на зміну дорогому газу. До того ж у Закарпатській області більшість території гірська та вкрита лісом. Тож місцеве населення обирає для опалення домівок тверде паливо.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

На території Ужгородського держлісгоспу функціонує унікальний музей під відкритим небом (ВІДЕО)

На території Ужгородського держлісгоспу функціонує унікальний музей під відкритим небом. Впродовж двох останніх років відвідувачі мають змогу побачити цікаві експонати, які стосуються історії лісової галузі Ужгородщини, а також флори й фауни.

Що відбувається у галузі культури Закарпаття

Галузь культури має у наступні три роки поповнитися новими закладами як мистецького та культурно-освітнього, так і науково-дослідного спрямування. Про це під час засідання Ради регіонального розвитку зазначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

В Ужгороді урочисто відзначили 100 років незалежності Польщі

Цього року Польща відзначає 100 років своєї незалежності. З цієї нагоди 7 грудня в атріумі будівлі Закарпатської ОДА відбулися урочистості, організовані Генеральним консульством Республіки Польща у Львові. Присутніх привітав Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольскі.

Ужгородець до смерті побив свого брата

В Ужгороді під час побутового конфлікту 26-річний чоловік побив свого рідного брата. Від отриманих травм потерпілий помер.

На Хустщині 15-річний хлопець вбив свого вітчима

Поліція з’ясовує обставини злочину, скоєного неповнолітнім мешканцем села Нанково Хустського району.

Поліція арештувала усіх чотирьох мукачівців, що підозрюються у збуті наркотиків

Суд розглянув погоджене процесуальним керівником прокуратури клопотання слідчого поліції області про обрання міри запобіжного заходу чоловікам, які причетні до збуту наркотиків на території Мукачева та району. Фігурантів злочину поміщено під варту з можливістю внесення застави.

Директора Укрпошти викликали на "килим" і "взули" по повній програмі

Вимагаю припинити звільнення листонош та забезпечити доставку пенсій, заявив Президент Порошенко під час зустрічі з директором «Укрпошти» Смелянським

Час придбати страховки

Подивіться, чи не закінчився термін дії ваших страхових полісів

В Ясінях перед Новим Роком зацвів шафран (ВІДЕО)

Шафран, який у народі також знають як крокус зацвів у Ясінянському лісомисливгоспі, Станиславському лісництві.

Президент Порошенко присвоїв почесне звання «Мати-героїня» 85 мешканкам Закарпаття

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 883 українкам, серед яких 85 мешканок Закарпатської області. Зокрема, 30 мешканок Іршавського району, 24 – Тячівського, 16 – Рахівського, п’ять – Хустського, три – Мукачівського, дві – Воловецький, одна – Свалявського, три – м. Ужгород та одна – м. Мукачева.

Головну ялинку області привезуть з Ясінянського лісгоспу

Головний символ Нового року та Різдва знайшли в Ясінянському лісомисливгоспі, в Станиславському лісництві за 250 кілометрів від обласного центру. Виросла ялиночка на сінокосі.

З початку року до водойм Закарпаття вселено 120 тис. екземплярів молоді риби

Вселення водних біоресурсів у водні об’єкти Закарпатської області здійснюється за рахунок користувачів, які діють згідно Режимів спеціальних товарних рибних господарств (СТРГ), благодійних внесків, підприємств регіону тощо.

На Тячівщині водій БМВ насмерть збив велосипедиста

Вчора, 10 грудня, близько 20:00, правоохоронці отримали повідомлення від 28-річного мешканця села Лази, що на Тячівщині. Чоловік розповів, що рухався на автомобілі «BMW» по вулиці Головній в селі Грушово і наїхав на велосипедиста. За словами водія, чоловік раптово виїхав на проїжджу смугу.

Виноградівець убив чоловіка своєї сестри

Слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства місцевого мешканця. Виноградівця, який наніс смертельні удари ножем чоловікові своєї сестри, затримали.

Відновлення унікальних пам’яток та об’єктів – запорука розвитку галузі туризму на Закарпатті в насту

Протягом останніх кількох років галузь туризму отримала потужний поштовх до розвитку й у подальшому залишатиметься пріоритетною для керівництва області. На цьому під час засідання Ради регіонального розвитку Закарпаття наголосив керівник краю Геннадій Москаль.

У Мукачівському районі вилив нафти. Загрози забруднення водойм немає

Сьогодні над ранок диспетчерські служби нафтопроводу «Дружба» зафіксували розгерметизацію в системі нафтопроводу з виливом сирої нафти в полі поблизу с.Руське Мукачівського району. Наразі відомо про забруднення ґрунту розміром близько 250 квадратних метрів. На місце виїхали аварійні бригади, для запобігання поширення забруднення викопані ями-уловлювачі, з яких нафта відкачується в автоцистерни.

Лісівники Закарпаття виписали населенню майже 200 тис. кбм. паливних дров

Лісівники Закарпаття переглянули ціни на паливні дрова для населення. Цьому передувала зустріч начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги з громадськими активістами.

Інтерсіті "Латориця" нарешті почав їздити маршрутом Будапешт-Мукачево

В неділю, 9 грудня, о   о 7.23 за центральноєвропейським часом, а за київським – о 8.23   з вокзалу Нюготі в бік закарпатського Мукачева. Вартість квитка в в касі — 20,9 євро. Потяг курсуватиме щодня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат