Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8200, 20

Москаль: «Антиугорські борди на Закарпатті замовляли і встановлювали лідери «ЄЦу»

Стали відомі подробиці у справі провокаційних антиугорських бордів із зображеннями лідерів «Товариства угорської культури Закарпаття» та надписом «Зупинимо сепаратистів». Борди були нелегально наклеєні в чотирьох районах Закарпаття у ніч на 20 жовтня цього року.

«Не будь баобабом»: Ужгородці подарували свято підопічним семи психоневрологічних інтернатів на Зака

Відомий закарпатський правозахисник, громадський активіст Олег Григор’єв на початку грудня спільно з Рухом підтримки закарпатських воїнів провели рейд по психоневрологічних інтернатах області. «Наразі предметами першої необхідності та одягом в інтернатах забезпеченні, а от звичні для нас речі: цукерки та фрукти, для вихованців інтернатів щось особливе», — написав у кінці листопада Олег.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

Сесія міськради: 32 мільйона гривень мерським перевізникам

«За» рішення про виділення наступного року 32 млн. грн. компенсації ужгородським перевізникам за безоплатний проїзд пільговиків проголосували 27 депутатів з 33, зареєстрованих на сесії міськради в четвер.

Мер, попри обіцянку, не закупив обладнання для стерилізації в Ужгородській ЦМКЛ

У березні цього року в стерилізаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні вперше за 35 років зробили ремонт. Тоді мер Богдан Андріїв пообіцяв закупити цього року нове обладнання для відділення.

ID-картка або внутрішній паспорт

Що потрібно знати про новий документ?

Мукачівець, який незаконно заволодів чужою квартирою, сяде на 6 років

Злочинцем-шахраєм виявився юрист, який спеціалізувався на нерухомості. Цей юрист добре орієнтувався у питаннях придбання нерухомості. Одного разу він розробив схему і використав у ній свого сусіда-інваліда.

Чи «зливають» справу про корупційні діяння мера Ужгорода

Цієї середи відбулося перше судове засідання з розгляду справи щодо корупційного діяння мера Ужгорода Богдана Андріїва.

В один день в Ужгороді на проспекті Свободи у автопригоду потрапили крадій та нетверезий чоловік

Учора в Ужгороді на проспекті Свободи сталися дві ДТП у яких постраждали пішоходи.

Головну новорічну ялинку Закарпаття почали встановлювати на площі Народній в Ужгороді

У суботу, 15 грудня, в Ужгороді на площі Народній почали встановлювати головну новорічну ялинку Закарпаття.

В Ужгороді встановили головну міську ялинку

Цього року зелену красуню місту подарував меценат, директор машинобудівного заводу "Тиса" Андрій Зацаринний.

Суд у Хусті відмінив своє ж рішення щодо підлітка-вбивці

Підліток-вбивця із Нижньої Апші залишається за гратами.

У Перечині горів храм

Сьогодні зранку у Перечині спалахнула пожежа у римо-католицькому храмі «Святого Августина», що знаходиться   на вулиці Ужгородській.

На Закарпатті правоохоронці виявили дев’ятьох нелегальних мігрантів

Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, спільно з підрозділом ТОР Управління патрульної поліції, у селі Барвінок Ужгородського району зупинили авто з дев’ятьма іноземцями.

У передноворічний період лісівники посилюють держконтроль за ялинками

Щороку, з метою запобігання незаконному вирубуванню шпилькових насаджень в передноворічний період, проводиться операція «Новорічна ялинка». В її рамках рейдові бригади у складі державної лісової охорони спільно з працівниками РВ Національної поліції у Закарпатській області будуть проводити патрулювання у лісових угіддях та перевіряти документи на право придбання та реалізації новорічних ялинок в місцях реалізації.

Як захистити беззахисних

У той час, коли в державі на рівні виживання знаходиться значна частина цілком здорових та активних людей, навіть важко уявити, як виживати незахищеним, чи навіть повністю беззахисним. Мова про людей з певними фізичними обмеженнями.

Поліція Берегова підозрює чоловіка у вбивстві матері

Вчора, 12 грудня, поліцейські Берегівщини отримали повідомлення на лінію «102» про вбивство 43-річної жительки райцентру.

Депутати   Закарпатської обласної ради прийняли бюджет на 2019 рік

У четвер, 13 грудня, під головування Михайла Рівіса відбулося пленарне засідання 13-ої сесії облради сьомого скликання. У президії також присутні: голова ОДА Геннадій Москаль та заступники голови облради – Йосип Борто і Петро Грицик.

На Тячівщині створено дубовий заказник (ВІДЕО)

Депутати Закарпатської обласної ради підтримали створення природно-заповідного фонду.

На Березнянщині відкрились спеціальні пункти реалізації дров

Останнім часом дуже часто говорять про постійне подорожчання традиційних джерел енергії, особливо газу. Відтак обігріти приміщення цим видом палива нині для багатьох стає розкішшю. І тут у пригоді стануть джерела енергії, які покликані прийти на зміну дорогому газу. До того ж у Закарпатській області більшість території гірська та вкрита лісом. Тож місцеве населення обирає для опалення домівок тверде паливо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат