Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8300, 20

На Перечинщині лісівники відремонтували лісову дорогу (відео)

Дорога, протяжністю майже три кілометри, була створена ще за часів Радянського Союзу для потреб місцевих колгоспів. З часом вона прийшла в занепад.

У Кобилецькій Поляні горів будинок - врятовано 11 людей

Шістьох людей було врятовано на пожежі, що сталася в житловому будинку у с. Кобилецька Поляна Рахівського району вночі 25 листопада. Лише завдяки оперативним та злагодженим діям місцевого населення та 11-річної доньки власників помешкання, трагедії вдалося уникнути.

Закарпатські лісівники та WWF запускають проект зі збереження ведмедя бурого

Сьогодні в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась зустріч з представниками Всесвітнього фонду дикої природи. На зустрічі присутні - очільник лісової галузі Закарпаття Валерій Мурга, к.б.н., асистент природоохороних проектів Богдан Вихор та перший заступник начальника ЗОУЛМГ Ігор Коцур.

Прокуратура, СБУ та поліція заликають закарпатців не піддаватись на сепаратистські провокації

Прокуратура Закарпатської області, Управління СБ України в області та ГУ Національної поліції звертаються до всіх закарпатців та гостей краю не піддаватись на сепаратистські заклики, які зараз з новою силою активно розпочали поширювати у соцмережах та певних інтернет–виданнях.

На пожежі у с. Пасіка Свалявського району загинуло двоє людей

26 листопада о 07:52 на номер Служби порятунку "101" надійшов тривожний виклик від мешканців с. Пасіка Свалявського району. Вони повідомили, що на території одного з дворогосподарств виникла пожежа в житловому будинку. Осередком загорання стало приміщення кухні.

Москаль збирається посприяти поверненню в Україну авто, які виїхали на «пересічку» до вступу в дію з

Керівництво облдержадміністрації, Закарпатської митниці, Головного управління Національної поліції, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів зустрілися з представниками пересічників, щоб по можливості вирішити проблему з перетином кордону «євробляхами» після вступу в силу законодавчих змін щодо легалізації автомобілями з іноземною реєстрацією.

В Україні залишаються заблокованими сім пунктів пропуску

Два з них "Солотвино" та "Малий Березний" знаходяться у Закарпатті.

Москаль: «Гайдай позбавлений допуску до державної таємниці, тому очолювати Мукачівську РДА не може й

Поки що чинний голова Мукачівської райдержадміністрації Сергій Гайдай позбавлений допуску до державної таємниці, тому в принципі не може залишатися на своїй посаді. Про це заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

"Євробляхарі" зібралися під стінами ОДА. Планують палити шини (Відео)

В Ужгороді під стінами ОДА розпочався мітинг власників автомобілів на іноземній реєстрації. Близько 300 чоловік пiд будiвлю ОДА знесли шини та дрова, хочa поки не пiдпaлюють їх.

На Хустщині в ДТП загинув водій легковика

У селищі Вишково Хустського району молодий водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну опору. Юнак загинув, троє пасажирів у лікарні. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження.

Ковзанка від «Дастору» переїде до «Авангарду»

Земельна ділянка біля стадіону «Авангард», яка колись була четвертим полем стадіону, а потім — геть пусткою, заживе новим життям уже з грудня. Сюди переїде міська ковзанка з майданчика біля «Дастору».

На Закарпатті активісти блокували міжнародну трасу

Протести в Україні почалися із Закарпаття. Якщо всеукраїнська організація «АвтоЄвроСила» оголосила свою акцію на 20 листопада, то наше крило «євробляхарів» від організації «Доста», як і анонсували, вийшли на протест уже 19 листопада.

На Закарпатті розтрощили автомобіль журналістів «Української правди»

Журналіст видання «Українська правда» Ельдар Сарахман розповів, як для нього ледь трагедією не закінчилася поїздка у найбагатше циганське село на Закарпатті — Підвиноградів.

На вулиці Другетів аварійна будівля осипається на перехожих: Куди звертатися ужгородцям

Уже був випадок на цій вулиці, коли цеглина з даху дивом не впала на жінку з коляскою, яка щойно пройшла це місце.

О. Сапронов: На Закарпатті демографічна криза і ми знаємо, як вирішити цю проблему

Підтримка сім’ї є дієвим засобом вирішення демографічної кризи в Україні. Адже чисельність населення країни катастрофічно скорочується. За роки незалежності населення України вже зменшилося практично на 10 млн. чоловік, і сумна тенденція не спадає.

У Ратівцях чоловік побив дружину молотком

В Ужгородському районі п’яний чоловік під час сімейної сварки, на грунті ревнощів, завдав тяжких тілесних ушкоджень молотком своїй дружині. Потерпіла в лікарні.

Голові села Люта доводиться тримати удар

На Великоберезнянщині виник конфлікт між головою ОДА та головою РДА. Зрештою голова РДА звільнився. А протистояння було через незадовільний ремонт доріг у районі. Як виявилося, ним не було подано необхідних документів для початку ремонту.

На Ужгородщині лісова охорона затримала браконьєрів. Один з них колишній поліцейський

Працівники державної лісової охорони Ужгородського держлісгоспу під час проведення нічного патрулювання виявили незаконну рубку лісу неподалік Ужгорода.

Мер Мукачева зізнався, що під час навчання в США вживав наркотики та алкоголь

Мер Мукачева Андрій Балога зізнався ведучому програми телеканалу 1+1 «Інспектор. Міста» Володимиру Остапчуку в тому, що під час навчання у США притягався правоохоронцям за вживання наркотиків та алкоголю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат