Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8380, 20

Уночі в Ужгороді загорілися два позашляховики, що належать колишньому СБУшнику

Сьогодні, 14 листопада, в 00.48 год. на тел."102" надійшло повідомлення від 51-річного жителя міста Ужгород. Заявник повідомив про те, що у дворі його будинку на вул.Філатова близько 00.20 год. сталося загорання двох транспортних засобів.

Лісові браконьєри відшкодували з початку року 440 тис грн збитків, заподіяних незаконною рубкою лісу

За 10 місяців 2018 року до суду пред’явлено 15 позовних заяв на суму майже 1 млн грн про відшкодування збитків, спричинених незаконною вирубкою лісу, за результатами розгляду яких, судами задоволено загалом 12 позовних заяв на суму майже 680 тис грн.

За незаконне зайняття гральним бізнесом судитимуть адміністратора грального закладу у Мукачеві

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно адміністратора грального закладу, що незаконно діяв у м. Мукачево.

Суцільні зруби на Закарпатті відходять у минуле (ІНФОГРАФІКА)

У Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства розробили інфографіку динаміки рубок по ЗОУЛМГ.

Благодійна акція "Корзина доброти"

У Виноградові реалізовується благодійна акція "Корзина доброти".

Ужгородський аеропорт працюватиме тимчасово, поки не побудують постійний у Мукачеві...

Таку думку озвчив сьогодні, 13 листопада, на зустрічі з представниками Європейського агентства авіаційної безпеки (EASA) міністр інфраструктури України Володимир Омелян. У Міністерстві не розглядають аеропорт «Ужгород» як єдине рішення для Закарпаття, а аеропорт в Мукачеві був обраний як найбільш вдалий для Закарпаття.

В Ужгороді домашня скажена кішка вкусила свою господиню

Ще 8 листопада ужгородка звернулась до лікарів-ветеринарів з Ужгородської міської державної лікарні ветеринарної медицини з новиною про смерть її 1,5-річної киці, яка перед цим її вкусила...

В Ужгороді у ДТП постраждала дитина, водій утік

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на вулиці Швабській у обласному центрі Закарпаття. Винуватця аварії розшукали. За фактом ДТП розпочато слідство.

Безпілотником в Угорщину намагалися перемістити 4,5 тисячі пачок сигарет (відео)

Учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали четверо місцевих жителів, які намагались перемістити через українсько-угорський кордон тютюнові вироби за допомогою безпілотника.

Москаль закликає мітингувальників, що перекрили дорогу на Іршавщині, примусити відзвітувати про ремо

– За останні два роки дорогу «Іршава – Довге» ремонтували стільки, скільки не ремонтували жодну іншу дорогу в Іршавському районі, – заявляє Геннадій Москаль.

Під Ужгородом намагалися спровокувати лісівників (ФОТОФАКТ)

В Ужгородському районі у лісфонді водночас стався підпал та незаконна порубка лісу. Повідомлення про пожежу біля села Глибокого, працівники державної лісової охорони отримали ввечері, о 20:00.

У Чехії загинули четверо закарпатців

За повідомленням ЗМІ в Чехії сталася ДТП в якій загинули жителі Закарпаття.

За 9 місяців закарпатськими лісівниками зафіксовано 311 випадків незаконних рубок

За 9 місяців поточного року в лісовому фонді підприємств Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства зафіксовано 311 випадків незаконних рубок загальною кубомасою 1282 кбм., сума збитків складає 7 млн 690 тисяч гривень.

Провідна виноробня області відроджує традицію Свята молодого вина

На Святі молодого вина у Берегові закарпатцям представлять авторські вина Олега Скрипки «Країна Мрій».

На Виноградівщині в одному з помешкань стався вибух газу

В одному з будинків села Тисобекень по вулиці Тихій стався вибух газоповітряної суміші.

Уперше в історії лісівники Закарпаття дісталися «Білого слона» на автівках (ФОТО)

«Білий слон» гордо височіє над безмежними просторами Карпат. Бодай раз у житті кожен має відвідати унікальний об’єкт високогірного Закарпаття.

З водіями-"оленями" в Ужгороді боротиметься евакуатор

Евакуатор прибув в Ужгород ще 9 листопада, придбаний комунальним підприємством "Ужгородський муніципальний транспорт" за кошти міського бюджету. Він буде використовуватися для евакуації автівок, припаркованих з порушенням правил.

В Оноківцях знайшли тіло загиблого чоловіка

У дачному масиві "Виноградар" в селі Оноківці Ужгородського району виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Як сільські ради Тячівщини порушують закон

Свого часу наше видання запускає проект щодо виконання закону місцевим самоврядуванням про доступу до публічної інформації.

"Рішення мера Сергія Ратушняка про відмову від централі­зованого опалення було правильним"

На сьогодні в Україні склалася критична ситуація з обігрівом домівок та гарячим водопостачанням. У це важко повірити, але в Україні люди досі залежні від теплокомуненерго і майже скрізь люди очікують опалювального сезону і гарячої води.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат