Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8440, 20

«Минай» програв «Динамо» у Кубку України

В Минаї відбувся Кубковий матч між місцевою командою та київським "Динамо".

Сказ: Чи такі безпечні звірята, як нам здається?

Минулого тижня Ужгород облетіла несподівана новина: в Боздоському парку просто на дорогу до людей вийшла молода дика лисиця. Чутка про те, як худюще молоде лисеня не боялося людей і залюбки їло з рук печиво збаламутила м’якосердих людей, які фотографували, знімали відео та спеціально приходили годувати «бідолаху»... Словом, мімімі потрохи підходило до зашкалу.

Сергій Ратушняк застерігає від приходу до влади Медведчука

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у ФБ висловився, щодо привласнення інформаційного телеканалу 112, Віктором Медведчуком.

Грабіжником магазину в Ужгороді виявився житель Харківщини

Учора сталося пограбування магазину по вулиці Мукачівській.

Кока-Кола та Освіторія оголосили про новий етап Програми розвитку молоді

В Україні стартував новий етап Програми розвитку молоді, мета якої допомогти соціально незахищеній молоді отримати доступ до освіти та професії і, тим самим, забезпечити собі краще майбутнє. У 2018-2019 навчальному році проект охоплює 15 шкіл-інтернатів у 9 областях України. Учасниками Програми стали понад 1200 учнів старших класів.

Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила   Звіт зі сталого розвитку

Київ, 22 жовтня, 2018 — Кока-Кола Беверіджиз Україна оприлюднила Звіт зі сталого розвитку за 2017 рік, який демонструє прогрес компанії у виконання зобов’язань та основні досягнення в області захисту довкілля, задоволенні потреб споживачів, соціальної відповідальності та корпоративного управління. Звіт був підготовлений за новою версією стандартів звітності у сфері сталого розвитку GRI (GRI Standards) і став шостим публічним нефінансовим звітом компанії.

В Ужгороді вночі пограбували магазин

Сьогодні, близько 5-ї години, по вулиці Мукачівській сталося пограбування магазину. Злодій забрав пляшку горілки, воду й сигарети.

Москаль стверджує, що немає ніякої афери у питанні демонтажу продуктопроводу

Ми повідомляли, що в районі Дубриничів вирізають старий продуктопровод, а пальне, яке там залишилося продають на АЗС. Голова ОДА Геннадій Москаль каже, що земельна ділянка разом із трубопроводом була передана в оренду «ПрикарпатЗахідтрансу» ще в 2010 році.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно Ужгородського міського голови

В ході досудового розслідування встановлено, що внаслідок протиправних дій міського голови міста Ужгорода із місцевого бюджету незаконно, як оплату за невиконані роботи та невикористані будівельні матеріали, перераховано більше 6,5 млн грн, виділених на реконструкцію пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVII століття» (відома як «Совине гніздо»).

Минулими вихідними рятувальники ліквідовували наслідки ДТП на трасах Київ-Чоп та Мукачево-Рогатин

Двоє осіб загинуло та ще п’ятеро перебувають у лікарняних закладах - все це наслідки трьох дорожньо-транспортних пригод, що сталися минулими вихідними на Закарпатті.

На горі Петрос застрягли туристи з Києва

Це сталося у суботу, 27 жовтня. Бійці ДСНС з Лазещини всіх врятували.

Кремль і наші продажні чиновники провернули на Закарпатті аферу з нафтопроводом. Шокуючі подробиці

На Закарпатті просто зараз знищують унікальний нафтопровід. Навіть місцеві не знали, що ходили стратегічним об’єктом, який був в абсолютно робочому стані. До справи про розкрадання причетна російська компанія.

В Ужгороді невдовзі зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті

В Ужгородській міській раді напередодні відбулася зустріч перевізників, які забезпечують автобусні перевезення в Ужгороді, із керівництвом міської ради

В Закарпатті знімають документальний фільм про вузькоколійки

Кінокомпанія “Прайм Сторі Пікчерс” почала зйомки документалього фільму про вузькоколійки України та Швейцарії. На Закарпатті знімальну групу цікавить Боржавська вузькоколійка, а загалом в Україні - Вигодська, Поліська та Гайворонська вузькоколійки.

Олексій Сапронов: Необхідно зменшити залежність регіонів від центру

Децентралізація це — надання широких повноважень місцевому самоврядуванню щодо питань економіки, гуманітарної політики, охорони правопорядку, розпорядження місцевими земельними ресурсами. Тобто, це те, що робить регіони більш незалежними від центру.

Непокірливий закарпатський пастир Теодор Ромжа перед приходом совітів готувався працювати у підпіллі

За мемуарами «Лубянка и Кремль» Павла Судоплатова, одного з очільників НКДБ-МДБ-КДБ, «на рахунку» чекістів — ліквідація 1 листопада 1947 року лідера греко-католиків Закарпаття, єпископа Теодора Ромжі, який заважав «визволителям» як противник переходу до православ’я і як джерело просочування важливої інформації з УРСР до Ватикану.

Репресії комуністів на Закарпатті

Як нащадки губернатора Костянтина Грабаря познайомилися
з радянсько-більшовицькою системою.

Грандіозний дерибан від мерії. Прокуратура починає реагувати

Мерія затіяла відразу кілька крупних афер, про частину з них ужгородці вже чули. В картині з’явилися нові об’єкти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат