Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8360, 20

Запрацював медичний портал — усе про охорону здоров’я в Ужгороді

До порталу medportal.uz.ua будуть підключені всі міські заклади, які стосуються охорони здоров’я.

На Закарпатті незабаром можна буде отримати кінематографічну освіту

У четвер ГО «Закарпатська фільмкомісія» зібрала до Круглого столу керівників вишів області, аби поговорити про можливості реалізувати в краї кіноосвіту.

На Закарпатті скоро може бути руйнівний землетрус силою 8 балів

Як повідомив заступник директора Інституту геофізики НАН України Олександр Кендзера, настав час руйнівного землетрусу на Закарпатті. З його слів, тут вони відбуваються раз на 100—120 років, а останній руйнівний землетрус у нашій області був у 1908 році.

В Ужгороді під час пожежі ледь не вибухнули балони

16 листопада о 08:55 до вогнеборців Ужгорода надійшло повідомлення про пожежу у зварювальному цеху ПрАТ «Будавтодор» у с. Баранинці Ужгородського району.

На Закарпатті реалізують кілька інфраструктурних проектів у галузі туризму на суму понад 17,7 мільйо

Кабінет Міністрів України затвердив розподіл бюджетних коштів за проектами регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу в рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України, що пройшли конкурсний відбір.

Москаль: «Обласна державна адміністрація власними силами забезпечить ремонт районних доріг на Велико

Заява голови Великоберезнянської РДА про звільнення направлена на розгляд Кабінету Міністрів та Адміністрації Президента.

На Закарпатті повісилася викладачка коледжу

Поліція Хуста отримала повідомлення від місцевих медиків про те, що вони констатували смерть жінки 1973 року. Причиною смерті було повішення.

Москаль: «В Ужгородському аеропорту встановили сучасне навігаційне обладнання

– Після двох із половиною років листувань із Мінінфраструктури, термінових телеграм та нарад, безпосередніх звернень до EASA (Європейська комісія по контролю за повітряним простором) Державне підприємство «Украерорух» нарешті закупило і встановило нове навігаційне обладнання в аеропорту «Ужгород», – заявляє Геннадій Москаль.

Контрабандисти збили автівкою прикордонника. Військовий у комі

Контрабандисти збили автомобілем прикордонника відділу «Ділове» Мукачівського загону. В даний час військовослужбовець перебуває в комі.

У Виноградівському районі на пожежі загинуло двоє людей

15 листопада вогняна трагедія розігралася в смт Вилок Виноградівського району. Тут, на вул. Перені, загорівся житловий будинок. Про пожежу о 07:48 сповістила рятувальників сестра власника обійстя, яка помітила, що з будинку йде дим та видно полум’я.

Нетверезий хотів утекти від поліцейських і влетів у паркан

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Перечинському та Хустському районах.

З початку року закарпатські митники перерахували до держбюджету 4,6 млрд. грн

Протягом січня-жовтня 2018 року Закарпатською митницею ДФС перераховано до Державного бюджету 4 млрд 625 млн грн податків. Відносно аналогічного періоду 2017 року до казни спрямовано на 1,256 млрд грн, або на 37,3% більше. Виконання індикативу забезпечено на 109%.

Самодіяльній народній чоловічій капелі «Боян» УжНУ – 55!

Колектив самодіяльної народної чоловічої капели «Боян» УжНУ готується відзначити її створення (осінь 1963 року) та перший виступ колективу (22 лютого 1964 року) із звітнім концертом капели щоб підбити підсумок своєї діяльності за цей період, згадати першозасновників капели та відмітити роль окремих хористів у надбаних здобутках капели і передати наступним поколінням ці здобутки для збереження духовної пам’яті колективу. В той же час вважаю доцільним акцентувати увагу на сучасний стан капели.

У лісівників Закарпаття відбулись вибори

Сьогодні, 15 листопада, в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулась позачергова звітно-виборча конференція Закарпатської обласної організації Товариства лісівників України.

На Закарпатті створено осередок ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських уг

На Закарпатті створено осередок   ГС «Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь».

Голова Закарпатської ОДА приймав гостей зі Словаччини

Учора, 14 листопада, у колонній залі Закарпатської ОДА відбулася зустріч голови облдержадміністрації Геннадія Москаля із делегацією Словацької Республіки.

Що кажуть закарпатці, які працюють на підприємстві австрійської компанії NEUMAN в Словаччині (ВІДЕО)

Власники компанії зробили всі умови, щоб закарпатці почували себе комфортно.

На Іршавщині в пожежі загинула людина

Сьогодні вночі у селі Малий Раковець горів житловий будинок.

У Закарпатській ОДА презентували книгу про участь закарпатців у Першій світовій війні

У середу, 14 листопада, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася презентація книги «Неси мамці жалість мою» за участі автора Юрія Фатули, директора видавництва «Патент» Івана Ключевського, т.в.о. директора обласного департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Василя Комарницького. Книга, де чи не вперше зафіксовано дані про участь тисяч закарпатців у Першій світовій війні, вийшла в світ у рамках обласної програми підтримки видань творів закарпатських авторів.

У Королевому син підрізав батька

У селищі Королево Виноградівського району під час побутового конфлікту син дерев'яною палицею та ножицями побив свого батька. Потерпілого доставили до реанімаційного відділення районної лікарні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат