Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8400, 20

Апеляційний суд відмовився відсторонити мера Ужгорода Андріїва від посади

Прокуратура звинувачує Богдана Андріїва у розтраті коштів та підробленні документів. За даними слідства, його дії начебто завдали міському бюджету збитків у розмірі понад 6,5 млн. грн.

Мерія продала велику земельну ділянку в самому центрі міста за... 3 тисячі доларів

Ділянка за адресою вулиця Волошина, 8 перейшла у власність комерційній фірмі за ціною в 90 726,26 грн...

Відлуння Угорської революції 1848—1849 років на Закарпатті

Цього року виповнюється 170 років боротьби угорського народу за свободу і незалежність, яка на початку 1848 року перетворилася у справжню революційну війну проти Габсбургів, але 100-тисячне російське військо придушило революційний рух народних мас.

Всі люди в Україні заслуговують на повагу

Ми отримали важкий багаж із тоталітарного СРСР, коли були нівельовані людські цінності. Зрівнялівка вбивала особистості й суспільство чітко розмежовувалося на чиновницький комуністичний апарат та всіх інших людей. Це був період, коли навіть   простий примітивний начальник ЖЕКу хотів показати свою значимість і міг просто зневажати та грубити громадянам, які прийшли за допомогою.

На Іршавщині жінку підозрюють у вбивстві співмешканця

До поліції Іршавщини надійшло повідомлення про передчасну смерть 48-річного жителя одного із сіл   Іршавського району.

Закарпатські лані збагатять фауну Донеччини

Вже згодом закарпатські лані з'являться у лісах Донеччини. Одним з ініціаторів презентувати закарпатських ланей став начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга у знак дружби між Сходом і Заходом України.

Ажіотаж навколо нафтопроводу в лісах Перечинщини

Нещодавня новина довкола трубопроводу, побудованого за часів Радянського Союзу, наробила неабиякого галасу як в загальноукраїнських так й місцевих ЗМІ. Частина труби проходить територією Перечинського держлісгоспу, де й проводяться роботи щодо її демонтажу. Зі слів журналістів, труба була цілком таємною, а про її існування ніхто не знав, однак цей міф розвіює директор Перечинського лісгоспу.

Лабораторія державної повірки лічильників тимчасово призупинила роботу для переобладнання

Адміністрація "Водоканалу" повідомляє, що в зв’язку з необхідністю модернізації обладнання та подальшою сертифікацією проливної установки – лабораторія КП «Водоканал м. Ужгород», що здійснює державну повірку лічильників, тимчасово призупиняє свою діяльність.

Ужгородський богеміст пропонує упорядкувати чеський правопис

"Ужгородський богеміст пропонує упорядкувати чеський правопис" -   під таким заголовком чеський часопис „Podkarpatská Rus“ (2/2018) помістив невелику наукову статтю ужгородського спеціаліста чеської мови Дмитра Попа, який насмілився втрутитися в "святая святих" чеських академіків-лінгвістів – правопис чеської мови.

Побила до смерті... поліном з печі

На Іршавщині поліція розслідує випадок умисного вбивства — в одному з сіл району під час сварки зі співмешканцем, 59-річна жінк вхопила поліно з печpfі і кілька разів ударила ним 48-річного чоловіка по тілу та голові. Травми виявилися смертельними.

У "Квітці полонини" запрацював новий фонтан роботи Михайла Колодка а групи молодих ковалів

На території санаторію «Квітка полонини» запрацювала нова скульптурна атракція — кована скульптура-фонтан «Водолій мінеральної води Полі-бачі». Скульптором є Михайло Колодко, а також ковалі Степан Руснак, Василь Криванич, Роман Мурник.

Поліцейські Коломиї затримали вбивцю закарпатки

31 жовтня в Коломийському районі у закинутому приміщенні біля залізо-дорожнього вокзалу виявили тіло жінки з насильницькими ознаками.

У Тарасівському лісництві, що на Тячівщині, загорілася лісова підстилка

Загоряння вчасно виявили і загасили. Вогонь не встиг поширитися на велику площу.

Міжнародна рада з охорони пам"яток та історичних місць дала негативну оцінку діям влади Ужгорода

Міжнародна організація ICOMOS дала відповідь на запит Ужгородської міської ради, в якому мерія Ужгорода просила ознайомитися Український національний комітет ICOMOS із проектом капремонту Набережної.

Влада Ужгорода обманула громадських активістів і почала міняти на набережній добротні кам

Влада обіцяла не чіпати пішохідну частину набережної Незалежності до висновку експертів, але обманула людей.

У лісівників Воловеччини згодом з'явиться оновлена штаб-квартира

У працівників Нижньоворітського лісництва згодом з'явиться оновлена штаб-квартира. За словами лісівників контора раніше мала охайний вигляд, однак з часом прийшла в непридатність і потребувала оновлення. Тож лісові господарники вирішили її облагородити аби було комфортно працювати.

У Великих Ком'ятах горів будинок

6 листопада у селі Великі Ком’яти на вул. Ватутіна загорівся житловий будинок місцевого 38-річного жителя. На сполох забили сусіди, коли на даху оселі помітили язики полум'я.

Прокуратура просить повідомляти про факти порушення прав людини

Насамперед це стосується пацієнтів реабілітаційних центрів чи інші місця, де можуть незаконно утримувати людей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат