Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8420, 20

Лісівники Свалявського лісгоспу формують нове покоління лісу природним поновленням

Впродовж декількох років на відведеній ділянці лісового масиву, відбувається процес рівномірно-поступової рубки, яка передбачає поетапний зруб вікових дерев.

Обличчя фальшивого патріотизму або рахівський активіст в обіймах Бахуса за кермом

Здається, такий колоритний персонаж наших публікацій як депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник прагне, щоби про нього писали якомога частіше.

На Закарпатті представили нового начальника обласного Управління СБУ

Заступник Голови Служби безпеки України генерал-лейтенант Віктор Кононенко представив колективу начальника Управління СБУ в Закарпатській області генерал-майора Володимира Пахнюка, призначеного на посаду Указом Президента України.

На трасі Київ-Чоп знову сталося ДТП зі смертельним наслідком

На трасі «Київ-Чоп» в районі Мукачева водій Жигулів збив пішохода. Потерпілий помер на місці.

Минулими днями в області сталися два вбивства

Ще в одному випадку жінка вдарила ножем чоловіка у відповідь на образу.

“Бліц” виграв грант на розвиток хіп-хопу

Нещодавно Студія сучасного танцю “Бліц” та ГО “Танок Закарпаття” започаткували проект з розвитку хіп-хоп танцю в Західній Україні.

Сказ: Чи такі безпечні звірята, як нам здається?

Минулого тижня Ужгород облетіла несподівана новина: в Боздоському парку просто на дорогу до людей вийшла молода дика лисиця. Чутка про те, як худюще молоде лисеня не боялося людей і залюбки їло з рук печиво збаламутила м’якосердих людей, які фотографували, знімали відео та спеціально приходили годувати «бідолаху»... Словом, мімімі потрохи підходило до зашкалу.

7 гривень за проїзд у громадському транспорті Ужгорода

До такої суми просять підвищити тариф проїзду в громадському транспорті ужгородські перевізники.

На Закарпатті розкрадають таємний нафтопровід, який мав стратегічне значення

На Закарпатті у всіх на очах знищують унікальний, а колись цілком таємний нафтопровід. Навіть місцеві не знали, що ходять стратегічним об’єком, який був у цілком робочому стані. А тепер там ріжуть труби. Цілі резервуари. А пальне, що там лишилося — зливають і продають.

Сергій Федака презентує дві історичні книги

У вівторок, 6 листопада, о 17:00, в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка професор УжНУ Сергій Федака презентує дві свої нові історичні книжки - «Ми, Федір Корятович, з ласки Божої князь із Мункача…» та «Історію України у датах і подіях».

Москаль: «Мукачево знову провалило бюджет. То про яку ще ОТГ може йти мова?»

За січень – жовтень цього року місцеві бюджети Закарпаття виконали планові показники доходів загального фонду в середньому на 103,6 відсотків.

У центрі Ужгорода зовнішньої реклами не буде. Громадських вбиралень теж...

На початку жовтня журналіст Віталій Глагола ініціював проект про прийняття мораторію на розміщення зовнішньої реклами та сіті-лайтів в історичному центрі Ужгорода (пл. Петефі, вул. Волошина). Депутати Ужгородської міськради на сесії у вівторок проголосували за те, аби проект прийняти.

Мораторій на виділення вільних земельних ділянок Ужгороді діє і надалі

В Ужгороді продовжує діяти мораторій на виділення вільних земельних ділянок.

Спілка журналістів чубиться з "Укрпоштою" і просить владу захистити газети від таких горе-партнерів

НСЖУ висловила недовіру гендиректору "Укрпошти" Ігорю Смілянському, вважаючи, що він руйнує систему поштової доставки преси. Представники Смілянського на Закарпатті теж недалеко пішли від нього, без будь-яких пояснень не сплачуючи ані копійкі із вже понад піврічних своїх боргів редакціям регіональних газет

Корупція є найбільшим тягарем для розвитку країни

Відповідно до міжнародного рейтингу Transparency International, за індексом сприйняття корупції Україна знаходиться на 144 місці в світі та знаходиться поруч з Центральноафриканською республікою, Нігерією та Папуа-Новою Гвінеєю. Це означає, що Україна на сьогоднішній день все ще залишається однією з найбільш корумпованих країн світу.

Директора товариства підозрюють у розкраданні грошей виділених на ремонт дороги у Міжгірському район

Правоохоронці виявили, що директор одного з товариств області будучи в змові з підприємцем який здійснював технічний нагляд за будівництвом на підставі укладеного договору, шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів привласнив кошти однієї з сільрад Міжгірського району, що виділялись на проведення капітального ремонту автомобільної дороги.

12 тисяч закарпатців хворіють на туберкульоз

Щороку на Закарпатті виявляють близько 800 людей, заражених туберкульозом, а зараз на обліку з різними формами цієї недуги перебуває 12 тисяч осіб. Таку статистику озвучив директор обласного клінічного територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія» Василь Скрип в ефірі “Теми дня: Ужгород” на Закарпатському Суспільному (телеканал “Тиса-1”).

Перечинські лісівники повністю завершили роботи з реконструкції лісової автомобільної дороги

Розвиток лісотранспортної мережі є одним із пріоритетних напрямків роботи Державного підприємства «Перечинське лісове господарство».

Закарпатський бізнес дав оцінку бізнес-середовищу області

Курс на консолідацію зусиль бізнесу для захисту інтересів закарпатських роботодавців продовжує Об’єднання роботодавців Закарпаття. Засідання клубу Z-20 - топ менеджерів компаній лідерів економіки регіону відбулося в Ужгороді.

У Рахові протестувальники перекрили дорогу Мукачево-Рогатин

Блокування траси відбулося після того, як підрядник припинив ремонт іншої дороги, яка сполучає Рахів із Лугом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат