Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8500, 20

Карпатські праліси. Хто спекулює на проблемі?

Лісова галузь з мінливим успіхом веде боротьбу із кампанією дискредитації роботи лісівників. Новим інформаційним ударом стала чергова «качка» про масову вирубку лісгоспами так званих пралісів – первісних лісів, які виникли природним шляхом десятки тисяч років тому.

В Ужгороді обирають назву чотирьом новим вулицям, ще одну хочуть перейменувати

У міськраді пройдуть громадські слухання з обговорення пропозицій із найменування (перейменування) вулиць та скверу.

Воловецька поліція вилучила у місцевих мешканців страшне браконьєрське приладдя

У ході санкціонованого судом обшуку, правоохоронці знайшли у помешканнях двох воловеччан обладнання для незаконного полювання та риболовлі.

В Мукачеві побили поліцейського

Житель Кольчина вдарив поліцейського, йому загрожує 5 років тюрми.

В Ужгороді на пожежі виявлено тіло літньої жінки

Сьогодні вранці у житловому будинку, що на вулиці Гвардійській (Компотний район) в Ужгороді, сталася пожежа.

20-річний закарпатець переправляв нелегалів у країни Євросоюзу

Сьогодні, 17 жовтня, в селі Домашин Великоберезнянського району поліцейські затримали авто з нелегалами та їх переправниками.

Арештовано закарпатця, який підозрюється у вбивстві чоловіка в Міжгір’ї

За принципової позиції Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури Міжгірським районним судом обрано підозрюваному у вбивстві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Депутати Закарпатської ради затвердили Перелік об’єктів, що не підлягають приватизації

На другому пленарному засіданні 12 сесії Закарпатської облради депутати прийняли рішення «Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що не підлягають приватизації».      

Закарпатський муздрамтеатр повернувся з гастролей у Парижі і Києві

Перша половина осені -- активний гастрольний період для Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв. Адже це унікальна можливість показати своє мистецтво перед початком нового театрального сезону.

Словаччина не має претензій до мовної статті Закону про освіту - Посол Словаччини

Новопризначений Надзвичайний та Повноважний Посол Словаччини в Україні Марек Шафін дав ексклюзивне бліц-інтерв'ю кореспонденту газети РІО

Житель Закарпаття пограбував у Тернопілі місцевого мешканця

32-річний раніше судимий закарпатець забрав телефон у випадкового перехожого, а коли останній попросив повернути, добряче віддубасив жертву.

Збільшення паркування автомобілів   шляхом побудови багаторівневих паркингів в Ужгороді

Кількість автомобілів в Україні, щорічно й невпинно росте, а загальна кількість автотранспорту, станом на 2018 рік складає більше 9,2 млн. одиниць, з яких не менше 6,9 млн. - легковики. Ще на початок 2016 року середня кількість автомобілів на 1000 жителів в Україні - перевищила позначку в 200 одиниць. Натомість, за підсумками продажів 2017 року на 1000 осіб в Україні припадає тільки 2 нових автомобіля.

Корупція довкола українського лісу – очима британців

Деревину з Карпат не гребують незаконно закупати й європейські компанії-гіганти.

В Мукачеві п"яний водій зніс електроопору

Вчора, 15 жовтня, 57-річний мукачівець, рухаючись по вул. Сорочій на автомобілі «ВАЗ 21099», не впорався з керуванням та врізався у стовп.

На Виноградівщині мікроавтобус влетів у електроопору - загинула місцева жителька

У групі ФБ "Транспортні послуги - Виноградів" повідомляють про ДТП зі смертельними наслідками.

Ужгород втрачає обличчя через несмак та жагу до пафосу

Нинішньому керівництву Ужгорода впали непомірні бюджети. Попередні мери можуть лише заздрити тим коштам, якими наразі володіє місто. А коли є кошти, то є спокуса дерибану. Не кожен порядний бізнесмен може заробити стільки грошей, скільки можуть заробити деякі чиновники, перекачуючи народні гроші до приватних засік.

На українсько-румунському кордоні прикордонники припинили спробу контрабанди

Спроба контрабандистів переправити через кордон 4000 пачок сигарет виявилася марною. На заваді зловмисникам стали прикордонники Мукачівського загону.

У Дубовому нетверезий водій насмерть збив людину

Учора, 14 жовтня, до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в селі Нересниця Тячівського району, неподалік місцевої АЗС, сталася ДТП з потерпілими.

У Міжгір’ї через ревнощі чоловік забив до смерті свого знайомого

Учора, 14 жовтня, ввечері в Міжгірське відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено у непритомному стані людину, яка померла під час надання їй медичної допомоги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат