В Ужгороді у 2024 році хочуть відкрити чотирирівневий ТРЦ на місці спаленої «України»

07.11.2023 10:56 ПОДІЇ

В Ужгороді наприкінці 2024 року розпочне роботу чотирирівневий ТРЦ «Україна» загальною площею понад 20 000 кв. м. Про це повідомили в консалтинговій компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером майбутнього об'єкта, передає "Інтерфакс-Україна".

«Ми завершуємо архітектурну концепцію ТРЦ «Україна», проте вже зараз можна однозначно сказати, що його наповнення буде найбільшим у Закарпатті. Багато національних і міжнародних мереж виявляють зацікавленість у відкритті тут своїх магазинів. Підвищений інтерес до об'єкта з боку торговельних операторів цілком зрозумілий, адже це перший ТРЦ такого масштабу і класу в регіоні, аналогів якому на Закарпатті на сьогодні немає ні за архітектурою, ні за локацією», – коментує генеральний директор RDA Андрій Лотоцький.

Новий ТРЦ розташується на проспекті Свободи, неподалік історичного центру міста. Девелопер об'єкта розраховує, що вдале місце розташування на головному проспекті міста, близькість до центру та густонаселені житлові райони поблизу забезпечать ТРЦ стабільно високим трафіком. За попередніми розрахунками, показник відвідуваності ТРЦ сягатиме 20 тис. покупців на день.

Компанія RDA вже розпочала процес наповнення об'єкта. Передбачається, що в ТРЦ «Україна» відкриють продуктовий супермаркет ALMA на 2000 кв. м, великі магазини національних і міжнародних операторів, сучасний кінотеатр преміум-класу, ресторани та зону фуд-корту.

Наголошується, що проєкт враховує всі актуальні норми ДБН, зокрема щодо інклюзивності ТРЦ й облаштування безпечного та комфортного укриття для відвідувачів. Також планується облаштування площі перед ТРЦ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат