Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8560, 20

У Мукачівському районі на пожежі отруїлися чадним газом троє людей

О 04:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у с. Чомонин Мукачівського району. Горів житловий будинок на вулиці Роз.

У Ясіня підпалили державний заклад

Сьогодні вночі і Ясіня в приміщенні по вулиці Миру в в Ясіня сталася пожежа.

Закарпатські та чеські рятувальники облаштовуватимуть точки порятунку людей у Карпатах

В рамках реалізації чергового етапу спільного партнерського проекту між   Управлінням ДСНС України у Закарпатській області та Пардубицьким краєм Чеської Республіки, впродовж 03-04 жовтня, Закарпатську область відвідав представник кризового управління канцелярії гетьмана Пардубицького краю Чеської Республіки Олдріх Масін.

На Закарпатті відкрито сезон полювання на фазана

7 жовтня 2018 року на території України відкривається сезон полювання на фазанів.

На Ужгородщині відремонтували дорогу між Середнім та Анталовцями (Фото)

Підрядник завершив капітальний ремонт ділянки автодороги районного значення «Середнє – Анталовці», що в Ужгородському районі.

На Дні освітян у Києві було запрошено закарпатців

У Києві відбулися урочистості до Дня працівників освіти. Президент Порошенко вручив освітянам державні нагороди. На захід було запрошено двох закарпатців - винахідника Валентина Фречку та його наукового керівника вчительку хімії та екології Сокриницької ЗОШ Ольгу Сабадош.

Мережу громадських вбиралень можут побудувати в Ужгороді

На сайті міськради ще протягом 11 днів можна буде підписати петицію про спорудження мережі громадських вбиралень в Ужгороді. При 114-тисячному населенні місто станом на вересень 2018 року має всього 4-5 вбиралень, і то - приватних

Паспортний скандал триває: Країни відкликали своїх дипломатів

У четвер у МЗС повідомили, що Послу Угорщини в Україні Ерно Кешкеню було вручено ноту з інформацією про те, що консул у місті Берегово — Матяш Сіладі — має залишити територію України.

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище

Сотня жителів Дубріки на Іршавщині залишилися без питної води через сміттєзвалище, розташоване за кількасот метрів від села.

Три самогубства протягом тижня

У середу вночі близько десятої години у Мукачеві на залізничному вокзалі міста чоловік кинувся під потяг «Ужгород—Одеса».

У Брустурянському лісгоспі «похазяйнували» «чорні лісоруби»

Останнім часом на території ДП «Брустурянське ЛМГ» побільшало випадків незаконних рубок деревини. Лише у цьому році лісівники задокументували 18 таких випадків незаконних рубок на території підприємства. Під час цих незаконних дій «чорні лісоруби» зрубали 104 кбм деревини, чим завдали збитків державі на 749180 грн.

На Говерлі запустили 3G зі станції на сонячних батареях

На Говерлі запущено швидкісний інтернет третього покоління та використано альтернативні джерела енергії. 3G покриття на горі забезпечила базова станція Vodafone, яка живиться енергією сонця.

Чому виникають черги на кордонах?

ДФС у Закарпатській області називає головні причини накопичення вантажівок на митному посту «Ужгород».

На Виноградівщині горіли два будинки. Є загиблий

Сьогодні зранку, 3 жовтня, пожежника Виноградова довелося двічі рятувати помешкання селян від знищення вогнем. На одній із пожеж загинув власник обійстя.

Житель Рівненщини викрав у Поляні авто і обікрав базу відпочинку в Уклині

27-річний чоловік з Вараша (Рівненська область) викрав у мешканця села Поляна мікроавтобус Фольксванен Т5.

Москаль просить Кабмін передати облдержадміністрації важливі інвестиційні проекти, які провалили інш

Геннадій Москаль направив листа до Кабінету Міністрів України з проханням визначити Закарпатську ОДА розпорядником коштів для реалізації соціально важливих інвестиційних проектів, що реалізовують за рахунок держбюджету та грантових коштів.

Академічний камерний хор «Кантус» презентує в Ужгороді нову музичну програму

У неділю, 7 жовтня, в атріумі Закарпатської ОДА «Кантус» презентує програму «Плід молитви».

80% юнаків проігнорували заклик прийти у військкомат

З 1 жовтня розпочався осінній призов, який триватиме три місяці.
Представники Закарпатського обласного військкомату провели прес-конференцію щодо призову та особливостей осінньої кампанії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат