Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8620, 20

Мер Ужгорода відкликав власну ж апеляційну скаргу

Мер Ужгорода Богдан Андріїв відкликає власну ж апеляцію на рішення суду щодо взяття його під варту із внесенням застави 440 тисяч грн.

У Львові мешканець Закарпаття разом зі спільником із Полтавщини нападали на жінок

У центрі Львова двоє нетверезих мешканців Закарпатської та Полтавської областей чіплялись до жінок та вчинили щодо них хуліганські дії.

На Свалявщині вантажівка впала з мосту

Водія з понівеченого «Renault Magnum» діставали свалявські рятувальники.

В Ужгороді відбулося перше благодійне свято «Ужгородські поплавці»

Сьогодні, в неділю, з 12 до 15 години на озері "Кірпічка" в Ужгороді дітвора змогла не тільки спробувати самотужки повудити рибу, але й дізнатися, як це робити правильно, без шкоди для іхтіофауни та птахів водойм.

На Тячівщині у селі Мала Уголька легковик влетів у віз з кіньми

Водій автомобіля   «Opel Vectra» не впорався з керуванням і здійснив наїзд на віз з кіньми, які рухались йому назустріч. В результаті зіткнення водія з важкими травми доставили до районної лікарні. За фактом автопригоди у поліції   розпочали розслідування.

На Перечинщині лікар та раніше судимий за наркозлочини виробляли амфетамін

У селі Дубриничі на території закинутого фермерського господарства поліцейські виявили лабораторію, де виготовлявся небезпечний наркотик.

Йога у маленькому місті: Огляд спортзалів і студій Ужгорода

Сьогодні йога вже не новомодний тренд і не спосіб покращити фігуру. Йогу вибирають, якщо хочуть оновити власні сили, пізнати себе і відчути власну гармонію.

На Закарпатті виник угорський скандал

Навіть попри останній скандал навколо Закону «Про освіту», Угорщина доводила, що у жодному випадку не кине закарпатців у біді.

З початку року через низькі зарплати з Закарпатгазу звільнилося 185 працівників

Станом на початок вересня в компанії нараховується 496 вакантних посад, і їх кількість щомісяця зростає. Основна причина звільнень — низький рівень заробітної плати на підприємстві, — повідомили в прес-центрі підприємства.

Ужгород може стати потужним осередком кіноіндустрії

В Ужгороді триває завершальний етап Міжнародної конференції “Спільне виробництво кіно в рамках транскордонного співробітництва”. Всі учасники конференції переконані, що в Закарпаття є високі шанси стати перспективним кіноосередком.

«Епідемія перекриття»

Москаль просить поліцію порушити кримінальні справи за фактом перекриття автодоріг провокаторами.

Що робити з мовами в Україні

Питання мов у нашій країні останнім часом мало виключно політичний характер. Саме це питання використовувалося багатьма штабами партій, особливо перед виборами.

Сусідські війни

У нас знову проблеми з сусідами. І новий виток протистояння між Україною та Угорщиною стався через закарпатців. Не всіх, звичайно, а тих, хто захотів собі угорський паспорт.

У Виноградові у двір депутата міськради   Еліси Сідей кинули гранату

Вибухом пошкоджено фасад будинку. Це сталося сьогодні вночі.

Про що захисники "набки" домовилися з мером Андрієвим

Сьогодні представники ініціативної групи #savenabka передали пропозиції та вимоги до «Проекту капітального ремонту набережної Незалежності в Ужгороді» особисто міському голові в руки.

Ужгородському лісовому господарству підтвердили сертифікацію

Оцінка відповідності системи ведення лісового господарства міжнародним стандартам – так коротко можна назвати систему сертифікації за міжнародною схемою Ради розпорядників лісів, яку іще іменують Лісовою опікунською радою (ЛОР — Forest Stewardship Council, FSC). Ця міжнародна некомерційна неурядова організація через відповідні свої структури гарантує незалежність, неупередженість та об’єктивність оцінки ведення лісового господарства у будь-якій країні. Експерти вкотре підтвердили: діяльність держпідприємства «Ужгородське лісове господарство» є прозорою і відповідає міжнародним вимогам.

Письменник та фотохудожник Аркадій Шиншинов дочекався уваги преси

Ну шо, дорогі друзяки-читачі, бабка Анця дочекалась заслуженої уваги і вийшла на папір

Міжнародна туристична виставка «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018» зібрала рекордну кількість закордон

У п’ятницю, 20 вересня, в Ужгороді у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» урочисто відкрили XVII Міжнародну туристичну виставку «Тур’євроцентр Закарпаття – 2018». Почесну місію дати старт масштабному івенту виконали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Долучилися до визначної події дипломати, керівники обласних установ і відомств, органів державної влади та місцевого самоврядування.

«Ясінянське ЛМГ» проводить моніторинг, охорону   рідкісних рослин

Державна лісова охорона Ясінянського лісомисливгоспу піклуються про збереження і розвиток унікальних природних комплексів у державному лісфонді.

Житель Скотарського поневолив свою товаришку

За фактом незаконного позбавлення волі 41-річної мешканки Воловця розпочате слідство. Відносно жителя села Скотарське вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат