Тимчасова переправа може руйнуватися, але буде відновлюватися поки не збудують міст

21.10.2023 22:09 ПОДІЇ

Тривають роботи з відновлення альтернативної тимчасової переправи через річку Тересва на Тячівщині, яка була частково зруйнована через значне підвищення рівня води, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Дав доручення невідкладно забезпечити максимум необхідної техніки та працівників у режимі 24/7 для відновлення переправи.

Зранку рух транспорту повинен бути відновлений. Це проконтролюю особисто.

Ми попереджали, що переправа є тимчасовою та альтернативною для полегшення руху автодорогою державного значення Н-09, що вона буде працювати до тих пір, поки Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Закарпатській області не збудує міст.

Звертали увагу краян, що через підвищення рівня води переправа буде частково руйнуватися, однак ми будемо її відновлювати, поки Служба не збудує міст.


Потрібно, щоб екстрені служби, місцеві мешканці та транзитний транспорт могли їздити коротким шляхом, тому переправа буде функціонувати і відновлюватися щоразу, якщо це буде потрібно, поки Служба відновлення та розвитку інфраструктури в області не збудує міст.

ОКРЕМО НАГОЛОШУЮ: на облаштування та відновлення переправи НЕ ВИТРАЧЕНО ЖОДНОЇ ГРИВНІ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ.

Переправа облаштована за ініціативи ОВА та наших громад для людей і зручності їхнього пересування.

Дякую краянам, справжнім фахівцям і патріотам, які в критичній ситуації не залишають громаду в біді, об’єднуються та разом із нами в режимі 24/7 власними руками повертають її до звичної життєдіяльності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат