Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8700, 20

Геннадій Москаль передчасно хвилюється, кажуть у дорожньо-експлуатаційній компанії ТОВ «ПБС»

Учора голова Закарпатської ОДА звернувся до автодорожньої компанії «ПБС» з вимогою розпочати ремонт доріг. В іншому випадку пригрозив скасувати тендери. На роздуми Геннадій Москаль відвів ремонтникам тиждень.

В Ужгороді ділили кошти між лікарнями міста на лікування мешканців Чопа

Відповідно до переданої містом Чоп субвенції лікувальним установам Ужгорода на засіданні виконкому Ужгородської міськради затвердили розподіл коштів між закладами на здійснення видатків місцевого бюджету на 2018 рік.

Німецькі журналісти в Ужгороді – про сучасні стандарти журналістики

У четвер, 13 вересня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з німецькими журналістами. Інго Петц та Клеменс Шьол подискутують на такі теми:

Молодики із символікою "Національного корпусу" зруйнували огородження на Набережній Незалежності

Сьогодні ввечері група невідомих молодиків, приблизно 30 осіб, із символікою на футболках "Національний корпус", зруйнували загородження будівельного підрядника. З цього приводу група Save Uzhhorod оприлюднила заяву.

Активісти назвали топ корупційних витрат міського голови Ужгорода

Неабиякого резонансу набула ситуація, яка склалася довкола капітального ремонту Набережної Незалежності в Ужгороді.

На трасі Київ-Чоп в селі Ракошино загинув мотоцикліст

Сталася ДТП на виїзді з села Ракошино Мукачіавського району. Мотоциклист без шолома вдарився в зад грузового автомобіля, помер миттєво.

Водій перевозив продукцію, походження якої пояснити не зміг

Сьогодні, близько 10-ї години, під час несення служби на дорожній станції Велика Копаня патрульні зупинили авто Renault за порушення правил дорожнього руху.

Лісівники Берегівщини відновили стародавній колодязь

У рамках роботи благоустрою територій, акцій «За чисте довкілля», «Розчистимо лісові джерела» в Берегуйфалівському лісництві державного підприємства «Берегівське лісове господарство» облаштовано колодязь, який знаходиться в селі Ремети, однак прилягає до лісового фонду.

Троє чоловіків обкрадали приватні будинки у Порошкові

Троє жителів Порошкова обкрадали будинки, у які власники приїжджали лише на вихідні.

Мер Андріїв запрошує всіх на зустріч з приводу ремонту Набережної

Сьогодні біля мерії небайдужі ужгородці влаштували "мовчазну акцію протесту". Учасники хотіли спілкування з Андріївим. Однак, останній вискочив з будівлі ради через чорний хід.

Берегово запрошує на свято лісівників

У рамках заходу проводитимуться всілякі конкурси-розваги, майстер-класи, ігри та інше.

Соціально-економічне становище Закарпаття за даними статистики

Населення. На 1 липня 2018р. в області, за оцінкою, чисельність наявного населення становила 1256,9 тис. осіб. Упродовж січня–червня 2018р. мало місце загальне зменшення населення на 1210 осіб.

Медики США десантуються із спецзавданням на території Закарпаття

Безкоштовні медичні обстеження проведуть лікарі зі США у десятку населених пунктів Закарпатської області (ГРАФІК)

Прес-секретар закарпатських лісівників скаржиться на наклепи, які на неї зводять у публічному просто

Прес-секретар Закарпатського облуправління ЛМГ скаржиться на наклепи, які на неї зводять у публічному просторі. Юлію Давидову безпідставно звинувачують у фальшуванні інформації про експорт лісу із Закарпатті до ЄС, погрожують та компроментують. У разі продовження тиску Давидова має намір подати до суду.

Вище неба: Валерій Мурга взяв з собою на Говерлу закарпатських лісівників, журналістів та активістів

Найвища вершина України випробувала на міцність рівень фізичної підготовки і витривалість закарпатських лісівників та журналістів

Закарпатку, яка збирала в лісі гриби і заблукала, знайшли івано-франківські рятувальники

Уночі 8 вересня до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення, що під час збору грибів в районі гора Сивуля заблукала 31-річна мешканка села Ганичі Тячівського району.

У Виноградівському районі на пожежі виявлено тіло людини

10 вересня о 09:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків на вул. Тюльпанів, що   у с. Вербовець Виноградівського району.

Газету "Новини Закарпаття" будуть реформувати

Згідно Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ»   на голосування в облраду буде винесено проект рішення «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, засновниками (співзасновниками) яких є Закарпатська обласна рада та Закарпатська обласна державна адміністрація». Проект планується затвердити на 12-й сесії облради сьомого скликання.

В Ужгороді встановлюють пам’ятник жертвам голодомору

Сьогодні на Набережні Незалежності почали встановлення пам'ятника жертвам голодомору.

В Ужгороді пройшов великий міжнародний гандбольний турнір Кубок Карпат

Протягом трьох днів 7—9 вересня у СК «Юність» проходили змагання традиційного міжнародного турніру з гандболу «Кубок Карпат», пам'яті почесних працівників гандболу Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат