Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8660, 20

Співвітчизники відвідали закарпатця, який вже 7 років сидить у єгипетській буцегарні

Аби добитися цього візиту, український журналіст Роман Бочкала разом із народними депутатами України Іриною Сусловою, ужгородцем Робертом Горватом та експертом з питань моніторингу умов утримання у неволі Володимиром Шурдуком прилетіли до єгипетської столиці.

Говерла: 33-річний Олександр Светляков найвищу гору України підкорив на ходулях

Із гірської прикарпатської бази до вершини Говерли Олександр Свєтляков вирушив здійснювати свою мрію. Він вирішив довести і собі, і людям, що – людські можливості необмежені, тож, якщо справді чогось бажаєш, можливе все.

На трасі Київ-Чоп загинула школярка з Ужгорода

Разом з іншими дівчатами, вона переходила дорогу пішохідним переходом.

Прокуратура Ужгорода хоче усунути Богдана Андріїва з посади мера

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду повідомила про те, що до суду надійшло клопотання з боку правоохоронців про відсторонення мера Ужгорода з посади, яку він обіймає з листопада 2015 року.

На Воловеччині завершено ремонт дороги «Гукливе – Скотарське»

У Воловецькому районі підрядник завершив капітальний ремонт автомобільної дороги районного значення «Гукливе – Скотарське».

На Виноградівщині перевозили контрабанду на підводі

Так, учора ввечері у ході перевірки інформації про можливу протиправну діяльність на кордоні, прикордонники Мукачівського загону спільно з співробітником   внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби запобігли спробі незаконного переміщення через кордон великої партії тютюнових виробів.

У неділю в Берегові урочисто відзначили День працівника лісу

Свято було організовано у кращих лісівничо-угорських традиціях саме завдяки зусиллям директора Берегівського держлісгоспу Богдана Шойного, який учора святкував не тільки професійне свято, але і День народження!

Машина із закарпатськими номерами потрапила в аварію в Росії. Троє загиблих

Четверо закарпатців загинуло в результаті лобового зіткнення
мікроавтобусу "Mercedes Sprinter" з фурою У Ленінградській області. Від цього Мерседес із закарпатськими номерами, в якому їхало п'ятеро закарпатців, злетів з дороги.

В Ужгороді знову можна буде спостерігати за зорями з телескопів

Сьогодні, в неділю, 16 вересня, до 1125-річчя Ужгорода, на площі Театральній можна буде спостерігти за зорями з телескопів.

В Ужгороді пройдуть «Монологи над Ужем»

З 22 до 25 вересня в Ужгороді відбудеться Перший Міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем». Проект приурочений до Дня Ужгорода і має на меті представити глядачам сучасні форми театрального мистецтва. Вистави показуватимуть на Малій сцені драмтеатру та у приміщенні театру «Бавка».

«Набка»: Громадські слухання провалилися. Протистояння триває

Вже понад місяць триває протистояння ужгородців та міської ради щодо питання реконструкції набережної Незалежності, або як її з покоління в покоління називають ужгородці — «Набки».

На Днях міста все-таки буде делегація зі Словаччини

Віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші таки приїде на ці вихідні до Ужгорода на святкування Дня міста. Про це днями повідомили в мерії міста Кошице: «Делегацію міста Кошице на Днях Ужгорода очолить заступник мера Кошице Рената Ленартова. Також до Ужгорода приїде і колишній мер Кошице, а нині віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші. Спочатку у нього виникли труднощі з візитом до Ужгорода через щільний робочий графік, однак Раші таки знайде можливість навідатися до Ужгорода».

Головна галузь Закарпаття опинилася під загрозою знищення

В уряді часто вигадують схеми для наповнення бюджету, однак часом це доходить до абсурду. Наразі сокира нависла над самою лісовою галуззю. А все через те, що перед тим, як піти у літню відпустку, депутати Верховної Ради 10 липня ухвалили Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств», яким була внесена поправка до Податкового кодексу України, що передбачає земельний податок на всі лісові землі України.

В Ужгороді є лабораторія США з виготовлення хімічної зброї?

Цього тижня виник міжнародний скандал. Колишній міністр Державної безпеки Грузії Ігор Гіоргадзе повідомив про те, що на території Грузії та України діють таємні лабораторії США, де проводять біохімічні експерименти над людьми.

Крутий позашляховик трагічно завершив автопробіг у глибокій карпатській ущелині

На Закарпатті двоє туристів зірвалися на позашляховику в ущелину і загинули

За фактом трагічної ДТП у Рахові поліція розпочала розслідування

Учора, 14 вересня, в обідню пору в Рахівську поліцію надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими в місті Рахів.

Ужгородці змусили мера втікати

Напевно, мер Ужгорода і не сподівався, що ужгородці так обізляться на нього через якийсь ремонт набережної. Цього тижня з сотня ужгородців уже навіть блокували будівлю мерії і мер втік.

У Ракошині мотоцикліст без шолома вдарився головою у вантажівку і загинув

«11 вересня на трасі Київ—Чоп, у межах села Ракошино на Мукачівщині, водій мотоцикла не впорався з керуванням і допустив зіткнення з вантажівкою, яка рухалася попереду», — йдеться в поліцейському зведенні.

Американські та закарпатські лікарі проведуть безкоштовний огляд, аналізи та консультації

Протягом наступного тижня, з 17 по 21 вересня, в Закарпатті працюватиме міжнародна медична місія: американські та закарпатські медики проводитимуть комплексне обстеження мешканців сіл та міст регіону.

Голову Хустської райради після року очікувань поновили на роботі

Ще наприкінці липня минулого року депутати Хустської райради більшістю голосів звільнили з посади свого голову Олександра Пацкана.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат