Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8580, 20

У Чопі пройдуть збори православного військового духовенства

З 16 по­ 19 жовтня в Чопі пройдуть щорічні збори православних військових капеланів з усіх регіонів України.

Врятувати Аніту: винні досі не покарані

Чергове засідання у справі Аніти Білей пройшло сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді. Двоє підозрюваних – працівники товариства «Агромікс», які здійснювали вирубку дерев. Їх притягують до кримінальної відповідальності за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Під час допиту вину визнають, однак наполягають, що заходи безпеки не порушували.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на території області, населення сповіщатимуть по СМС

Сьогодні, 2 жовтня, відбулося підписання меморандуму про співробітництво між Закарпатською обласною державною адміністрацією та ПрАТ «ВФ Україна» ТМ Vodafone.

На Воловеччині зросла популяція бобрів

Бобер — рід великих водних гризунів з перетинчастими лапами, широким плоским хвостом і густим, водонепроникним хутром. Тварин не було помічено на Воловеччині протягом останніх восьми років.

1 жовтня поліцейські затримали 15 нелегальних мігрантів із Азії

Учора, 1 жовтня, в районі села Мирча поліцейські затримали 10 нелегалів, серед який було 2 жінок.

На Свалявщині незаконно добували мінеральну воду

В Поляні затримано службову особу одного з товариств району, яка протягом двох років видобувала мінеральну воду без належних на те документів.

В осінньому призові плановий показник призовників збільшено на понад 60%

З жовтня в Україні стартувала осіння призовна кампанія, яка ознаменувалася збільшенням планового показника щодо кількості призовників на понад 60% та, відповідно, терміну призову на строкову військову службу з двох до трьох місяців. Про це під час брифінгу у Закарпатській ОДА повідомив голова обласної призовної комісії, заступник голови облдержадміністрації Володимир Колесніков.

Ужгородський водоканал піднімає ціни на воду та водовідведення

З 1 жовтня послуги КП «Водоканал м. Ужгорода» вводить нові тарифи.

На Ужгородщині горів приватний будинок - є загиблий

29 вересня у селі Гайдош сталася пожежа. Горів будинок 48-річного місцевого жителя.

Ярош: "Треба буде "завалити" Медведчуків, Вілкулів, Мураєвих, зробимо це, не задумуючись"

"Був, є і буду бандерівцем": сьогодні Дмитро Ярош святкує свій День народження. На фото: Голова СБУ Василь Грицак вручив державні нагороди бойовим командирам українського добровольчого руху

16 сіл на Ужгородщині залишилися без газу

Через несанкціоновані земельні роботи працівників сільськогосподарського товариства в селі Дубрівка сьогодні залишилося без газу 2 тисячі 978 будинків..

Вулицю Шумну в Ужгороді вже асфальтують

Вулицю Шумну, ождну з центральних транспортних артерій Ужгорода, почали ремонтувати ще на початку липня цього року. На реалізайцію ремонту з місцевого бюджету виділили 19, 6 мільйонів гривень.

Пришти бабки Анці

Бабка Анця та Марька з Копачинського берега…

ТГМ — taticek та некоронований король, який подарував Закарпаттю «золоте двадцятиліття»

На початку 1919 року закарпатську землю зайняла чехословацька армія, а вже у травні збори в Ужгороді виступили за входження краю до складу Чехословаччини. У червні 1920-го за Сен-Жерменським договором Підкарпатська Русь, чеською Zeme Podkarpatoruska, стала окремою адміністративною одиницею країни, що асоціювалася із яскравою постаттю Масарика, першого Президента Чехословацької Республіки.

Дев’ятиповерхівка із сотнями квартир руйнується   просто на очах

Ужгородська дев’яти­поверхівка на вулиці Заньковецької — із ряду відомих колись «Народ» і «Партія», «Єдині» — в аварійному стані (будинки 3, 7, 9). Вже не перший рік мешканці дому просто волають про катастрофічний стан будинку, починаючи від підвалу і закінчуючи дахом, на якому через відшарований руберойд і не облаштовані ливнівки, під час дощів заливає квартири...

Олексій Сапронов: Альтернативи консолідації та пошуку компромісу немає

Керівник Закарпатського обласного осередку партії «Основа» Олексій Сапронов поділився враженнями від з’їзду партії в Києві.

Москаль заборонив закарпатським держлісгоспам продавати дрова за кордон

Голова Закарпатської ОДА підписав розпорядження «Про експорт деревини паливної державними лісогосподарськими підприємствами Закарпатської області», яким рекомендує обласному управлінню лісового та мисливського господарства заборонити держлісгоспам здійснювати експорт паливної деревини у вигляді колод та полін.

20-річний грибівник випадково застрелив 50-річного чоловіка

У четвер ввечері мешканець села Грабово на Мукачівщині знайшов у чагарнику в урочищі «Товстий» чоловіка з вогнепальним пораненням. Одразу ж подзвонив у поліцію.
Правоохоронці з'ясували, що сценарій драми був доволі типовим і сумним

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат