Поліцейським, який скоїв п’яну ДТП в Ужгороді, є співробітник УСР Ігор Штаєр

30.10.2023 13:53 ПОДІЇ

За кермом сірого кросовера NISSAN X-TRAIL 2017 року випуску, на держномерах AO9916BO, який 26 жовтня спричинив аварію з іншим легковиком в Ужгороді, є співробітник Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Ігор Штаєр.

Про це повідомляє Закарпаття онлайн. Видання також отримало інформацію про наміри звільнити І. Штаєра заднім числом.

"Відповідно до неофіційної інформації, що її Закарпаття онлайн отримало з власних джерел у правоохоронних органах, винуватець тієї ДТП Ігор Штаєр, був не просто напідпитку, а перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Настільки сильного, що не контролював не тільки свої дії за кермом автівки, а й, навіть, те, що говорив – зокрема, ностальгуючи за способом життя в Російській Федерації.

Треба віддати належне працівникам патрульної поліції, які прибули на місце події документувати злочин. Попри те, що п'яний водій, що скоїв аварію, яка могла мати суттєво складніші наслідки, виявився їх колегою та відмовився пройти процедуру освідчення на стан алкогольного сп'яніння, вони склали відповідний протокол.

Відео з бодікамер патрульних могло б продемонструвати суспільству багато цікавих нюансів поведінки п'яного правоохоронця, однак, за нашим переконанням, такий крок мав би бути зроблений самими правоохоронцями, а не журналістами", - повідомляє Закарпаття онлайн.

Раніше ми повідомляли, що в Ужгороді п’яний поліцейський спричинив ДТП.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат