Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8540, 20

Відповідальність за порушення законодавства з прикордонних питань стала більш жорсткою

Майже 3000   порушень законодавства з прикордонних питань зафіксували від початку року прикордонники   Мукачівського загону. У результаті чого до адмінвідповідальності було притягнено 2675 осіб та накладено штрафів на понад 3 мільйони гривень.

Понад півтори сотні фахівців зібрав інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи»

Сьогодні, 10 жовтня, в Ужгороді в культурно-історичному центрі «Совине гніздо» розпочав роботу IV міжнародний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи». Цього року до масштабного івенту долучилися понад півтори сотні фахівців.

В Ужгороді дві жінки з Хуста обікрали в маршрутці дівчину

Поліцейські Ужгорода завдяки свідомим громадянам упіймали жінок, що обікрали дитину в маршрутці.

Лісівники оприлюднили ціни на дрова в різних лісництвах

Ціни на дрова вказані до державних лісогосподарських підприємствах без врахування ціни на їх довоз та без врахування ПДВ – 20%.

Москаль: «Ужгородське військове лісництво експортує деревину закордон, замість того, щоб відправляти

Державне підприємство «Ужгородське військове лісництво», яке має 9 тисяч 828 гектарів лісу, починаючи з 2016 року, 42 рази експортувало деревину в країни Євросоюзу.

На Закарпатті протягом тижня зафіксовано 2401 звернення до медиків через ГРВІ

З 1 жовтня 2018 року   в Україні розпочався сезон захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції, який триватиме до кінця травня 2019 року.

У Великому Бичкові чоловік з палицею напав на поліцейських

7 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 23-річного жителя Великого Бичкова. Чоловік розповів, що наніс ножові поранення особам, які намагалися проникнути до його будинку.

Рятувальники відшукали заблукалих поблизу Говерли тернопільських освітян

О 21:30 7 жовтня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Говерла, заблукала група туристів.

В районі гори Петрос загинув львівський турист

6 жовтня під час проходження туристичного маршруту в районі г. Петрос групи туристів з 15 осіб, у одного з них, мешканця м. Львів 1963 року народження, різко погіршилося самопочуття.

Ужгородський Водоканал оприлюнив офіційну інформацію про нові тарифи на водопостачання та водовідвед

Деякі видання подали застарілу інформацію про нові тарифи на воду. КП Водокнал поширив актуальну інформацію про нові тарифи

Нам не потрібно вступати у жодні військові союзи

Останнім часом все частіше мова йде про необхідність вступу України до НАТО. Звичайно, що колективний захист має свої переваги. Однак у час зростання загрози глобального військового протистояння варто таки задуматися щодо статусу України щодо приєднання до того чи іншого військового блоку.

Площа Петефі: Сіті-лайти встановлені незаконно

Майже непомітно на площі Петефі замість дерев з'явився ряд рекламних сіті-лайтів. В соцмережі піднявся шум обурення і міська рада не забарилася з відповіддю:

В Ужгороді пройшов масовий міжнародний турнір із петанку — «Каштан-2018»

В Ужгороді протягом трьох днів майже 100 спортсменів з семи країн Європи та США взяли участь у традиційному міжнародному турнірі з петанку «Каштан».

«Свіча догоріла. Душа відлетіла…»

…Пообіднє 3 жовтня. Телефонний дзвінок від Михайла Фединишинця — і крізь сльози його тяжкі, як гори, слова:
— Щойно помер батько…

Ремонт набережної Незалежності. Почали

В Ужгородській міськраді відбулася прес-конференція щодо ремонту набережної Незалежності. Мер Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що влада готова врахувати всі зауваження активістів.

Всі 10 «Електронів» уже в Ужгороді. Маршрут № 20 змінено!

В обласному центрі протестували нові комунальні автобуси, а також водіїв. П’ять автобусів уже на обліку та застраховані, ще два транспорти оглядають спеціалісти, щоб скласти акт передачі.

Лісівники Закарпаття відходять від суцільних рубок

На телепередачі «Громадський контроль» на ТРК «М-студіо», головною темою якої було обговорення лісовідновлення та лісовідтворення, пріоритетні напрямки лісового господарства, розвиток туризму та рекреації й розвиток деревообробної галузі в області розповів начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга.

Закарпаття презентує туристичну галузь краю на Міжнародному салоні

3-5 жовтня у м. Київ проходить щорічний Міжнародний туристичний салон «Україна». Цього року виставка ювілейна – 25-та і присвячена темі гастрономічного туризму. Від попередніх заходів нинішній вирізняє вибір організаторів на користь стендів з екологічно чистих матеріалів.

На Перечинщині стався витік нафти

Вчора, 4 жовтня 2018 року, до Державної екологічної інспекції у Закарпатській області надійшла телефонограма від ДПРЧ-1 про витік нафтопродуктів у потічок с. Туриця Перечинського району.

"Міська влада знову бикує і випробовує терпіння, порушуючи всі обіцянки"

Попри те, що вже нашою групою налагоджені контакти для консультацій з фахівцями з Дармштадту, з Міністерства культури Словаччини, з чеськими експертами, що мають досвід підготовки об'єктів ЮНЕСКО — міська рада попри всі обіцянки вирішила знову вибрати самостійно мощення для пішохідної зони, ліхтарі, лавиці та урни, - повідомляється у групі Save Uzhhorod.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат