Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8520, 20

На українсько-румунському кордоні прикордонники припинили спробу контрабанди

Спроба контрабандистів переправити через кордон 4000 пачок сигарет виявилася марною. На заваді зловмисникам стали прикордонники Мукачівського загону.

У Дубовому нетверезий водій насмерть збив людину

Учора, 14 жовтня, до чергової частини Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в селі Нересниця Тячівського району, неподалік місцевої АЗС, сталася ДТП з потерпілими.

У Міжгір’ї через ревнощі чоловік забив до смерті свого знайомого

Учора, 14 жовтня, ввечері в Міжгірське відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено у непритомному стані людину, яка померла під час надання їй медичної допомоги.

Клімкін в Ужгороді: осіб з подвійним громадянством не виселятимуть з України!

Сьогодні (в суботу, 13 жовтня) в Ужгороді відбулося позачергове засідання правління товариства угорської культури Закарпаття, на яке угорці запросила міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Для журналістів зустріч була зачиненою, однак після представники обох сторін дали прес-конференцію. Павло Клімкін сказав, що розмова була вкрай відверта і детальна і дала йому розуміння, яких кроків варто вжити аби допомогти угорській громаді на Закарпатті.

Пришти бабки Анці

Бабка Анця і питання ідентифікації.

Що коїться з лісами в Закарпатті — розповів головний лісівник області

Навколо лісу багато розмов. І постійні скандали. Нещодавно репортери одного з центральних телеканалів виявили, що незаконними рубками в Закарпатті займаються навіть… монахи одного з монастирів.

Чи потрібно карати закарпатців за наявність паспортів іншої держави

Психоз навколо подвійного громадянства і намагання карати закарпатців за наявність паспортів інших держав є провокацією з метою налаштувати закарпатців проти влади України.

Площа Петефі й сітілайти. Перемога за ужгородцями

Майже непомітно на площі Петефі протягом кількох тижнів замість дерев з’явився ряд рекламних сітілайтів. У соцмережі знялося обурення, і міська рада не забарилася з відповіддю. Богдан Андріїв розпорядився, аби правоохоронні органи з’ясували ситуацію з самовільно розміщеними сітілайтами на площі.

Трамінер, Розе та «Країна мрій». Олег Скрипка виготовлятиме вино на Закарпатті

Трамінер і Розе з винограду сорту Піно Нуар виготовлятиме на Закарпатті Олег Скрипка.

Важливі для держави питання повинні приймати самі громадяни

На жаль, в Україні інституції влади повністю перейняли на себе функції вирішення глобальних для країни питань. Все приймається постановами уряду, рішеннями парламенту чи указами президента. І повністю ігнорується думка самого народу. Логічно було б відновити референдуми з глобальних для держави питань.

«Зігрій захисника»

14 жовтня з 12 год. на День Захисника України в обласному центрі на Слов'янській набережній, поблизу пам'ятника А.Волошину будемо пригощати всіх чоловіків гарячим чаєм або кавою.

Колишній угорський міністр став на захист України у конфлікті з Будапештом

Колишній міністр фінансів Угорщини, голова руху "За сучасну Угорщину" Лайош Бокрош підтримав Україну і засудив поведінку угорського МЗС.

На відеоспостереження в Ужгороді виділять 10 млн. грн.

Сьогодні відбулася сесія Ужгородської міськради.

Поліцейські затримали телефонного шахрая, який затероризував закарпатців

Поліцейські Ужгорода затримали жителя Сумщини, який виманив у пенсіонерів   близько 600 тисяч гривень.

Автобус у Мукачеві спалив місцевий юнак

Поліція встановила особу, причетну до загорання автобуса в Мукачеві. Правоохоронці з’ясували, що 12-річний хлопчик, граючись із запальничкою, підпалив автобус. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження, призначені необхідні експертизи.

Берегівські поліцейські розшукали чоловіків, які побили місцеву жительку

Спеціалісти Берегівського відділу поліції встановили осіб нападників на жительку райцентру та відкрили за фактом злочину кримінальне провадження

За умисне вбивство ужгородця засуджено до 9 років ув’язнення

В судовому засіданні прокурором доведено, що в серпні минулого року, обвинувачений, в ході конфлікту вдарив товариша ножем в груди. Від отриманої травми 55-річний ужгородець загинув на місці події

За останню добу поліцейські затримали чотирьох п’яних водіїв, один з яких травмував пішохода

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття   задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Великоберезнянському, Рахівському та Виноградівському районах.

30-річний житель Стужиці переправляв нелегалів через кордон

Слідчі Великоберезнянського відділення поліції завершили досудове розслідування справи, що стосується протиправних дій чотирьох іноземців.

Поліція Закарпаття оперативно розкрила розбійний напад на іноземця

Мукачівські правоохоронці оперативно затримали місцевого мешканця, який побив та відібрав гроші в туриста. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України.


 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат