На Мукачівщині зіштовхнулися три вантажівки та легковик

30.10.2023 15:42 ПОДІЇ

ДТП сталася на трасі Н 09 (Мукачево-Рогатин) неподалік села Дунковиця.

За інформацією пресслужби ДСНС, зіткнулися три вантажівки та один легковий автомобіль, який внаслідок потужного удару злетів у кювет. Внаслідок автотрощі дві людини постраждали.

Іршавські рятувальники деблокували одного з постраждалих за допомогою гідравлічного інструменту. Деталі події встановлюють правоохоронні органи.
_______________________________________

За повідомленням пресслужби поліції водій   «IVECO», 51-річний мешканець села Анталовці, рухаючись у напрямку міста Мукачево виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Renault Master», яким керував 41-річний мешканець Львівської області.

Від удару автомобіль «Renault Master» відкинуло в кювет.

Після автомобіль   «IVECO» продовжуючи рух на зустрічний смузі допустив зіткнення ще з одним автомобілем марки «Volkswagen Crafter», під керуванням 25-річного мешканця Тячівщини. Механічних пошкоджень зазнав і четвертий транспортний засіб марки «Skoda».

З місця аварії до місцевої лікарні госпіталізували водіїв «IVECO» та   «Renault Master», останній відпущений на   амбулаторне лікування. Водії інших двох автомобілів не постраждали.

Всіх водіїв освідчено на стан сп’яніння – за кермом вони перебували тверезими.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат