Джерела безперебійного живлення як запорука справного функціонування вашої техніки

admin 31.10.2023 15:01 ПОДІЇ



Усім доводилося стикатися з відсутністю електрики, нехай навіть на найкоротший відрізок часу. Не кажучи вже про блекаути. Дуже вигідно на такий випадок мати джерело безперебійного живлення. Купити у Вінниці, в Києві та інших населених пунктах України його найзручніше в інтернет-магазині Comtrade. Тут ви знайдете великий вибір професійного обладнання з найдостойнішими характеристиками.

Що собою являють і як функціонують джерела безперебійного живлення з каталогу інтернет-магазину Comtrade?

Додаткові джерела живлення являють собою електроприлади, що забезпечують постійне електроживлення різноманітного обладнання. Воно стає особливо актуальним, коли зникає основне електроживлення. Такі пристрої виконують свою функцію своєрідного акумулятора, гарантуючи постійну роботу техніки різних видів, включно з ноутбуками, ПК, свічами, медичними пристроями. Адже в разі припинення живлення це може призвести до великих технічних і навіть більш серйозних проблем. 

gallery-image

Функціонування ДБЖ

Використання безперебійника необхідне для здійснення захисту під'єднаних приладів від несподіваних переривань напруги, її стрибків, збоїв у живленні, перебоїв. Також безперебійники дають можливість продовжувати безперервну роботу в разі несподіваних відключень живлення мережі. Ось як вони працюють:

  • Акумуляторні батареї. Це основа безперебійника. Вони заряджаються в разі підключення тривалого електроживлення і тримають електроенергію у вигляді хімічної речовини.

  • Інвертор. Практично будь-яке джерело безперебійного живлення замовити на сайті компанії Comtrade можна з перетворювачем постійної напруги в змінну. Він забезпечує стабільне живлення приладу.

  • Вузол управління. У безперебійнику є система управління, яка контролює стан основного електроживлення. При відключенні або зменшенні напруги вона перемикає прилад на акумулятор. 

  • Термін автономної роботи. Це відрізок часу, протягом якого безперебійник дає живлення без доступу до електромережі. Визначається він ємністю акумуляторів і потужністю приєднаних пристроїв. 

  • Можливість автоматичного відновлення. Це перемикання приладів на роботу від електромережі при появі напруги. Після цього акумуляторні батареї безперебійника починають інтенсивно заряджатися.

Пропонуємо вам якісні джерела безперебійного живлення замовити онлайн з доставкою по Україні на сайті інтернет-магазину Comtrade. Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю придбаного обладнання та наданих нашими спеціалістами послуг.

gallery-image

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат