На Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні»

18.11.2023 17:58 ПОДІЇ

 

Цими днями на Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні», який організувала Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України" за підтримки ОВА, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Понад 150 представників молодіжного руху з різних куточків країни приїхали до нас, щоб розширити платформу для спілкування, обміну досвідом та ідеями задля формування єдиної команди юної інтелігенції України, котра працює і буде працювати над її розвитком у майбутньому.

До програми форуму увійшли заняття з військово-патріотичного виховання та підготовки населення до нацспротиву, проведення якого забезпечив Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.

Приємно, що молодь орієнтується саме на необхідності й важливості захисту себе, своїх родин, громад, територій і країни у ці складні для неї часи.

Дякую усім, хто долучився до організації цього надважливого заходу, та молоді, яка подолала довгий шлях до Закарпаття, щоб стати частиною нашої великої обʼєднаної родини.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат