Прес RUF LIGNUM R6 – брикетування деревної щепи

admin 17.11.2023 16:05 ПОДІЇ



Для створення паливних брикетів використовуються різноманітні матеріали, наприклад, лушпиння соняшникового насіння, дерев’яна тріска або тирса. Кожен з них має певні переваги та недоліки, проте деревна щепа для створення брикетів використовується найбільш часто.

Особливості преса RUF LIGNUM R6

Прес є ідеальним для перероблення деревної щепи, особливо якщо враховувати, що сировина утворюється у великій кількості на деревообробних підприємствах. По суті, такі брикети є досить екологічними, тому користуються популярністю серед замовників.

Гідравлічний прес RUF LIGNUM R6 може створювати брикети високої якості навіть зі щепи з підвищеною зернистістю. Особливістю обладнання є те, що в процесі брикетування деревної тріски не використовуються додаткові зв'язувальні речовини або сировина. Брикетне паливо після пресування має чітку прямокутну форму та приємний запах.

Якщо говорити про переваги преса, то серед основних можна виокремити:

  • високу ефективність;
  • високу цінність утилізації;
  • створення цінного джерела енергії;
  • оптимальний баланс кисню та вуглекислого газу в брикетах в процесі горіння;
  • низький рівень зношування елементів обладнання.

Прес має низький рівень шуму, тому встановлення навіть декількох одиниць обладнання на підприємстві не зашкодить слуху працівників.

На сайті компанії «РМП Біоенергія» rmpbio.ua можна придбати сучасний та високоякісний прес Ruf Lignum R6 для брикетування деревної щепи. Крім того, прес має тривалий термін експлуатації, а всі витрачені кошти окупляться за короткий час.

Особливості вибору деревини для роботи преса

Щоб отримати паливні брикети, які будуть відповідати всім нормам, потрібно правильно підібрати деревну щепу. Насправді порода дерева не має значення, але, щоб не втрачати якість брикету, краще пресувати одночасно щепу одної породи дерева.

Найбільша продуктивність досягається в процесі пресування трісок з деревини твердої породи. Оптимальна фракція щепи складає від одного до трьох міліметрів, але пресування брикету може відбуватися і з більшою фракцією.

Якщо ви плануєте використовувати деревну щепу для брикетування, краще не змішувати її зі стружкою, адже це може вплинути на якість брикету.

До того ж регулярне брикетування забрудненої деревної щепи може скоротити строк експлуатації самого преса Ruf Lignum R6. На цей фактор також потрібно звернути увагу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат