З нагоди Дня студента до УжНУ завітав заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

17.11.2023 23:39 ПОДІЇ

 

17 листопада з нагоди Дня студента Василь Іванчо зустрівся з майбутніми економістами, аудиторами, фінансистами, податківцями – представниками економічного факультету Ужгородського національного університету.

Оскільки підрозділ готує фахівців, які працюватимуть над розвитком цієї галузі, Василь Іванчо презентував учасникам заходу економічно-фінансовий паспорт Закарпаття.

Він зосередив увагу на загальному обсязі доходу суб'єктів господарювання у порівнянні 2021 і 2022 років та перших півріч минулого й цього року, сплату ПДФО бюджетною сферою, бізнесом, військовими. Суб’єкти господарювання від початку 2023 р. спрямували до обласного бюджету понад 2,2 млрд грн, а це на 28,5% більше у порівняні з аналогічним періодом того року.

Окрім того, детально розглянули надходження коштів до бюджетів за районами, врахувавши територіальне розташування найбільших підприємств області. Говорили й про експорт та імпорт, релокацію бізнесу, індустріальні парки тощо.

«Завжди приємно спілкуватися з молодими людьми, ділитися нашими напрацюваннями та відповідати на їхні питання.

Сподіваюся, що для студентів зустріч була цікавою і пізнавальною. Дякую за запрошення декану економічного факультету УжНУ Віталію Сержанову», — підкреслив Василь Іванчо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат