Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8340, 20

У Виноградові горіли складські приміщення

Сьогодні у Виноградові сталася пожежа в складській будівлі по вул. Вакарова. Для гасіння було задіяно пожежний потяг.

А колись давно "Укрпошта" була таки партнером для газет...

Спілка журналістів і видавці вимагають від Порошенка звільнити главу "Укрпошти". У НСЖУ зауважують, що внаслідок недолугої роботи "Укрпошти" під керівництвом Смілянського, який сам щомісяця має до 1 млн. грн. зарплати, катастрофічно скоротився ринок газетної передплати.

У Виноградівському районі під колесами авто загинув 66-річний велосипедист

Про ДТП зі смертельними наслідками повідомив сам водій.

За минулу добу в області горіли три будинки

Упродовж минулої доби в області горіли дві надвірні споруди та житловий будинок. На одній з пожеж рятувальники виявили тіло   чоловіка.

Відому пісню гурту KAZKA переспівала Мирослава Копинець

На пісню "Плакала" складено вже багато каверів, однак вперше композиція зазвучала по-закарпатськи.

У смерті прикордонника голова Закарпатської ОДА звинуватив бездіяльність депутатів Верховної ради

Сьогодні на Хмельниччині ховають начальника відділу прикордонної служби «Ділове» майора Вадима Березинського, котрого під час інциденту на українсько-румунському кордоні в ніч на минулу п’ятницю переїхав автомобілем контрабандист.

Активісти перекрили трасу Київ-Чоп у Нижніх Воротах

Вимоги мітингувальників: зниження цін на енергоносії, розмитнення авто, ремонт доріг і т. д.

На пожежі у Хустському районі виявлено тіло чоловіка

18 листопада о 06:28 до хустських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу   у житловому будинку, що на вулиці Залізничній у селі Стеблівка. На місце події негайно виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.

Юнацькі команди Ужгорода провели чергові гандбольні поєдинки

16-17 листопада були надзвичайно насиченими на гандбольні змагання в Ужгороді.

Як ужгородці обкрадали сучасну автобусну зупинку (ВІДЕО)

В Ужгороді відкрили надсучасну автобусну зупинку на Митній, 24. Підприємці, які будували цю зупинку, показали відео з камер спостереження, на якому видно, як ужгородці її обкрадали під час будівництва.

Контрабандисту, що задавив прикордонника, суд обрав запобіжний захід (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинець перебуватиме під вартою 60 діб, до остаточного вироку суду.

На Рахівщині загинув 72-річний водій квадроцикла

Між населеними пунктами Косівська Поляна - Луг водій квадроциклу, рухаючись на швидкості, не впорався з керуванням і перекинувся. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Помер прикордонник, якого збив контрабандист

Прикордонник Мукачівського загону, на якого під час виконання ним своїх службових обов’язків   здійснив навмисний наїзд автомобілем мешканець Рахова, від отриманих травм помер сьогодні у лікарні, не приходячи до свідомості.

Поліція затримала контрабандиста, який збив прикордонника

Працівники поліції спільно зі співробітниками опeративно-розшукового управління ДПС розшукали та затримали мешканця Рахова. 34-річний чоловік є підозрюваним у діях проти здоров'я та життя працівника прикордонної служби.

Щодня в Ужгороді ламається по 3-4 ліфта. В кращому випадку...

Найстарішим підйомником Ужгорода є, безумовно, патерностер. Змонтований ще чехами в будівлі нинішньої облдержадміністрації у 1936 році, він працює справно. Що аж ніяк не можна сказати про інші ліфти міста.

Мерія закупила евакуатор. Та чи варто цим вихвалятися?

Цієї середи влада Ужгорода похвалилася купівлею нового евакуатора. Навіть назвали суму — 2 мільйона 400 тисяч гривень. Та цю новину в мережі розкритикували.

За дерибан майна друкарні на Руській посадовці міськради можуть сісти на 12 років

Ми вже писали про відкриття кримінального провадження щодо посадових осіб мерії за фактом незаконного демонтажу шести споруд на вулиці Руській, 13, які перебувають у власності КП «Ужгородська міська друкарня». Двома рішеннями сесії міськради було вирішено передати на викуп три основні будівлі площею 1100 квадратних метрів та демонтувати інші 6 споруд за кошт місцевої казни.

Як подолати бідність в Україні

Нинішні зарплати в нашій країні — це неповага до людей праці. Україна зараз — на жаль, найбідніша країна в Європі. На кожного українця за 2018 рік буде створено валового внутрішнього продукту на суму всього 2 964 долара. Так підрахував МВФ. У той же час в цілому по Європі цей показник багатства націй вдесятеро вищий.

Півмільярда на закарпатські дороги

Уряд виділив рекордну суму для відновлення місцевих автошляхів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат