Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8260, 20

На Міжгірщині капітально відремонтували дорогу до високогірного села Свобода (+ ФОТО)

У Міжгірському районі зроблено капітальний ремонт дороги районного значення «Синевирська Поляна – Свобода».

Поліція розпочала слідство за фактом опору правоохоронцям на Виноградівщині

В одному з кафе Великих Ком'ят, що на Виноградівщині, сталася бійка. На виклик прибули поліцейські. Один з правопорушників у ході спілкування з правоохоронцями почав чинити опір.

На Закарпатті стартувала акція "Нагодуй птахів взимку"

Закарпатські лісівники розпочали традиційну акцію “Нагодуй птахів взимку”. Цього року старт благодійної кампанії розпочав Ужгородський держлісгосп, працівники якого завітали до вихованців Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

Представники австрійської компанії Neuman запрошують закарпатців на співбесіди

Представники компанії Neuman таки проведуть співбесіди в Хусті, Мукачеві та Ужгороді.

В Ужгороді правоохоронці припинили незаконну діяльність підпільного коньячного цеху

Прокуратура та ГУНП припинили протиправну діяльність по виготовленню та продажу контрафактного коньяку "Закарпатський".

Закарпатці відмовляються від встановлення газових лічильників

523 домогосподарства відмовляються допускати газовиків для встановлення побутових приладів обліку за кошти газової компанії. Загалом в області без обліку залишаються 1,2 тис споживачів газу, 692 з яких відключені.

Президент присвоїв трьом закарпатцям почесні звання

Почесні звання з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України присвоїв своїм Указом Президент Петро Порошенко трьом мешканцям Закарпаття.

Рахівський браконьєр намагається поновитись на посаді (ВІДЕО)

Колишній лісничий Утеріцького лісництва, якого підозрюють у вбивстві червонокнижної Рисі, намагається через суд поновитись на посаді. Резонансна справа бере свій початок з осені 2017 року.

До 2021 року в області запрацюють нові пункти пропуску

Реалізація проектів транскордонного співробітництва, які обговорили під час засідання Ради регіонального розвитку області, тісно пов’язані із галуззю інфраструктури. Перелік основних напрямків міжнародної співпраці з країнами-сусідами на найближчі три роки озвучив керівник краю Геннадій Москаль.

Чутки, що з’являються на Закарпатті у зв’язку із запровадженням воєнного стану в окремих областях, н

Інформація про нібито смс- та телефонне сповіщення про призов на військові збори чоловічого населення області віком 18-60 років не відповідає дійсності і носить провокативний характер. На цьому під час брифінгу у Закарпатській ОДА наголосили виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Ярослав Галас та військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Богдан Череміський.

У Поляні відбувся екологічний форум «Поляна – ЕКО 2018»

29 – 30 листопада у селі Поляна відбувся Третій регіональний форум «Поляна – ЕКО 2018». Він був ініційований Регіональною асоціацією органів місцевого самоврядування «Закарпаття – за чисте довкілля».

Москаль: «Балога, маючи десятиліття необмеженої влади, не зробив і п’ять відсотків від того, що роби

Поширена одним із обласних інтернет-ресурсів інформація про слабке освоєння коштів на ремонт місцевих доріг на Закарпатті абсолютно не відповідає дійсності.

В Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор»

У вівторок в Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор».

Як на Закарпатті бунтували «євробляхарі»

Власники автомобілів на іноземній реєстрації провели ряд акцій по всій області. Були перекриті прикордонні пункти пропуску в Малому Березному, Солотвині, Ужгороді, Чопі і частково на КП «Лужанка».

На Закарпатті суд виправдав, спійманого ще в 2015 році на хабарі, ДАІшника

Свалявський райсуд виніс вирок відносно співробітника центру з надання послуг ДАІ. Його звинувачували в отриманні хабара в розмірі 140 доларів ще в 2015 році. Хабар він ніби брав за сприяння в прискоренні перереєстрація автомобіля та виборі номерних знаків.

Нетверезий мешканець Свалявщині їздив на ГАЗ-66 і трощив автомобілі

Працівники Свалявського відділення поліції в порядку статті 208 КПК України затримали мешканця села Родниківка. Рухаючись дорогою на автомобілі «ГАЗ», нетверезий водій пошкодив кілька інших авто. Під час затримання чоловік намагався втекти та чинив опір поліцейським.

У ДТП на Хустщині загинули двоє людей

На об’їзній Хуста водій «Chery Amulet» виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся із «Audi A5». Водій та його донька, що була на пасажирському місці «Chery» загинули на місці.

Зниження тарифів тільки покращить надходження до бюджету

Це замкнуте коло — тарифи ростуть і, відповідно, росте заборгованість населення зі сплати за комунальні послуги. Тарифи ж повинні бути такими, щоб сукупна вартість комунальних платежів була посильною для доходів сім’ї.

Працівники поліції Тячівщини затримали причетного до розбійного нападу на пенсіонерів

Слідчі Тячівського відділу поліції повідомили 45-річному мешканцю району про підозру в скоєнні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Фігуранта злочину помістили до ізолятора тимчасового тримання

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат