Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу

09.12.2023 19:55 ПОДІЇ

Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

Мені надіслали відеозапис, на якому зафіксована наступна ситуація:

"На землі лежить чоловік у військовій формі, лицем до землі, а на ньому зверху сидить чоловік.Через деякий час приходять правоохоронці, і відеозапис припиняється."

Зі слів користувача мережі Facebook під ніком "Vova Goblak", співробітник Мукачівського ТЦК та СП у стані наркотичного сп'яніння розмахував перед ним ножем, але був ним же затриманий.

За отриманою мною інформацією, військовослужбовець раніше працював разом з особою, на яку здійснювався напад, але був звільнений через вживання наркотиків.

Проходячи повз минулу роботу, знову ж таки у стані наркотичного сп'яніння, співробітник ТЦК вирішив помститися за звільнення. Прийшовши на роботу, він намагався вдарити пана Володимира ножем, але, на щастя, йому це не вдалося.

На вказаного військовослужбовця відкрите кримінальне провадження, але виникає питання, як даний військовослужбовець отримав сертифікат нарколога?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат