Монтаж модульного мосту через Тересву тривав усього 64 дні

27.11.2023 11:30 ПОДІЇ

На Тячівщині запустили цілодобовий рух для легкових автомобілів та спецтранспорту новозведеним модульним мостом через річку Тересва на дорозі державного значення Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Поки що проїзд дозволений з обмеженням маси транспортних засобів до 3,5 т. Після завершення робіт з підсилення мосту тут дозволять рух і для вантажних авто, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Це перша конструкція такого типу, збудована на Закарпатті, а її монтаж тривав усього 64 дні.

Кілька днів тому мостовики завершили монтаж останньої частини конструкції. І поки тривали інші роботи – влаштування під’їздів до мосту, встановлення огородження тощо, паралельно фахівці проводили перші тестування переходу на міцність.

Усього конструкція має 7 секцій: чотири – по 27 метрів і по одній секції довжиною 45, 37 та 30 метрів, загальна довжина – 226,7 метрів.

Модульний міст забезпечить повноцінний проїзд на цій ділянці, адже здатен витримати навантаження до 40 тонн.

Вдячні всім, хто був дотичний до будівництва мосту. Це показовий результат спільної і злагодженої роботи величезної кількості людей заради зручності і безпеки закарпатців та гостей області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат