На Закарпатті відкрили модульний міст через Тересву

admin 26.11.2023 08:42 ПОДІЇ

Нарешті завершено будівництво модульного транспортного мосту через річку Тересва на Тячівщині

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.
Сьогодні відкриваємо проїзд транспорту у легковому режимі з обмеженням маси транспортних засобів до 3,5 т цілодобово. Інженери встановили міст довжиною 226,7 пог. м з нормативним навантаженням до 40 тонн. Водночас облаштували під’їзні шляхи та встановили вказівні й обмежувальні знаки.

Незабаром після завершення окремих робіт проїзд транспорту буде дозволено у штатному режимі з обмеженням маси транспортних засобів до 40 т.

Разом нам вдалося виконати критично важливе завдання для Закарпаття, адже державна дорога Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів з'єднує три західні області й повинна функціонувати безперебійно, без впливу зміни рівня води у р. Тересва.

Щиро дякую Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області, команді інженерів, правоохоронцям і працівникам екстрених служб за чітку, злагоджену й ефективну роботу.

Цей проєкт є безпрецедентним для нашого краю та реалізований людьми для людей, - написав Віктор Микита в соцмережах.
Нагадаємо, що колишній міст через річку Тересва завалився через перезавантажений автомобіль. Для проїзду автотранспорту було споруджено тимчасову паромну переправу, але піднятті рівня води в річці вона руйнувалася.

admin

ТЕГИ : Міст, Микита, Тересва

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат