Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8120, 20

Велика провокація тячівського активіста?

Як повісити свої упущення на Мургу або що насправді заважає «поганому танцюристу» Шелембі?

На Рахівщині 6-річна дівчина ледь не спалила будинок

Учора, 2 січня, в селі Костилівка на вул. Підгірній в помешканні 51-річного жителя сталася пожежа.

Валерій Мурга: «Лісівники Закарпаття цілеспрямовано працюють у природоохоронному напрямку задля їх з

Праліси – недоторкані ділянки, які існують і розвиваються під впливом природи. Завдяки цьому вони мають високу життездатність, стійкі проти несприятливих впливів, забезпечують надзвичайно важливі екосистемні послуги.

Мукачівський держлісгосп забезпечує зростання прибутків своїм працівникам (ВІДЕО)

Мукачівський держлісгосп забезпечує зростання прибутків своїм працівникам. За підсумками цього року, середня заробітна плата на підприємстві становить 10 тис. 178 грн.

Закарпатські митники вилучили 25 кг бурштину

В зону митного контролю пункту пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав автомобіль «Mercedes-Benz», реєстраційний знак України. Для проходження митного контролю водій, громадянин України, обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив, що переміщує предмети, які не підлягають обов’язковому письмовому декларуванню або обкладенню митними та іншими платежами чи зборами, і на переміщення яких через митний кордон України не встановлено заборон чи обмежень.

В Закарпатській області залишаються знеструмленими 11 сіл

Більшість аварійних обривів ліній електропередач (ЛЕП), що виникли в трьох районах Закарпаття в ніч на середу внаслідок налипання мокрого снігу й падіння дерев, були ліквідовані ремонтними бригадами «Закарпаттяобленерго» протягом учорашнього дня.

На Берегівщині посварилися два водія, один з них застосував вогнепальну зброю

Учора, 2 січня, о 15.00 год. в поліцію Берегова надійшло повідомлення від жителя села Гать Берегівського району. Заявник повідомив про те, що невідома особа вчинила стрілянину на дорозі.

На Закарпатті при отриманні 8 тис дол хабара викрито начальника ЖКГ у Тячеві

Прокурорами регіональної прокуратури спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки НП України задокументовано злочинну діяльність начальника виробничого управління житлово-комунального господарства районної ради, який вимагав 21 тис дол США.

На Міжгірщині чиновник вкрав 80 тис. на берегоукріпленні

На Міжгірщині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно службовця водного господарства, який розтратив більше 80 тис грн виділених на капітальний ремонт берегоукріплення.

Під час спалювання сміття, стався вибух. Важко травмовано 58-річну жінку

Сьогодні о 9-й ранку на території дворогосподарства 58-річної жительки села Дубриничі, Перечинського району, стався вибух.

В Ужгороді чоловік намагався підірвати себе гранатою

Під час перемовин керівництво поліції області вмовило чоловіка здатися.

Ужгородців запрошують визначитися з назвами вулиць міста

Ужгородська міська рада запрошує взяти участь у публічних консультаціях.

Через деревопад знеструмлено 35 сіл у трьох районах Закарпаття

До кінця дня електропостачання у всіх населених пунктах має бути відновлене.

У Чинадієві автомобіль влетів у електроопору, загинув пасажир

Це вночі сталося 31 грудня. Водій ВАЗ-2105 не впорався з керуванням. ДТП сталася по вул. Горького.

Новорічна ніч пройшла без особливих порушень громадського порядку

У ніч із 31-го грудня 2018 року на 1 січня 2019 року на території обслуговування патрульної поліції зафіксовано 4 водіїв, які керували транспортним засобом напідпитку. При цьому не трапилося жодної ДТП. Також поліцейські розкрили 2 кримінальні злочини.

Новонароджені-2019: першою стала дівчинка!

Першою цього року в Ужгородському пологовому відділенні народился дівчинка! Черговий лікар відділення Наталія Лесьо розповіла, що дівчинка з’явилась на світ о 1.20 ночі. Кажуть, якщо першою в році народилася дівчинка — то це вірна прикмета миру!

Учора в області сталося дві ДТП зі смертельними наслідками

В одному випадку загинув пенсіонер під колесами квадроциклу, в іншому внаслідок зіткнення трьох автівок загинув водій однієї з них.

В Ужгороді стався розбійний напад на валютника

Сьогодні о восьмій ранку біля супермаркету "Вопак" в районі "Білочка" злочинець з ножем напав на чоловіка, що займається обміном валют.

Сергій Ратушняк: МВФ или масонский валютный фонд - это в чистом виде ВОРОВСКОЙ ОБЩАК.

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук пояснив суть закабалення України фінансовими інституціями

Волонтерів локалізували трьома ділянками в місті...

Нa черговому зaсідaнні міськвиконкому визнaчили три місця, де волонтери офіційно можуть проводити свої aкції тa збирaти кошти: Боздоський пaрк, Підзaмковий пaрк тa площa перед облaсним музично-дрaмaтичним теaтром у межaх Київської нaбережної.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат