Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8040, 20

У Чехії в страшній автоаварії загинув підприємець із Закарпаття

В автокатастрофі в Чехії загинув закарпатський підприємець Василь Пукман. Василь уже доволі давно жив у Чехії, мав бізнес, допомагав закарпатським заробітчанам, переймався долею України.

Словацька поліція затримала закарпатця, який у складі російської мафії займався рекетом у Італії

Як повідомляють словацькі ЗМІ, 39-річного мукачівця було затримано на КПП «Вішнє Нємєцке» — «Ужгород».

За вбивство коханця співмешканки чоловік отримав 7 років тюрми

Прокурором Хустської прокуратури доведено у суді вину 56-річного мешканця смт. Міжгір’я в умисному вбивстві односельця.

Москаль скасував рішення голови Рахівської РДА, щодо будівництва каскаду ГЕС на р. Шопурка

Позиція обласної державної адміністрації щодо будівництва міні-гідроелектростанцій залишається незмінною – споруди на гірських річках, які несуть загрозу для екології, наражають населені пункти на ризик підтоплення й можуть усугубити наслідки природних катаклізмів, Закарпаттю не потрібні.

На Закарпатті правоохоронці проводять спецоперацію з викриття злочинної групи контрабандистів

Державна прикордонна служба України спільно з іншими правоохоронними проводить органами комплекс заходів щодо протидії організованій злочинності на державному кордоні.

У горах поблизу Драгобрата вже другий день шукають туриста з Німеччини

Впродовж минулої доби гірські рятувальники двічі виїздили на пошуково-рятувальні роботи на території Міжгірського та Рахівського районів.

На межі Закарпаття, Львівщини та Івано-Франківщини створять туристичний кластер

23 січня на території Славської ОТГ відбулося засідання з питань перспектив розвитку субрегіонального туристично-рекреаційного кластера «Магура» на межі Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей.

Для Боржавської вузькоколійки закуплять паровоз із вагонами у Румунії

Боржавська вузькоколійка – одна з кількох діючих вузькоколійних залізниць в Україні, її загальна довжина – 123 км, а ширина колії – 750 мм. Відновлення об’єкту – пріоритетна задача регіонального розвитку у сфері туризму, зазначає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Песик Кевін, якому в Ужгороді розірвало петардою щелепу, одужав і прилаштований в родину

Це була дуже сумна історія. Люди знайшли цуцика з розірваними щелепами. Найвірогідніше, щелепи цуцику розірвало петардою.

Поліція Закарпаття викрила двох митників, що сприяли контрабанді товарів до Євросоюзу

Сума одержаних ними неправомірних вигод   - понад 100 тисяч гривень. Наразі інспекторам митного посту «Неветлемфолу» Закарпатської митниці повідомлено про підозру.

23-річний закарпатець скоїв смертельної ДТП на Львівщині

ДТП трапилася 21 січня на автодорозі «Київ-Чоп» у Стрийському районі. Внаслідок наїзду невстановленого автомобіля загинув пішохід, 27-річний місцевий мешканець.

«Сонячна» фірма дружини мера купила два круті Рендж Ровери по 5,3 мільйона

ТОВ «Сонячна енергія Плюс» (м. Ужгород, Закарпатська обл.) 20 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі-Пауер» автомобілів на 338 тис євро, або 10,90 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Посадовці Ужгородської міськради незаконно віддали у приватну власність сквер, який потім забудували

Закарпатська Прокуратура оголосила про підозру двом посадовим особам Ужгородської міської ради, які незаконно передали у приватну власність ужгородці 0,78 га земель, що відносяться до зони зелених насаджень загального користування (сквер).

На Хустщині старший брат убив свого молодшого брата

У селі Забрідь на Хустщині під час родинної сварки п’яний чоловік застрелив із незареєстрованої рушниці свого брата, це сталося учора ввечері.

Студенти з Йорданії, що звинувачуються в хуліганстві, скоро відбудуть на Батьківщину

Розпочалася процедура скасування посвідки для трьох іноземних студентів УжНУ на тимчасове проживання в Україні у зв’язку з навчанням.

У суботу на Берегівщині відбудеться фестиваль гентешів

У суботу, 26 січня, у с. Геча Берегівського району відбудеться вже XIІI Міжнародний фестиваль-конкурс гентешів (м’ясників) «Діснотор».

Хто подбає про людей похилого віку?

У Західній Європі люди, досягаючи пенсійного віку, починають нове повноцінне життя. Їхні пенсії дозволяють пенсіонерам не лише мати все необхідне, а й активно відпочивати, подорожувати по всьому світу і ні в чому собі не відмовляти.

СБУ затримала російського журналіста, який знімав провокативні сюжети на Закарпатті

Минулого тижня Facebook видалив величезну тролеферму, модератори та учасники якої знаходилися в Росії.

В Ужгороді почалися обшуки в помешканнях бізнесмена Волошина та прокурора Малинича

Рано вранці спецпідрозділи слідчих почали в Ужгороді почали обшуки відразу в кількох місцях.

Лісівники приводять до ладу адміністративні будівлі

За останні роки лісівниками Брустурянського лісомисливського господарства проводиться масштабна реконструкція адміністративних будівель на території підприємства. Зі слів директора держлісгоспу, поряд із веденням лісового господарства, значна фінансова увага приділяється й розвитку інфраструктури.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат